Jump to content

Interviu #12 - Lexutzu - Ex RPG Administrator

Moartea
 Share

Recommended Posts

Dupa cum spuneam, urmatorul interviu este alaturi de marea personalitate Lexutzu.

1. Pentru inceput, o mica prezentare despre tine, cine esti, cu ce te ocupi si toate cele.

- lexutzu: Sunt elev, clasa a 12-a, 19 ani. Ma ocup cu traitul, in timpul liber ma joc League of Legends, si cam atat.

2. Ce ne poti spune despre istoria ta pe comunitatea B-Zone ?

- lexutzu: Am uitat cand a inceput, prima oara am venit pentru serverul de SA:MP, l-am adus pe Stal1n, a tinut serverul de SA:MP alea alea, dupa lucrurile au mers naspa ca na, e good boy dar a trecut prin
momente grele IRL.
M-am ocupat de serverul de GG, lucrurile n-au mers bine cu viziunea mea de dictator si ideea mea de utopie, si, tadadam, am plecat.

3. Poti sa enumeri cateva persoane care ti-au fost alaturi in perioada de inceput a acestei comunitati?

- lexutzu: Nu stiu cum sa-ti raspund la intrebare.
Ar fi Bobo, si cam atat. L-am intalnit pe JustMed p-acolo si cam atat as putea spune.
JustMed a venit mai tarziu daca-mi aduc aminte bine. :-

4. Ce ne poti spune despre situatia serverului de atunci in comparatie cu situatia de acum?

- lexutzu: Well, s-a schimbat, timpul schimba lucrurile. E ok, creste, e uimitor totusi cat de popular a ramas SA:MP-ul. E mult mai bine acuma stii, uita-te la "patch" notes. Se adreseaza multe chestii care
in trecut nu prea erau adresate, cel putin din ce vad cand ma mai uit pe forum, odata la cateva luni. :-

5.Cum ti se pare economia actuala a serverului(inclusiv clienti.b-zone.ro, case pe bani,masini pe bani, etc)

- lexutzu: Uimitoare. Asta e tot ce pot spune. :-

- Moartea: Uimitoare intr-un sens pozitiv sau negativ ?

- lexutzu: Pozitiv, normal.

6. Ce parere ai despre actualul scripter Mastertrap21?

- lexutzu: Isi face treaba, are rabdare cu serverul. Ce-ti poti dori mai mult de atat?

7. Ai avut tentatia de a te reapuca de SA:MP?

- lexutzu: Nu.Pur si simplu nu ofera continut nou care sa ma atraga.

8.Ce parere ai despre al II lea server de SA:MP, RPG2 B-Zone ?

- lexutzu: Foarte bun pentru cei care vor sa se apuce de SA:MP. Primul server este deja "vechi". :-

9. Crezi ca apogeul comunitatii B-Zone a trecut, sau inca mai poate creste?

- lexutzu: Pentru serverele actuale cam da, dar stii, mereu se pot extinde. :-
Evident, totul este sa se puna accent si pe celelalte servere si sa ofere ceva stabil, long term. :-

10. Acum cativa ani, impreuna cu o mica echipa ai avut intentia de a deschide un server de IV:MP, ce te-a facut sa renunti ?

- lexutzu: Faptul ca ideea de IV:MP n-a prins contur?
- Moartea: Din ce motiv ?
- lexutzu: N-au continuat baietii de la iv-mp.com ...

Acesta a fost interviul alaturi de fostul administrator lexutzu, sper ca a fost pe placul vostru chiar daca este cam scurt.

Nu am auzit de el.

Dar in legatura cu apogeul nu sunt de acord,sigur va veni mastertrap cu ceva nou ce va atrage lumea,la momentul de fata nu avem nimic nou de 1 an imediat.

Logic că nu ai auzit. Tu te-ai apucat de B-Zone în decembrie 2010, el s-a lăsat până să vină vara.

Hmm, fix stilul lui Lexutzu, scurt și la obiect.

Logic că nu ai auzit. Tu te-ai apucat de B-Zone în decembrie 2010, el s-a lăsat până să vină vara.

Hmm, fix stilul lui Lexutzu, scurt și la obiect.

Happens. ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.