JustMed Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 (edited) Minimum System Requirements OS: Windows 2000/XP Processor: Pentium 4 @ 2 GHz Memory: 512 MB Hard Drive: 2.8 GB Free Video Memory: 64 MB Sound Card: DirectX 9.0c Compatible DirectX: 9.0c Keyboard & Mouse CD/DVD Rom Drive Pamântul este atacat de o rasa extraterestra. Strogg sunt razboinici cibernetici, formati dintr-un cadru metalic si parti ale corpului aflate în putrefactie, stabilizati prin consumul de carne, prin anihilarea sistematica a altor specii si civilizatii. Într-o încercare disperata de a supravietui atacului Strogg pe Pamânt, o armata a celor mai buni luptatori este trimisa pentru a lupta direct pe planeta mama a rasei extraterestre. Prima forta de asalt este anihilata aproape imediat, dar un soldat reuseste sa se infiltreze în baza, sa dezactiveze sistemele de aparare ale planetei si sa distruga creierul colectiv si conducatorul Strogg numit Makron. Cei de pe Pamânt au crezut ca distrugerea lui Makron va insemna sfârsitul razboiului, dar s-au înselat. Asa se termina Quake 2 si începe Quake 4. Strogg se regrupeaza repede. Dar, cu defensiva planetara Strogg înca distrusa, fortele de pe Pamânt pot sa atace decisiv, pentru a pune capat înfruntarii. De data asta, nu esti singur. Intri în rolul lui Matthew Kane, un membru de elita al detasamentului Rhino si parte a valului urmator de invazie a planetei. O armata de soldati lupta alaturi de tine si un arsenal de arme si vehicule îti sta la dispozitie în aceasta batalie epica între lumi. http://www.games4ever.ro/quake_4_pc/320.htm Edited February 7, 2010 by JustMed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padrino Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 este frumos dupa film...cred ca o sal trag.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooL Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 vechi jocul.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulse Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Nu ma mai pasioneaza Quake , am aflat de alte jocuri mult mai faine si cu o grafica mai buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 vechi joku...dar poti sa te joci daca te plictisesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 ce ma m-ai jucam cand eram mik quake=))) oricum merita la pliktiseala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Ma jucam mai demult.. e dragut L-am luat acu' ceva zile, dar imi cere un CD Key cand intru in joc si nu stiu de unde sa fac rost Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoCaHoSt Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Destul de vechi, dar oricum din seria aceasta de 4 jocuri Quake cel mai bun mi se pare 2-ul... nush dc dar asa mi se pare mie, oricum 4-le este mult mai scary decat celelalte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicanos Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 nu e genu meu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 merita jocul e dragut lam si terminat ..insa e greu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy77 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 dragut Link to comment Share on other sites More sharing options...
RssX Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Jocul copilariei mele Quake 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuS007 Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 e vechi dar ma jucam cand eram mai mic quaqe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gim Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 vechi...dar....ramane inca frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN1kuL Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Dragut..:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAnC3Zu Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 lam jucat dar nu imi place Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxi.gen Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Intotdeauna am vrut sa mil iau e vechi dar merita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roe Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Quake 3 a fost primul meu joc pe PC, desi era aparut de mult timp. Am mai jucat asta acu` cativa ani, dar il dau iar jos pt. ca tot am zis cal termin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adr1anu Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Vechi jocul...dar inca frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apple Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Excelent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts