Jump to content

Interviu #17 - snooper - Ex Global Moderator


sRn
 Share

Recommended Posts

Vă prezint câteva detalii despre snooper, fostul Global Moderator al comunităţii.

 


 

Salut, snooper. Îţi mulţumesc că mi-ai această invitaţie. Aş dori să începem cu câteva lucruri de bază, cum ar fi numele, vârsta, locul de provenienţă şi gestionarea timpului liber. Ne poţi da câteva detalii despre aceastea?

 

Numele: Cristi

Varsta: 25 ani

Locatia: Iasi

Gestionarea timpului liber: activitati de recreere (sala de forta, billiard, ping-pong, jocuri pe calculator, design, filme, plimbari, etc).

 

Acum că am aflat mai multe despre tine vreau să îţi pun câteva întrebări simple. Ce împrejurări au adus la documentarea ta despre această comunitate? Care au fost primele lucruri exercitate de tine aici? Şi nu în ultimul rând, ce te-a atras aşa de mult încât să rămâi şi să-ti dezvolţi o astfel de carieră?

 

Imi placea foarte mult modul gungame in Counter-Strike si din moment ce il cunosteam pe Bobo in persoana, mi-a zis de comunitate si de serverul gungame, asa ca am intrat. Primele lucruri exercitate de mine aici au fost in general chestii legate de design pentru comunitate (wallpapere, bannere, rank baruri, etc). M-a atras comunitatea in sine. Faptul ca aveam multe persoane in comunitate care ma sprijineau in ce faceam, in special ownerul.

 

Anii au trecut, iar mulţi dintre jucători nu îţi mai ştiu trecutul. Cei vechi ştiu însă cât de mult ai muncit la dezvoltarea comunităţii, în special a forumului. Să vorbim despre funcţiile avute pe forum. Din ce am observat ai făcut multe lucruri frumoase pentru forum: rank-baruri, logo-uri, use-baruri, ai ajutat membrii cu diverse lucrări şi asa mai departe. Odată cu acestea a venit şi funcţia de Designer. Cum te-ai simţit în momentul în care ai primit funcţia şi totodată munca ţi-a fost răsplătită? Dar funcţia de Global Moderator? Care a fost prima ta reacţie atunci când ai realizat, de fapt, în ce postură ai fost pus, odată cu această promovare?

 

Tehnic vorbind nu am primit niciodata functia de Designer. Am avut pur si simplu rankul de GM si Bobo a acceptat propunerea mea de a supraveghea sectiunea Design, Gungame si Suveniruri. Mi-a placut insa pozitia care o aveam. Puteam oferi sfaturi celorlalti designeri, dar in acelasi timp sa ma ocup si de sectiunea gungame.

 

După ce ai trecut de acel sentiment entuziast, ai început să-ţi dezvolţi ideile, să-ţi pui planurile în aplicare asupra forumului. Ne poţi enumera câteva idei pe care le-ai pus în practică şi care au dezvoltat forumul totodată?

 

Din cate tin minte singura idee care am adus a fost cea cu sectiunea Arte Plastice care inca mai este in comunitate. In rest nu mai tin minte ce am adus nou in comunitate. Nu am mai fost activ de foarte mult timp deci intelegeti.

 

După toată munca prestată pe comunitate, ai ales să te retragi din activitate. Care a fost principalul motiv? Intervenise monotonia? Nu mai aveai motivaţie în aceea ce făceai?

 

Principalul motiv pentru care am incetat activitatea mea in forum a fost facultatea. Nu mai aveam timp sa supraveghez comunitatea.

 

Făcând o comparaţie între serverul din 2009 şi cel de acum, cum crezi că au fost făcute schimbările? Sunt benefice?

 

Nu am fost activ de aproximativ 3-4 ani, deci nu pot face comparatie.

 

Din surse sigure am auzit că tu ai creat logo-ul comunităţii. Care a fost sursa ta de inspiraţia? Ţinând cont că tot de tine a fost făcut şi anteriorul. Ai făcut o schimbare radicală.

 

Am creat 3 logouri pentru comunitate, fiecare din ele realizate in urma colaborarii dintre mine si Bobo. Sursa de inspiratie a a fost desenul facut de Bobo care era chiar primul logo care B-Zone l-a folosit. Cel cu personajul cu palaria, pantaloni scurti si ochelari de soare. Am hotarat sa pastrez imaginea generica acelui personaj in toate logourile. Ultima versiune de logo a fost mai diferita deoarece comunitatea s-a axat foarte mult pe SA-MP si logoul trebuia sa arate ca atare.

 

În momentul de faţă, te-ai mai reîntoarce pe comunitate cu funcţia de Global Moderator?

 

In momentul de fata sincer nu m-as intoarce. Sunt de parere ca mi-am jucat rolul in comunitate, am ajutat cum am putut dar nu ma pot reintoarce deoarece am alte responsabilitati in viata. Dar nu pot zice ca nu mi-au placut momentele din B-Zone , chiar a fost o experienta placuta sa fac parte din comunitate.

 

Pentru final, ce sfat doreşti să le oferi jucătorilor?

 

Distrati-va si creati-va cat mai multe legaturi de prietenie. Pentru designeri va sfatuiesc sa nu tratati ce faceti ca o gluma. Daca va tineti de treaba s-ar putea ca unii din voi sa aveti surprise placute in viitor. Si nu in ultimul rand, nu mai spamati forumul cu posturi facute doar pentru a vi se contoriza numarul lor in profil. Putini sunt cei care isi aduc aminte cu ce tiranie conduceam sectiunile mele din forum si ce pedepse primeau cei care spamau doar pentru a li se contoriza numarul de posturi. >:)

 

 


 

Acesta a fost interviul alături de snooper. Aşteptăm părerile dumneavoastră.

Edited by sRn
Link to comment
Share on other sites

Interesant interviu. Exista si legende ale B-zone-ului care nu au participat neaparat pe serverele de SA:MP.

Ar fi fost si mai multe legende daca nu plecau de pe comunitate din cauza serverelor de cs care sunt in paragina... Ar trebuii un nou snooper care sa dea warn la "bagaretii" din topicuri :))

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.