Jump to content

Portofoliu Greenless

greenless
 Share

Recommended Posts

@@greenless, Atunci te mai felicit odata, continua sa lucrezi si o sa ajungi cunoscut, dar sa lucrezi si la avatare/semnaturi/logo care sa aiba legatura cu b-zone sau cu jucatorii de pe acest server, bafta !

Fe

Felicitari, te cunosc de pe o alta comunitate, bafta in continuare

Felicitari pentru munca depusa, continua sa faci design!

"Continua sa faci design". Ei nu mai spune ? Te-ai gandit mai mult de 2 minute inainte sa scrii aceste cuvinte? Sau ai trantit pur si simplu capul de tastatura si ce a iesit aia ai lasat. Mai usor cu posturile pentru +1.. Stiu ca e foame dar totusi.. :-J

ON TOPIC: Ma bucur sa vad la noi pe comunitate profesionisti ca tine :) Si ma gandesc ca nu sunt singurul care crede asta. Eu unul as vrea sa vad si cateva avatare / logo-uri,pe care membrii comunitatii le-ar putea purta.

Edited by e FFFACER

Fara suparare, am fost amandoi pe o comunitate care incepe cu litera "P" , eu aveam numele "mitrut" iar tu nu mai imi aduc aminte. Sunt sigur 100% . Daca iti mai amintesti am facut un battle cu tine si te-am batut(tot cu logo-uri) acum vad ca ai avansat considerabil. Felicitari si incearca sa faci la logo-uri culori mai sterse ca sa se afle prin gama FLAT DESIGN.

Wow,nu am mai văzut de mult timp niște logo-uri așa reușite,de cât timp lucrezi in PS?

Sunt curios cum te descurci la semnături/avatare.

De aproape 5 ani,am avut si pauze,dar 2-3 ani am facut numai tagging(semnaturi forum).

La avatare nu prea ma descurc,pentru ca nu sunt in "pas cu moda",in legatura cu stilurile,dar grele nu sunt deloc.

Fara suparare, am fost amandoi pe o comunitate care incepe cu litera "P" , eu aveam numele "mitrut" iar tu nu mai imi aduc aminte. Sunt sigur 100% . Daca iti mai amintesti am facut un battle cu tine si te-am batut(tot cu logo-uri) acum vad ca ai avansat considerabil. Felicitari si incearca sa faci la logo-uri culori mai sterse ca sa se afle prin gama FLAT DESIGN.

Hmm,nope...Nu cred ca te mai tin minte,dar ma bucur ca tu ma mai tii minte ^^ Merci frumos.

Edited by greenless

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.