Jump to content

Problema IP !

KyroYakuza

Recommended Posts

Am O Nelamurire In Legatura Cu Sistemul Care Nu Te Lasa Sa Ai 2 PC-uri Conectate De Pe Acelasi IP Pe Server ! Eu Si Fratele meu Ne-am Apucat De Samp Si Nu Putem Sa Jucam Amândoi Pe Server In Acelasi Timp Pentru Ca PC-urile Nostre Sunt Conectate La Un Router Care Face Ca Toate Pc-urile Din Casa Sa Aiba Acelasi IP ! Este Vreo Solutie Înafara De Acea De A Avea Cont Premium !?

Intra in Internet Explorer scrie IP-ul routerului pentru a intra in setari (la mine e 192.168.0.1) la tine, nu stiu. SI apoi modifica la Wirelles Settings din Static IP in Dinamic IP si salveaza cele 2 calculatoare la Manual Settings.

Nu ai ce face doar sa pui un program pe unul din PC-uri care iti schimba ip: unul din ele ar fii Hotspot Shield care functioneaza bine; sau a doua variante ar fii sa iti pui pe unui din conturi Cont premium si atunci poti intra cu inca un cont pe acelasi ip !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.