Jump to content

Waruri intr-un alt VW

Kelton
 Share

VW Wars  

400 members have voted

1. 1. Doriti waruri intr-un virtualworld diferit?

• Da.
    • Nu.
    • Nu inteleg ce inseamna exact virtualworld diferit si nu ma pot decide.

Recommended Posts

PRO. De ce?

1. Este mult mai bine asa, nu va mai fi atat de mult lag.

2. In sfarsit fara departamente, fericirea mea.

3. Cum zicea si LunG, conteaza care se pune primul pe cladire. 30 pe o cladire, du-te-n ei cu heli... In secunda 2, se transforma heli, in BeyBlade.

4. Cam asta presupun fight-urile intre ganguri si in viata reala. (Vorbim de USA/MEXIC). Garantez ca acolo, nici un civil n-are curajul sa se bage intre ei si in al doilea rand, se bat pe strada... realmente, pe strada, nicidecum unii pe cladiri si altii jos. Ar fii mult mai RP.

5. Ar fi ok sa ramana doar elicopterul factiunii, cum era si inainte, prin 2012... Asa, unii au mai multe, ca au donat, altii mai putine... Ce-i aia? Sa zicem ca unii au 8 maverickuri in factiune si altii, 2. Cei cu 8 maverickuri pleaca 32 odata pe cand cei cu 2 maverickuri, doar 8. Hai sa vedem cine castiga...

6. Bafta la war.. Sper ca acest update sa vina cat mai repede.

Este non-rp la greu.Adica... In lumea reala ti teleportezi cu mafia ta intr-o lume fara alti oameni ca sa te pusti cu restul?

Serios acum... Si daca nu mai intervin sticletii,care mai e farmecul? :)))

Lasand la o parte partea de non-rp,mi se parte o idee partial buna.Nu vor mai fi abuzuri, fara heli iar e bine, za' Civilianos family nu o sa mai "intretina waruri",etc...

NEUTRU

Edited by rTn NGabi

Pai de ce mi-am mai luat maverick , sa-l tin acolo degeaba? Deci clar CONTRA

Din moment ce banii sunt luati crezi ca ii mai intereseaza de pixelii tai in forma de elicopter? :))

On: CONTRA, parca era server roleplay. In realitate nu te teleportezi pe o alta planeta identica dar goala. Raman la parerea mea ca serverele de fun sunt mai roleplay momentan decat bizon.

Faceti alt server pt DM unde sa nu fie altceva decat waruri si prostii dinalea, poate mai cumpara cineva premium si pe acolo.

Edited by RedBull 109 ABUZ

Nu este server hard roleplay unde trebuie sa scrii pe chat la fiecare actiune. O fi non rp dar scapa cei de la waruri de civilii care incurca warurile si de masinile serverului reducandu-se mult din lag. O idee buna, pro.

Edited by Vinnie

PRO.

MyAir, ia zi tu cum ai cucerit sf-ul+jumate din LS? Pentru ca aveti maverick-uri+sparow-uri multe veneati toti odata si va puneati pe cladire. Acum ca ti-au plecat oamenii cu maverick-ul gata nu mai este bine.

CU O SINGURA CONDITIE: EU DONEZ DEGEABA PENRU MAVERICK???? Sa se introduca gun shop+masinile personale in vw si o sa fie totul oke.

Este non-rp la greu.Adica... In lumea reala ti teleportezi cu mafia ta intr-o lume fara alti oameni ca sa te pusti cu restul?

Serios acum... Si daca nu mai intervin sticletii,care mai e farmecul? :)))

Lasand la o parte partea de non-rp,mi se parte o idee partial buna.Nu vor mai fi abuzuri, fara heli iar e bine, za' Civilianos family nu o sa mai "intretina waruri",etc...

NEUTRU

Ai venit pe joc ca sa gasesti RP? Pacat... Uite iti dau un sfat. Inchide calculatorul si du-te afara. Iti garantez suta-n mie ca gasesti RP acolo, cat vrei tu. Ca si ceilalti, intrii pe acest joc/server pentru distractie, nu pentru RP. RP in viata reala, ai acolo de cand te nasti si pana mori.

Cata inteligenta in topicul asta, mai bine se lasa doar votul.

