Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Reclamatie Alon67b Helper Incapabil

MrEsquire
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: Edi
Numele celui reclamat: Alon67b
Descrierea situatiei: Pai am observat ca Alon67b incerca sa vorbeasca pe chat in limba romana dar nu ii prea mergea bine, eu am vrut sa il corectez si el s-a incapatanat si a inceput sa repete toate mesajele incorect scrise din punct de vedere gramatical. Eu nu am vrut sa ii mai atrag atentia si spuneam doar " 1-0 pt limba romana", am ajuns pana la 0-6 pt limba romana ( scor de ping-pong :))) si am primit kick pe motiv " devi enervant" din cate stiu eu devii se scrie cu 2 "i", se poate cauta si pe net si in "Dictionarul Ortografic, Ortoepic si Morfologic al Limbii Romane" (DOOM), peste cateva secunde el spune ceva de genu "ie bine" sau nu stiu exact (se vede mai bine in poze) iar eu spun "7-0 pt limba romana" ( NU ie ci e ---> check DOOM ) iar el incepe sa zica "ie ie ie ie" (comportament de kindergarten) si primesc tot eu mute 10 minute :)) ca se simte el prost... Cum am zis si in joc, am citit intr-o carte ce apartine editurii "Discovery" ca adevarul doare cel mai tare pentru o persoana si ca modul de a il face sa nu isi mai repete greseala este sa ii atragi atentia (daca nici in cartea aia nu scrie 90% adevarul... mai bine nu citesc). Un bonus de pedeapsa: Un player intreaba cum sa faca sa isi salveze contul respectiv iar alon67b raspunde "schimbi numele" (Pentru asta cred ca ii trebuie admin nu helper).
Martori: Toti playeri ce erau on.
Poze/Video-uri: http://imgur.com/ndjYLaj,DGQzQ9L,30QWC2V,h10uh9c,3VkDJJB,35pwqi9,CGxHLKd,eYTDMKT,hs3smcO,GkVTTII,4oEn8aT,9eT7Loc (12 poze)
Alte precizari: Pana diseara dupa ce trece mute-ul cred ca Limba Romana o sa conduca cu un avantaj mare ( asta este doar o gluma ). Oricum pt functia de helper sa nu poti sa scrii o propozitie e putin cam jalnic... :*

Edited by RP Motarel

Eu ti-as fi dat ban, dupa parerea mea alon67b nu a gresit cu nimic.

De ce iti permiti sa il faci obsedat?

De ce tot pui sare pe rana?

De ce il intarati?

Iti e ciuda ca el e helper si tu nu?

Nu te obosi sa raspunzi la intrebari, asteptati sa vina katzuno cu decizia finala, stati ca termin eu cu tezele si ne vedem in game.

Alon67b data viitoare sa actionezi cu mai mult calm nu ii lasa sa te enerveze de cand ai vazut ca insista aiurea trebuia sa actionezi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.