KyroYakuza Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Am O Nelamurire In Legatura Cu Sistemul Care Nu Te Lasa Sa Ai 2 PC-uri Conectate De Pe Acelasi IP Pe Server ! Eu Si Fratele meu Ne-am Apucat De Samp Si Nu Putem Sa Jucam Amândoi Pe Server In Acelasi Timp Pentru Ca PC-urile Nostre Sunt Conectate La Un Router Care Face Ca Toate Pc-urile Din Casa Sa Aiba Acelasi IP ! Este Vreo Solutie Înafara De Acea De A Avea Cont Premium !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLexBz Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Incearca VPN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marynyk Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Intra in Internet Explorer scrie IP-ul routerului pentru a intra in setari (la mine e 192.168.0.1) la tine, nu stiu. SI apoi modifica la Wirelles Settings din Static IP in Dinamic IP si salveaza cele 2 calculatoare la Manual Settings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipriaNo Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Nu ai ce face doar sa pui un program pe unul din PC-uri care iti schimba ip: unul din ele ar fii Hotspot Shield care functioneaza bine; sau a doua variante ar fii sa iti pui pe unui din conturi Cont premium si atunci poti intra cu inca un cont pe acelasi ip ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0sminHerooo Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 o solutie simpla: unul din voi cumpara cont premium de pe clienti.b-zone.ro .dupa ce are conntul activ,acela fara premium intra in joc,iar dupa aceea intra cel cu contul premium. si va merge daca te-am ajutat poti da un + la acest post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.