Jump to content

Waruri intr-un alt VW

Kelton
 Share

VW Wars  

400 members have voted

1. 1. Doriti waruri intr-un virtualworld diferit?

• Da.
    • Nu.
    • Nu inteleg ce inseamna exact virtualworld diferit si nu ma pot decide.

Recommended Posts

Sunt PRO dar ar trebuie sa fie introduse si heliurile... e mult mai frumos warul pe cladiri. Si la war nu prea vad rostul politiei, mai rau ne incurca, tragem in ei din greseala mai luam si un wanted 5 acolo si e rau asa.

Hai bă, vă doare pe voi fix în pix că nu e role-play, doar aruncaţi aici nişte cuvinte să vă aflaţi în treabă. De ce nu strigaţi şi după benzinăria din SF unde alimentaţi fără pompe? Da.. vorbesc de benzinăria de lângă gară. În realitate gangsterii nu o fac în chiloţei şi se caţără pe clădiri să nu-i vadă adversarul, ei merg la luptă cu un scop. Nu mai ştiţi cum să abuzaţi şi încercaţi să trageţi această propunere în jos.

E perfect aşa cum a spus Kelton când a deschis topicul, distracţie maximă, nu bătăi de cap. În plus de asta se va vedea şi adevărata putere în lumea gangurilor.

CONTRA - In realitate mafiile dau /goto pe Luna ? :)) serveru asta din cate stim cu totii trebuie sa aiba o infatisare cat mai aproape de viata reala.. nu cred ca asa ceva se face in realitate :)) [stricati serveru, haideti sa propunem ca fiecare player sa aiba acces la /goto, sa mearga pe apa cu bicicleta, sa mearga cu masina pe apa, sa zboare cu barca :)) ] + multe buguri... iara stam 2-3 ani sa rezolvam bugurile (aproximativ ca inca mai sunt unele buguri, cu aceasta propunere va da dauna totala)

Cred că am primit suficiente răspunsuri, vă mulțumim.

Despre donațiile pentru Maverickuri lăsați-ne pe noi să ne batem capul cu ele. Cei care ați donat deja n-ar trebui să fie o problemă, că doar odată și odată ieșiți din gangul acela, nu veți sta pe viață în el, așadar degeaba vă plângeți că ați donat... tot acolo vă e în cele din urmă. N-am văzut niciun argument solid structurat frumos și explicat de la vreun jucător ca să nu adăugăm așa ceva.

Mai departe rămâne decizia scripterului și a lui Bobo dacă această modificare va avea loc.

O zi bună tuturor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.