"Nu e rp, dar eu vreau sa ma duc cu mvk la war sa urc pe cladiri si sa rup tot" =))

Dupa ce ca primiti un oras gol, fara politie, civili, lag, tot vreti MVK? pentru ce va mai trebuie? Un war "RP" se desfasoara pe drumuri, nu pe Empire State Building.

Cel mai bine se scot de tot masinile mafiilor, se baga mvk-uri si sparrowuri, se adauga H la ele si distrati-va baieti cu DB din elicoptere, in aer direct.

Aici nu sunteti in realitate, daca nu ar fi fost lag-ul, care exista pe toate serverele, sigur nu era nevoie de alt VW, dar daca nu stiti inca, aici nu sunteti in realitate.

Deci reveniti cu picioarele pe "pamant" ca ati stat destul cu ele in "aer".

Eu sunt PRO, dar tot ar fi bine ca macar 3 echipaje de politie/fbi/ng sa fie adaugate la war.

@,Incurci factiunile tu, MyAir a avut 10/15 turfs in SF, tot SF + 17 turfs LS a avut Avispa Rifa si iti spun eu care totusi am fost subleader acolo ca la niciun war Rifa nu s-a pus toata mafia pe cladire chiar daca aveam 6 hely personale, cine s-a pus toata mafia pe cladire? El loco si mafiile din LV + uneori GSB dar nu mereu. Inainte sa postezi asigurate ca sti ce zici, ca sa nu te faci de ras...

DA.

De ce? Unele mafii au HQ-ul amplasat chiar pe unele zone importante pe server. HQ Verdant este amplasat pe acelasi turf cu CNN LS, iar riscul de a omora playeri este unul mare si se lasa cu /call 112 sau chiar si cu posturi.

Pro,

All Suggestions Of Edutuuu Are Exelent, And They Will Realy Help B-Zone

And I LIke The Rule Of Rank 1 - 2 Can Use /Untie Command, Or it will be better if Rank 2++, Cause Ranks 1 Still in Test Period, And It will help Very much, When i was in gang, They always Tie Us, but we can't do any thing cause we don't have Rank 3++On, But there is alwways Ranks 2 Online ! So Then We can go Fight Them And Unite Our Friend !

Deşi ia puţin din culoarea serverului, este mai bine ca warurile să se ţină într-un VW pentru a reduce în mare parte din ura care domină între ganguri. Scandalurile privind favorizările departamentelor, civili la war, lagul de pe server vor disparea în mare parte. Membrii gangurilor vor avea ocazia să fie egali, fără obiecte din shop, fără cladiri, se va vedea acum cine este cu adevărat puternic.

Cât priveşte problema contractelor, sunt sigur ca nu vom muri dacă 8 ore pe săptămână nu vom putea face contractele pe mafioţi. Pe moment, mai important este să se reducă problemele majore decât cele minore.

PRO , dar ce facem cu cei care au investit 20-50 euro pentru un elicopter ca sa se foloseasca de el la waruri ? Ne dati euroi inapoi de pe elicoptere si le puteti lua..nu ne mai sunt de folos daca mutati warurile intr-un VW

Edited by Seba Legend

Pro. În sfârșit o idee bună, v-ați mai luminat puțin.

Cei care plângeți după elicoptere, penibili. E o donație. Luați dex-u dacă nu cunoașteți semnificația. Pe serveru' ăsta war-urile se țin pe cea mai înaltă clădire de pe zonă. Ce-i asta tati? Faceți atunci delimitările unei zonei după clădire, turfu' sa fie clădirea.

Cât despre Role-Play, penibilitate și mai mare, nici nu mai are rost să vorbim. Zici că nu e role-play, da' ce e mai role-play să te bați pe o clădire? Logică de nici 4 clase terminate. În plus, sunt unele clădiri accesibile și fără elicopter, dacă chiar vrei.

A da, și eu am Maverick deci nu mai mâncați cacao.

Edited by Anndi

O idee geniala dar nu imi prea place partea cu Heli.

Nu ar putea Mastertrap21 sa editeze putin aceasta mapa de war[VW], astfel incat ,atunci cand esti in ea, heli-ul sa poata ajunge la o altitudine mai joasa decat cea normala? In felul acesta nu s-ar mai abuza si celor cu Heli personal le-ar conveni aceasta propunere.

Edited by Kew

Contra, politia face niste puncte la interventii, daca se mut ape alt world o sa scada si din punctele care le fac Departamentele

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.