Away Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Sper sa va placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN MurrDock Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Frumoase lucrarile . Imi place stilul in care lucrezi . Bafta in continuare la si mai bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Away Posted March 12, 2014 Author Share Posted March 12, 2014 (edited) New Edited March 12, 2014 by Away VIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN9 Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Ai unele creatii destul de bune, este un inceput foarte bun, continua sa lucrezi Incearca sa downloadezi unele fonturi care s-ar potrivi mai bine decat cele default. Ca o critica, unele imagini sunt prea intunecate si trebuiau mai deschise, altele sunt prea deschise si trebuiau putin mai intunecate Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEKEIMPARAT Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Păcat că lucrările sunt copiate de la SounD de pe comunitatea rivală ( bug.. ) Îmi este silă de tine,nu poţi face un avatar şi copiezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ S o b Y Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Unele sunt frumoase , sper sa fie facute de tine.. Felicitari pentru munca depusa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Away Posted March 15, 2014 Author Share Posted March 15, 2014 (edited) @ , cum zici tu.@ , multumesc frumos.New,check it out. Edited March 15, 2014 by Away VIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denkat Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Destul de reusite lucrarile, imi place cum folosesti blurul. La text mai ai de lucrat, cauta niste fonturi frumoase, pune un drop shadow cu setarile 1 0 1 si un gradient overlay si o sa iasa frumos. Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TonYySss Ferentari Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Sunt reușite, dar încearcă să faci și câteva semnături. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H i T M A N 07 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Reusite, incearca sa nu mai folosesti atata blur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN9 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 -> imi place-> si asta imi place -> asta la fel, imi place => prea multa luminiozitate, cel putin asa mi se pare mie. Trebuia sa setezi Blur la o dimensiune ceva mai mica Incearca sa lucrezi la text, nu prea arata bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SP DonPabblo Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Felicitari . Sunt foarte frumoase . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Exxtra Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Pozele sunt destul de reusite, incearca si altceva inafara de avatare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Ma dor ochii, prea multa lumina, prea mult blur, invata sa integrezi mai bine textul in imagine, pana acum intr-un singur avatar am vazut sa folosesti text iar acolo ai folosit prea multe culori, textul de sus nu merge deloc iar cel de jos ar fi avut nevoie de o alta culoare. Incearca sa lucrezi si semnaturi, la avatare te descurci bine. Good luck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeq Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Sunt destul de bunicele, sper sa fie facute de tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Imi place cum arata cu acel Blur. Felictiari! O noua idee pentru mine ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Luna Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Sunt foarte bune! mie imi plac. Tine-o tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TepaN Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 In acest topic nu s-au mai postat lucrari de mai bine de 2 saptamani. Daca vrei sa fie redeschis trimite PM unui designer. TOPIC CLOSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts