Jump to content

Am o problema

Andrei Chi

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea:Am si eu o problema.

Deci eu sunt C.A. si din greseala am intrat pe forumul de la B-Zone 1 si am intrat cu contul C.A. acum pe acest forum (forum 2) eu nu ma pot loga cu C.A. si astfel nici nu pot face cereri la factiuni etc. va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum as putea rezolva acest lucru.

Multumesc anticipat!

Salut, @@Andrei Chi
Eventual IP-ul tau a fost banat 30 de minute pentru ca ai introdus parola de 3 ori gresit pe rpg1, trebuie sa astetpi si sa incerci iar dupa acele 30 de minute.

In cazul de fata, cred ca poti incerca chiar acum.
Bafta!

Salut, @@Andrei Chi

Eventual IP-ul tau a fost banat 30 de minute pentru ca ai introdus parola de 3 ori gresit pe rpg1, trebuie sa astetpi si sa incerci iar dupa acele 30 de minute.

In cazul de fata, cred ca poti incerca chiar acum.

Bafta!

Deci eu joc pe B-Zone 2 si ca prin urmare daca intru cu C.A. acolo pe 1 nu e nimic deoarece acel cont nu exista pe server 1 si astfel nu pot posta pe forumul serverului 1 aplicatii la taxi/police etc deoarece eu joc pe 2 si cam asta e treaba

Deci eu joc pe B-Zone 2 si ca prin urmare daca intru cu C.A. acolo pe 1 nu e nimic deoarece acel cont nu exista pe server 1 si astfel nu pot posta pe forumul serverului 1 aplicatii la taxi/police etc deoarece eu joc pe 2 si cam asta e treaba

http://rpg2.b-zone.ro/factions Intra aici si scrie Userul si parola pe care o scrii cand intri in joc.

Poftim răspunsul la întrebarea ta .

Intră aici -> RPG 2 , te loghezi cu user şi pass din game pe care le introduci atunci când intrii in joc .

Dacă nu merge , foloseşti "Forgot Password" , dacă nu mai ştii nici emailul nimic , singura soluţie este să îţi faci un nou cont.

Sper că ţi-am fost de folos. O Zi Bună .

Cum s-a spus si mai sus, contul tau a fost, cel mai probabil, banat pentru 30 de minute pentru ca ai introdus parola gresit de 3 ori.

De acum incolo, te-as ruga sa fi mai precis atunci cand explici, m-am chinuit putin sa inteleg.

Poftim răspunsul la întrebarea ta .

Intră aici -> RPG 2 , te loghezi cu user şi pass din game pe care le introduci atunci când intrii in joc .

Dacă nu merge , foloseşti "Forgot Password" , dacă nu mai ştii nici emailul nimic , singura soluţie este să îţi faci un nou cont.

Sper că ţi-am fost de folos. O Zi Bună .

Closed!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.