Jump to content

Bebell Design

Bebell
 Share

Recommended Posts

Ai evoluat, frumos, congratz.

A venit timpul să treci la next stage.

Edited by Bill

Felicitari unele lucrari arata chiar bine, dar ai grija ca la altele ai facut greseli mari.

De exemplu aceasta lucrare http://img.b-zone.ro/images/65832574005106592686.png . Efecte total aiurea si "ai mancat" din render :P

Incearca ca atunci cand pui gradient sa dai opacity mai mic pe undeva pe la ~40-50%.

Bafta pe viitor!

Edited by AlexGFX

Idem Alex , si am mai vazut la mai multe lucrari de ale tale.

Incearca sa lucrezi pe stock-ul ala asa cum e , adica sa nu-i mai bagi BG in spate , sau daca lucrezi , lucreaza cum trebui :"> , nu te grabi , pt ca sti bine "Graba strica treaba".

Oricum ai evoluat in ultimul timp , bafta in continuare.

ti l-am trimis :X

new primul meu signature cu car pe care l-am facut :

99070102290238658713.png04384518628783522480.png

65731482888592451609.png

Deci asta e: :O :O :O :O .Totul e perfect (in afara de text :)) ) .Textul fa-l mai mic,alb fara efecte si sa fie cat mai aproape de focal/render.Daca faci cum am zis eu o sa fie mult mai bine...macar incearca.Felicitari !

Nu prea imi place Textu :|.

Si in partea stanga sus e cam intunecata fata de celalte parti.

Te contrazic aici,e foarte bine deoarece lumina e mult mai reala.Lumina vine din dreapta jos,deci e chiar foarte bine ca e intunecat in stanga sus.

Foarte bine Bebell,cred ca esti cel mai bun de pe B-Zone. :) (parerea mea)

Edited by Tudor

Chiar este cel mai buna si dupa parerea mea. Imi place cel mai mult cum lucreaza :X Felicitari...sa ma mai inceti si pe mine cateceva cand ai timp :)

EDIT: :O in sfarsit ai primit ceea ce meritai : designer! Flicitarile mele! meriti din plin! :X

Edited by DgS SkuNk

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.