Jump to content

[Ajutor] Am o problema.

Recommended Posts

Deci am o problema urata raw...

Cand intru de exemplu pe SA:MP sa ma joc ori mi se blocheaza si imi da eroarea "Don't send" ori mi se restarteaza PCul. Acelasi lucru si la CS. (Deci nu e de la Software)

Mai am o problema :)) CPU Temperature e cam 70 de grade ;)) dar stau cu carcasa desfacta :D mrg e praf ca e lenea mare...

Si inca o problema.... de exemplu folosesc BitTorrent sa downloadez ceva si cand ma uit in Task Manager la 120.000 Memori Usage se cam restarteaza....

PCul meu nu e cine stie ce (Procesor 3.00GHz Intel Pentium 4 original ("imprumutat" de la o firma :D) si rami DDR2 512 , placa video nvidia 128MB) sistemul de operare e XP SP3 original... de pe CD original instalat doar pe PCul meu cu CDkey original...

Ce as putea face ?:(

Cand intru de exemplu pe SA:MP sa ma joc ori mi se blocheaza si imi da eroarea "Don't send" ori mi se restarteaza PCul. Acelasi lucru si la CS. (Deci nu e de la Software)

Mai am o problema :)) CPU Temperature e cam 70 de grade ;)) dar stau cu carcasa desfacta :D mrg e praf ca e lenea mare...

Si inca o problema.... de exemplu folosesc BitTorrent sa downloadez ceva si cand ma uit in Task Manager la 120.000 Memori Usage se cam restarteaza....

PCul meu nu e cine stie ce (Procesor 3.00GHz Intel Pentium 4 original ("imprumutat" de la o firma :D) si rami DDR2 512 , placa video nvidia 128MB) sistemul de operare e XP SP3 original... de pe CD original instalat doar pe PCul meu cu CDkey original...

Mama dar multe probleme mai ai ma =)) , te sfatuiesc sa`l schimbi ca la cate probleme ai .... .

pe primele doua am incercat... si nimic...

la al3-lea nu am bani si totusi nu cred ca 512MB de ram sunt putini :-? nu ma joc decat SA:MP si CS + mess si forum :-?? nu cred ca cer prea mult de la el... si un eventual BitComet sa iau si eu un film sa vad ceva... :-??

chiar numai are nimeni alta solutie ?:(

ok atunci fa urm lucru,scaneaza cu antivirus,reinstall samp and gta,scoate modurile dai dupa rr la pc si reinstaleaza daca apare la fel dai turn off windows firewall si va mg(Cred)sa-mi zici daca isi revine

problema este sursa,placa de baza,sau procesoru du-l la reparat si daca nu ti-l poate repara trb sa iei alte piese,respectiv alt pc srry

cred ca este din cauza unuia din sloturile de rami... am incercat TOT ce mi'ati sugerat... insa la RAMi am facut o chestie. Iam tot inversat ca am doua sloturi si am vazut ca , cand sunt cu o singura placuta pe un anumit slot ma jucam linistat SA:MP fara restarturi dar cu lag ce e drept. Cred ca am nevoie de RAMi pe o singura placuta sau problema e la celalalt slot (tin sa precizez ca am doar doua sloturi de RAMi)

Oare?

Tot la samp ai probleme mereu ai acolo probleme :))

Uite cauta un windows Xp Sp2 nu Sp3 dar unul spart si umblat in el (Gen ca cele de la firmele de internet)

Si daca iti da o eroare cu don't send nu inseamna ca vine sfarsitu lumi :)) mie Grand Theft Auto 4 imi merge dar un joc pe nume cossaks care merge pe un celeron mie numi merge..si imi da aceiasi eroare cu don't send:|

Orcum sa nu ti BitTorrentu sau UTorrentu deschis cand joci (Cand il ti deschis tu defapt stai la seed si se formeaza niste conexiuni care OmG iti ingreuneaza rau PC-ul)

omg ce destepti sunteti voi cu windows n-are legatura daca a incercat reinstall windows sau a pus altul!! problema este slotul trb alt pc ca altfel nu se poate repara......cum ti-am zis du-te la un expert sa-l repare

rkokiller Bine ca esti tu destept .

Exista posibilitatea sa fie si de la windows ca la sigur deleter are o gramada de carcalaci.

Orcum deleter in Samp don't send mai tine loc si de crash.... Pe fostu meu pc numi arata ca am luat crash ci don't send ... chiar daca imi dau eu crash-ul tot don't send apare

Calculatorul este cam praf...decat sa-l repari mai bine il schimbi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.