Jump to content

[Portofoliu] Away

Away
 Share

Recommended Posts

Ai unele creatii destul de bune, este un inceput foarte bun, continua sa lucrezi :)

Incearca sa downloadezi unele fonturi care s-ar potrivi mai bine decat cele default.

Ca o critica, unele imagini sunt prea intunecate si trebuiau mai deschise, altele sunt prea deschise si trebuiau putin mai intunecate :))

Destul de reusite lucrarile, imi place cum folosesti blurul.

La text mai ai de lucrat, cauta niste fonturi frumoase, pune un drop shadow cu setarile 1 0 1 si un gradient overlay si o sa iasa frumos.

Succes.

0Bn89ME.png -> imi placexaL4NVy.png-> si asta imi place OawVa2b.png-> asta la fel, imi place

BRoTIEb.png=> prea multa luminiozitate, cel putin asa mi se pare mie.

Rf3Ffpu.png Trebuia sa setezi Blur la o dimensiune ceva mai mica

Incearca sa lucrezi la text, nu prea arata bine.

Ma dor ochii, prea multa lumina, prea mult blur, invata sa integrezi mai bine textul in imagine, pana acum intr-un singur avatar am vazut sa folosesti text iar acolo ai folosit prea multe culori, textul de sus nu merge deloc iar cel de jos ar fi avut nevoie de o alta culoare. Incearca sa lucrezi si semnaturi, la avatare te descurci bine. Good luck!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.