cosm1n892 Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Va rog frumos sa imi spuneti cum ma pot face taximetrist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven96 Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 @@cosm1n892, salut! Pentru a deveni taximetrist trebuie să ai minim level 5, după ce te-ai gândit ce departament de taxi îţi doreşti. (Sunt trei la număr, Los Santos Taxi, Las Venturas Taxi, San Fierro Taxi). Înainte trebuie să verifici dacă facţiunea respectivă recrutează, acest lucru îl poţi face aici: rpg.b-zone.ro , te poţi loga cu contul de pe RPG, înainte de a aplica te sfătuiesc să citeşti bine regulamentul şi toate celelalte topicuri specifice facţiunii. Sper că ţi-am fost de ajutor, îţi urez succes! Dacă ai alte întrebări mi le poţi adresa în acest topic sau dacă nu prin PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoRider YT Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Data viitoare posteaza dupa modelul dat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Kendrink Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 cosm1n892, Bun. Mai intai iti trebuie level 5, apoi trebuie sa stii la perfectie locatiile si regulamentul. Apoi faci cerere pe site cand recruteaza . Sper ca te-am ajutat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipper Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Poftim răspunsul la întrebarea ta . Dacă doreşti să aplici într-o facţiune paşnică şi aceea este Taxi , îţi voi explica mai jos . Trebuie să îndeplineşti cerinţele minime de mai jos pentru a aplica in facţiunea Taxi : - minim level 5 - seriozitate - activitate - aplicaţie completată corect - capacitatea de a recunoaşte şi de a îndrepta o greşeală - să nu fii pe black-listul unei facţiuni Dacă tu crezi că le îndeplineşti poţi face o Aplicaţie pe Serverul RPG 1 . Taxi Los Santos Taxi Las Venturas Taxi San Fierro Dacă tu crezi că le îndeplineşi poţi face o Aplicatie pe Serverul RPG 2 . Taxi Los Santos Taxi Las Venturas Taxi San Fierro Sper că ţi-am fost de folos. O Zi Bună . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratoiu4 ZEW Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Mai intai iti trebuie level 5 si sa cunosti regulamentul si locatiile. Data viitoare, respecta regulamentul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSoldierRO Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Trebuie sa ai minim level 5, sa cunosti locatile serverului si regulamentul. Un raspuns mai detaliat ai primit de la Skipper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Poftim răspunsul la întrebarea ta . Dacă doreşti să aplici într-o facţiune paşnică şi aceea este Taxi , îţi voi explica mai jos . Trebuie să îndeplineşti cerinţele minime de mai jos pentru a aplica in facţiunea Taxi : - minim level 5 - seriozitate - activitate - aplicaţie completată corect - capacitatea de a recunoaşte şi de a îndrepta o greşeală - să nu fii pe black-listul unei facţiuni Dacă tu crezi că le îndeplineşti poţi face o Aplicaţie pe Serverul RPG 1 . Taxi Los Santos Taxi Las Venturas Taxi San Fierro Dacă tu crezi că le îndeplineşi poţi face o Aplicatie pe Serverul RPG 2 . Taxi Los Santos Taxi Las Venturas Taxi San Fierro Sper că ţi-am fost de folos. O Zi Bună . Closed. Data viitoare deschide un singur topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.