RaZvY09 Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Salut , nu stiu daca am facut topicul acesta unde trebuia , dar am mare nevoie de ajutorul vostru. De cateva lunii mi-am achizitionat un telefon Samsung Galaxy Trend Lite , am cumparat un card , l-am conectat , cardul mergea , iar de o saptamana am observat ca nu mai am memorie la telefon, si cand ma uit pe card am vazut ca toate aplicatiile sunt pe telefon , nu in card , cum pot face sa imi mut aplicatiile pe card sau cand le descarc sa intre direct acolo? In afara sa fac root , ca am inteles ca daca fac root se pierde garantia si nu vreau asta. Ofer like , celui care ma ajuta si care imi spune precis cum pot face . Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG ghiNda Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 (edited) Salut! Îţi poţi descărca aplicaţiile pe card din setările telefonului. Trebuie să te uiti puţin la setarea telefonului. Nu ştiu cum este la tine, dar la mine e în felul următor: setări --> memorie --> memorie implicită iar de acolo îţi alegi tu. Ceva de genul ăsta trebuie să ai şi tu. Revino cu un quote dacă ai rezolvat sau dacă nu ai înţeles. Edited April 26, 2014 by B4L kiNNNda Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZvY09 Posted April 26, 2014 Author Share Posted April 26, 2014 Salut! Îţi poţi descărca aplicaţiile pe card din setările telefonului. Trebuie să te uiti puţin la setarea telefonului. Nu ştiu cum este la tine, dar la mine e în felul următor: setări --> memorie --> memorie implicită iar de acolo îţi alegi tu. Ceva de genul ăsta trebuie să ai şi tu. Revino cu un quote dacă ai rezolvat sau dacă nu ai înţeles. Mie nu imi apare memorie ... Uite , revin cu niste poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZvY09 Posted April 26, 2014 Author Share Posted April 26, 2014 http://postimg.org/gallery/4e7w7ajo/e277f80d/ Cam asa arata setarile mele cap coada , nu vad memorie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Vince Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Salut , nu stiu daca am facut topicul acesta unde trebuia , dar am mare nevoie de ajutorul vostru. De cateva lunii mi-am achizitionat un telefon Samsung Galaxy Trend Lite , am cumparat un card , l-am conectat , cardul mergea , iar de o saptamana am observat ca nu mai am memorie la telefon, si cand ma uit pe card am vazut ca toate aplicatiile sunt pe telefon , nu in card , cum pot face sa imi mut aplicatiile pe card sau cand le descarc sa intre direct acolo? In afara sa fac root , ca am inteles ca daca fac root se pierde garantia si nu vreau asta. Ofer like , celui care ma ajuta si care imi spune precis cum pot face . Multumesc Am fost "fericitul" posesor al acestui telefon, si din pacate fara root, nu poti muta aplicatiile in card, nu exista nici o metoda de a le muta fara root. Am incercat multe metode, dar fara root chiar nu se poate. Iti poti face root, daca vrei iti si arat cum, si daca e sa il duci la garantie, stiu cum sa faci sa ti-o recapeti la loc. O resoftare cu ODIN iti readuce garantia fara ca cineva sa stie ca tu ai avut vreodata root pe telefon. Asta iti zic din propria experienta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Lauraa Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Eu sunt fana samsung de la galaxy s, avand toate generatiile pana la s4, eu stiu ca la samsung in setari - manager aplicatii - selectezi o aplicatie si ar trebui sa ai Mutare pe card/Mutare pe telefon, in cazul tau ar trebui sa muti pe card, incearca si varianta asta, dar nu stiu daca telefonul tau are o alta varianta de Android care nu are aceasta posibiliate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 @@RaZvY09, Primesti avertisment verbal pentru ca nu ai respectat modeul de postare, la urmatoarea abatere o sa fii sanctionat cu warn. Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts