Jump to content

Reclamatie alon67b jail 1h aiurea

GreenRO
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: SparkOFF
Numele celui reclamat: alon67b
Descrierea situatiei: Mi-a dat jail aiurea, dupa a spus ca am jump, dupa a spus ca am fly! Totul a inceput printr-un event de al lui alon67b. A spus ca v-a face o arena pt drop in 10 minute. Am asteptat, dupa care a spus sa ii dam tpa. Dintr-o data am vazut ca a scris in chat DM ON! , iar el a dat /ps off si ne puteam bate... dupa ce ne-am batut noi timp de 3 minute ne-a dat jail tuturor carora au fost prezenti la event! dupa m-a acuzat de fly iar dupa de jump hack.... nu merita helper... OPINIA MEA!
Martori: toti cei care au participat la event
Poze/Video-uri: http://imgur.com/RSRc6L5
Alte precizari: Sa il ia naiba de copil... nu ma pot duce la minat sa fac bani din cauza lui!

@EDIT: Nu are nici 3 zile si a comis 2 greseli, dati-l afara!

Edited by LordAndrei64

Ma dupa ce ca mi-ai furat din droppere mai si faci post, te-am vazut cum ai intrat si cand dai cu enderpearl te teleporteaza si se vad niste punctulete negre mai si minti ma mai si injuri bravo.

Fara dovezi nu se intelege nimic si pe langa faptul ca minti droperele erau in protectia ta, nu avea cum sa le deschida si nici nu te-a injurat. Adu dovezi sa vad si eu. Daca ai.

Ma dupa ce ca mi-ai furat din droppere mai si faci post, te-am vazut cum ai intrat si cand dai cu enderpearl te teleporteaza si se vad niste punctulete negre mai si minti ma mai si injuri bravo.

Scuze ca ma bag dar eu nu te cred ca el ti-a facut ceva. Vreau sa vad poze/video sau dvs actionati fara dovezi?

Fara dovezi nu se intelege nimic si pe langa faptul ca minti droperele erau in protectia ta, nu avea cum sa le deschida si nici nu te-a injurat. Adu dovezi sa vad si eu. Daca ai.

Dovezi? Katzuno a zis ca o sa se uite cine a deschis dropperele deci :*

Si larrys dc te bagi?

Tu esti chior ? nu vezi ca in poza postata de spark are enderperle in mana ? sa dat singur de gol http://imgur.com/RSRc6L5 , va prostit de tot samp ma , ce dovezi vrei sa aiba alon? nai cum sa faci dovada ca ia furat din dropper si nici nare ce dovezi sa faca la teleport deoarece se teleporteaza , acuma ce vrei sa filmeze de dimineata pana seara cand se joaca? Dovedeste tu ca nu ai fost in momentu respectiv ca nu ai fost in casa lui , hai sa vad dovezile tale , dovedeste-ti nevinovatia.

Edit:

Lerrys Copile uitate mai bine cine face off topic ca e al 2 post al tau aici , katzuno nare acces la warn up in caz ca nu stii da poate cere la un global si daca iau eu warn iei si tu si edi , si ce daca e fratito ? si de unde stii ca nu mai joc eu pe sv?

Tu nu vezi ca nu va inghite nimeni pe sv asta nici pe tine nici pe fratito? voi numa dupa ciordeala apoi veniti si plangeti ca fetele pe forum.

Edited by Kaddylack

Tu esti chior ? nu vezi ca in poza postata de spark are enderperle in mana ? sa dat singur de gol http://imgur.com/RSRc6L5 , va prostit de tot samp ma , ce dovezi vrei sa aiba alon? nai cum sa faci dovada ca ia furat din dropper si nici nare ce dovezi sa faca la teleport deoarece se teleporteaza , acuma ce vrei sa filmeze de dimineata pana seara cand se joaca? Dovedeste tu ca nu ai fost in momentu respectiv ca nu ai fost in casa lui , hai sa vad dovezile tale , dovedeste-ti nevinovatia.

Dovezi? Katzuno a zis ca o sa se uite cine a deschis dropperele deci :*

Si larrys dc te bagi?

Spark e fratimiu, si Katzuno se poate uita in dropere ca am vorbit cu fratimiu si a spus ca nu a umblat. Venise langa tine cu end pearl si tu gata "Hack-erule , ai fly" etc etc. Nu ma luati pe mine cu chestii d-astea. Kaddylack ai nevoie de putina atentie sau ce? Nu mai joci de cand sa lasat zerocritics de server , ce motiv ai sa faci post aici? Aaaa am inteles vrei sa faci multe post-uri si pe Rpg1 forum iti da warn daca postezi aiurea. Katzuno dai warn

Spark e fratimiu, si Katzuno se poate uita in dropere ca am vorbit cu fratimiu si a spus ca nu a umblat. Venise langa tine cu end pearl si tu gata "Hack-erule , ai fly" etc etc. Nu ma luati pe mine cu chestii d-astea. Kaddylack ai nevoie de putina atentie sau ce? Nu mai joci de cand sa lasat zerocritics de server , ce motiv ai sa faci post aici? Aaaa am inteles vrei sa faci multe post-uri si pe Rpg1 forum iti da warn daca postezi aiurea. Katzuno dai warn

O sa cer warn up pentru voi 2 va bagati ca musca in C****.Lerrys te supara adevarul care l-a spus kaddy? Edi tu ce te bagi?.Lerrys pe tn si pe fractu nu va suporta tot sv. Multa bafta!

@, Alon67b primeste un avertisment la functie pentru jail aiurea. Sanctiunea a fost mai mica deoarece este incepator in aceasta functie, alon, data viitoare ai grija.

P.S Ca de obicei, toti cei care au postat aiurea veti avea warn up.

Edited by pH Katzuno

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.