Jump to content

Sumele caselor peste masura .

cLaU

Recommended Posts

Deci , am facut acest topic pentru a imi spune parerea despre preturile caselor din RPG . E clara treaba preturile au ajuns prea departe valorand pana si o casa de level 3 cel putin 300.000.000 $ . Nu cred ca sunt singura persoana care se plange de acest lucru . Multi o sa spuna ca "e vina mea ca n-ai bani" sau alte comentarii de acest gen , dar vreau ca toate persoanele sa-si dea cu parerea in acest topic . Nu vreau sa deviati de la subiect . Multumesc

Preturile cresc deoarece sunt unii obsedati care sunt in stare sa dea oricat pe o casa. iar acela cand vrei sa o vanda,va vrea cel putin cat a dat pe ea ,+ inca ceva.

O solutie pt salvarea economiei ar fi scoaterea dobandei la payday.

Daca nu ma insel si Romania s-a confruntat cu o astfel de problema. S-a rezolvat prin criza financiara, in joc cum se poate rezolva? :))

Cred ca singurele metode prin care putem diminua preturile caselor sunt:

1. Diminuare procentului dobanzii ex: ( 0.3 fara cont premium / 0.5 cu cont premium )

2. Wipe total

3. Cresterea sumelor date pe utilitati ( electicity, water, gas, si chiar si tax money )

Alte metode nu vad, voi ce credeti?

Pai da :| au ajuns sa ceara 2.000.000.000$ pe FixCar/House Upgrade d-apoi cat valoreaza GS LS ? 50.000.000.000$ ? O casa level 3 are un pret foarte piperat ... o casa level 3 n-ar trebui sa depaseasca suma de 80.000.000 ... pt. o casa level 10 a ajuns sa se ofere 1.550.000.000$ foartee mult ... si economia este cum este :| se fac bani prea usorrrr.

Ar trebui un wipe la bani ... si case ...

Mda ... foarte scumpe ! Acum 1 an .. era mai frumos ..

Era :

casa lvl 3 - 2-3 milioane

casa lvl 5 - 5-6 milioane

casa level 7-8-9-10-11 de la 7 pana la maxim 20 !

Acum crizate preturile ... ar trebuii sa se faca ceva ... neaparat !

O solutie pt salvarea economiei ar fi scoaterea dobandei la payday.

Asta este o idee foarte buna, daca s-ar da la fiecare cate 50 mil si dai bataie, o sa vedeti ca va fi mai mult RP si casele nu vor ajunge la 10 miliarde, si nu veti lua 10 mil la pay day asa cum ia ady torres sau shlomy :))

Daca s-ar da un wipe total, cati playeri ar mai ramane pe server? Credeti ca unui player lvl 20+ iar conveni sa inceapa de la 0, din cauza ca un player lvl 3 nu isi poate lua casa...

Propuneri:

1. Impartirea banilor la 10. Asa cine vrea casa si are lvl mic poate lucra(truck/farm- eu am castigat vreo 250k pe ora din job-urile astea) si strange bani mai repede

2. Reducerea dobanzi la 0.1 (pt cine are casa si n'are cont premium/donator), 0.2(casa si premium/donator, si fara casa si fara premium/donator) 0.3 (premium/donator si fara casa), 0.0 (casa si biz si fara premium/donator), 0.1(casa si biz si premium/donator)

Mda ... foarte scumpe ! Acum 1 an .. era mai frumos ..

Era :

casa lvl 3 - 2-3 milioane

casa lvl 5 - 5-6 milioane

casa level 7-8-9-10-11 de la 7 pana la maxim 20 !

Acum crizate preturile ... ar trebuii sa se faca ceva ... neaparat !

De unde ma rog stii tu ca asa era ? acum 1 an era o casa lvl 3 100k , 200k , nu gandesti ? acum eu am oferte de 8 E in contul b-zone si 300M ... tot n-o dau :))

Da =)) hai sa facem dobanda 0.001 =)) la aia care au donater la aia cu premium 0.00001 si la aia care au cont normal, sa nu fim rai -1 :))

Normal ar trebui sa-ti scada cand ai biz nu casa ...

Si sa primesti odata la 5 ore :)

Un wipe la bani ar fi o idee foarte buna....eu unul am lvl 20 si am in jur de 100mil.....Economia a luat-o razna......dupa cum mai spunea cineva , s-a ajuns ca un player sa ia 10 mil la payday.

Stiti ce, mai scutiti-ma, "sa se scoata dobanda" , ce vorbesti ma ? In realitate primesti dobanda..

Sa se dea WIPE la bani, Foarte tare frate, crezi ca un wipe la bani rezolva ceva ? Ar fi fain sa se stearga cate un 0 din fiecare cont bancar, parerea mea doar.

Sa se dea wipe la case, Da, sunt de acord sa se puna preturi imense, uriase la buyhouse si eliberarea tuturor caselor .. 

"Sa se dea wipe la bani dar nu la case" Pai ce ma, tu daca ai casa si n-ai bani .... Economia e stricata de catre cei care cer prea mult pe biz-uri si case si de cei care nu vand case..

Va tot aud ca vreti sa se dea wipe la bani, de ce sa se dea wipe la bani? pentru ca voua va e ciuda ca nu aveti bani sau de ce? Multi au muncit pentru banii aia si nu este deloc drept sa se dea un wipe si cel de lvl mare (sa zicem 20) sa o ia de la 0 ca si un player de lvl mic ( sa zicem lvl 5).

Acuma tot spuneti sa se dea wipe si dupa ce sa da, parca va aud pe toti ca: de ce s-a dat wipe? Imi vreau bani inapoi si tot felul de intrebari fara rost.

Nu ai ce face daca economia a crescut asa mult. Munceste si tu ca sa ajungi unde au ajuns ceilalti.

Voi vorbiti ma ? Care nu aveti bani vreti sa se dea wipe, eu am 2 miliarde, chiar mai mult si nu am facut tumbe pentru ei stii .. Eu nu vreau niciun wipe doar v-am spus cum ar fi corect intr-un post de mai sus. Voi "wipe la bani" Sunteti mandrii ca aveti bizuri si case dar nu le vindeti, de aceea mi se cere 2 miliarde pe o casa in San Fiero si 2 miliarde pe un biz care nu merita atat. :-J

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.