Jump to content

Waruri intr-un alt VW

Kelton
 Share

VW Wars  

400 members have voted

1. 1. Doriti waruri intr-un virtualworld diferit?

• Da.
    • Nu.
    • Nu inteleg ce inseamna exact virtualworld diferit si nu ma pot decide.

Recommended Posts

Ideea e geniala , va ajuta mult mai ales ca reduce lagu deci va fi 0 lag si nu ne mai incurca civili / copi in timpul warului

PS: Pentru aia grei de cap ce nu au citit topicul si masinile voastre personale se duc in vw

Edited by RecklesS

Este o idee foarte buna, ar ajuta la desfasurarea war-urilor si ar fi mult mai placut fara civili si PD care mereu in punctul cel mai important al war-urului incurca ! ;)

Bad idea, players are giving PRO as you made the topic! Its a roleplay server, in real life, gangsters don't go to another world and play! Players can use /call 112 or post a player if they are being shooted! CONTRA, stop bring partial!

Pentru cei care aveți ca singur argument faptul că așa ceva nu e RP, vă pot spune că serverul e hibrid... tindem spre o anumită măsură de roleplay dar se poate observa foarte clar că nu e doar roleplay. Astfel de updates au ca rol un joc mai plăcut pentru jucători, nu trebuie neapărat să fie roleplay.

Pentru cei care au donat pentru elicoptere nu pot decât să vă trimit și să cercetați ce înseamnă a dona. Nu vă vor fi șterse de pe conturi și le veți putea folosi în continuare în alte scopuri. Nu e normal ca warurile să se țină pe clădiri, asta chiar că nu e roleplay.

Pentru cei din departamente care se tem că n-o să aibă activitate vă informez că n-o să fie așa. În departamente întotdeauna a fost ceva de făcut, întotdeauna au existat jucători cu wanted, amenzi de dat, controale de făcut chiar și când nu se intervenea la waruri, așadar n-ar trebui să existe nici aici scuze.

Iar pentru cel care se teme că jucătorii vor abuza de wanted într-un virtualworld diferit, pot să-ți spun că nu ne este greu să excludem jucătorii cu wanted din viertualworldul diferit :)

Bad idea, players are giving PRO as you made the topic! Its a roleplay server, in real life, gangsters don't go to another world and play! Players can use /call 112 or post a player if they are being shooted! CONTRA, stop bring partial!

B-Zone RPG servers are not roleplay as you say. We are not playing on a roleplay server, we are playing on a godfather + a little roleplay server. If you want to be ``roleplay``, go outside. There you will have a lot of roleplay, not on a game where you should have fun. Bye.

CONTRA, ori imitam realitatea ori...in realife ca mafiot nu te bati intr-o zona neaparat retrasa, un conflict poate lua amploare oriunde, in orice loc...o sa fie foarte urat cu setvw nu o sa mai fie adrenalina aia ca la war-urile ce erau odata...

Sunt multe alte chestii de implementat la war pentru a fi mai frumos decat aceasta chestie... Parerea mea ca daca war-urile erau aceleasi pe silul vechi consider ca multa lume ar fi jucat in continuare....alegerea va apartine

Observ "Pro"-uri date de membrii factiunilor pasnice/departamnte/civili care nu au treaba momentan cu war-urile.

Edited by Bogdan phR

Am votat DA. Multi poate va mirati deoarece eu sunt cop. Dar va spun un lucru, pana si noi suntem sătui de toate pretentiile care le au gangsterii. Chiar in urma cu o zi un prieten a luat Rank Down din cauza ca făcea intervenții si ,,favoriza anumite ganguri". Nu favorizam pe nimeni. Daca voi mafioții, vreți DM, atunci noi polițiștii, v-am dat DM. Chiar m-as bucura sa se implementeze aceasta idee si sa scăpăm de voi câte 8 ore pe saptamana. Bafta.

Pai stai sa ma lamuresti si pe mine?

Eu ce mai fac cu Mavericku?

Fac materiale?

Nu am facut in viata mea, poate sa fac Skill 2.

Sa ma duc la CNN sa dau /ad?

Nu, ma duc cu masina personala.

80% din jucatorii B-Zone ce au Maverick le-au luat doar pentru waruri.

Deci din 35 de Maverickuri,Sa zicem 26/27 sunt pentru waruri.

1,300E au fost adusi comunitatii pentru cele 26 de Maverickuri (cel putin daca nu ma insel)..

Contra. Din cate stiu acest server este unul roll play. Nu cred ca in viata reala, mafioti se duc pe alta planeta sa isi " rezolve " problemele. + cu heli-urile / sparaw-urile cumparate de pe shop ce facem? Aproape toti dintre noi am cumparat Heli / SParaw pentru war..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.