Jump to content

Quake 4

JustMed
 Share

Recommended Posts

Minimum System Requirements

• Processor: Pentium 4 @ 2 GHz
  • Memory: 512 MB
  • Hard Drive: 2.8 GB Free
  • Video Memory: 64 MB
  • Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
  • DirectX: 9.0c
  • Keyboard & Mouse
  • CD/DVD Rom Drive

Pamântul este atacat de o rasa extraterestra. Strogg sunt razboinici cibernetici, formati dintr-un cadru metalic si parti ale corpului aflate în putrefactie, stabilizati prin consumul de carne, prin anihilarea sistematica a altor specii si civilizatii. Într-o încercare disperata de a supravietui atacului Strogg pe Pamânt, o armata a celor mai buni luptatori este trimisa pentru a lupta direct pe planeta mama a rasei extraterestre. Prima forta de asalt este anihilata aproape imediat, dar un soldat reuseste sa se infiltreze în baza, sa dezactiveze sistemele de aparare ale planetei si sa distruga creierul colectiv si conducatorul Strogg numit Makron. Cei de pe Pamânt au crezut ca distrugerea lui Makron va insemna sfârsitul razboiului, dar s-au înselat. Asa se termina Quake 2 si începe Quake 4.

Strogg se regrupeaza repede. Dar, cu defensiva planetara Strogg înca distrusa, fortele de pe Pamânt pot sa atace decisiv, pentru a pune capat înfruntarii. De data asta, nu esti singur. Intri în rolul lui Matthew Kane, un membru de elita al detasamentului Rhino si parte a valului urmator de invazie a planetei. O armata de soldati lupta alaturi de tine si un arsenal de arme si vehicule îti sta la dispozitie în aceasta batalie epica între lumi.

Edited by JustMed

Quake 3 a fost primul meu joc pe PC, desi era aparut de mult timp.

Am mai jucat asta acu` cativa ani, dar il dau iar jos pt. ca tot am zis cal termin.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.