Jump to content

Nelamurire rpg1 si rpg2

Se7v3N

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Am si eu o dilema care poate parea banala...Imi puteti spune care e diferenta intre RPG1 si RPG2? Adica sunt diferite rpg2 are ceva in plus sau cum..Nu inteleg. Nu stiu pe care sa ma apuc
Screenshot (în caz că este necesar):
Nu este cazul

Rpg2 este al doilea server de SA:MP datorita numarului mare de jucatori de pe primul. Primul server atinge aproape 1000 de playeri in fiecare seara, ceea ce inseamna ca se creaza un haos si un spam imens pretutindeni pe server.

Rpg2 este al doilea server de SA:MP datorita numarului mare de jucatori de pe primul. Primul server atinge aproape 1000 de playeri in fiecare seara, ceea ce inseamna ca se creaza un haos si un spam imens pretutindeni pe server.

Deci nu e cu nimic diferit rpg2. Multumesc mult pentru raspuns si pentru rapiditatea cu care mi-ai raspuns.

There's still something else to add; on RPG1, if you have an account with level 5, and then you join RPG2 with that same name, your account won't be level 5 there, it will be a different new fresh account. Both of the RPG's are different, and the databases are not merged together to create 1 big RPG database over 2 servers. So in other words, the accounts don't work together, you could play both at the same time with the same name as they are both using different databases.

Regulile și scriptul este la fel.

Populația este mai mică pe RPG2.

Diferența este că într-o mafie poți aplica la level 7, pe RPG2, față de RPG1 unde necesită level 10.

La departamente pe 2 trebuie să ai 10, iar pe 1 trebuie să ai 15.

RPG 1 a fost primul server de pe B-Zone , datorită faptului că numărul de playeri a crescut la aproape 1000 de jucători , s-a deschis al doilea server şi anume RPG 2.

Script-ul este la fel doar că pe serverul RPG 2 care este în curs de populare , aplicarea în facţiuni este mult mai mică pentru level.

Să vă explic cum şi ce anume trebuie să ştiţi :

RPG 1

Facţiuni Paşnice - Level 5 necesar pentru a aplica .

Gang/Mafie - Level 10 necesar pentru a aplica .

Departament [PD/N.G/F.B.I] - Level 15 necesar pentru a aplica .

Hitman Agency - Level 15 necesar pentru a aplica .

RPG 2

Facţiuni Paşnice - Level 5 necesar pentru a aplica .

Gang/Mafie - Level 7 necesar pentru a aplica .

Departament [PD/N.G/F.B.I] - Level 10 necesar pentru a aplica .

Hitman Agency - Level 10 necesar pentru a aplica .

Aplicaţiile se fac direct de pe site .

RPG 1 - Site - CLICK

RPG 2 - Site - CLICK

@Se7v3N, iti recomand "RPG1", este mai populat, mai activ, pe "RPG2" e pustiu si te vei plictisi, pe "RPG2" faci banii mai repede, totul e mai scump, pe "RPG1" muncesti cum trebuie si-ti creezi o viata, ajungi ceva mare, aduagi refferalul lui cineva si vei avea o istorie foarte frumoasa alaturi de noi "RPG1".

Deci nu e cu nimic diferit rpg2. Multumesc mult pentru raspuns si pentru rapiditatea cu care mi-ai raspuns.

Dacă punem la socoteală jucătorii online, e o diferență. Oricum, depinde de gustul tău, dacă vrei un server amuzant, tolerant și mai... goluț alege-l pe al doilea; dacă ești fan de disciplină și ai multă răbdare și ești suficient de matur, îți recomand primul (pe al doilea sub condițiile astea poate chiar te-ai plictisi).

Pe rpg1 difera numarul de membrii in factiuni, levelul cu care poti intra in ele, e mai populat decat rpg2, iar pe rpg1 nu s-a aplicat denominarea (adica 1000$ pe rpg1 inseamna 1$ pe RPG2, asta la ultima verificare care a fost acum mult timp deoarece nu mai joc pe rpg1).

Salut! In mare parte, serverele sunt aceleasi.

1) Scriptul este la fel pe ambele servere.

2) Staff-ul este diferit.

3) Regulamentul este diferit! Ai grija! Pe RPG 2, Cleo este interzis, iar pe RPG 1 este permis.

4) Regulamente diferite la factiuni.

5) Numarul maxim de playeri intr-o factiune este diferit.

6) Economia este diferita.

Sper ca te-am ajutat! Bafta!

=)) Wtf, 20 au zis acelasi lucru, mor cand vad oameni ca voi

Oricum, cum a zis si kate, pe RPG2:

- e mai multa distractie

- nu sunt asa de stricte regulile la factiuni

- liderii sunt mai toleranti

- oamenii sunt mai de treaba

- nu gasesti un numar populat de asa numitii ZEI, SEFI, BOSSI. Desigur, o sa mai dai de ei in aventurile tale pe RPG2

- sanse mai mari la lider (nu sunt pile, doar stai in banca ta, fii activ, rankuri mari = lider)

Am zis-o sa nu iau warn. Serios acum, el a pus intrebarea pe 25 Aprilie si voi inca ii raspundeti cu aceleasi cuvinte ca ala de deasupra voastra.

RPG1 este primul server de sa:mp care a aparut pe B-Zone,dupa un timp(nu stiu exact) acest server a fost populat foarte mult pana la 1000 de plaiery activi,seriosi si capabili.

RPG1 este serverul PRINCIPAL al B-Zone de SA:MP.

RPG2 s-a deschis deoarece erau foarte multi jucatori pe RPG1.Deoarece erau multi pe RPG1 s-a dorit ca plaiery sa nu plece dupa B-Zone deoarece nu aveau loc pe RPG1 asa ca s-a deschis RPG2.+pe RPG2 este mai multa joaca.

Salut.Sper ca te-am ajutat

Closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.