Jump to content

Am o problema cu TaskManager help me please

Recommended Posts

nu stiu sigur daca am postat unde trebuie dar va rog ajutatima de la o vreme cand dau ctrl+alt+del imi zice "Task Manager has been disambled by administrator" am incercat si din start->run->gpedit.msc dar tot degeaba am incercat si cu un fix Task Manager dar tot nimic dupa ce am reinstalat windows tot asa facea ce sa ii mai fac :((:(( :((:((

Prea complicat :)) Da auzi, cica a reinstalat :-?? probabil e de la windows, cand a fost facut ( modificat cu nLite ) nu a fost facut cum trebuie... sau personalizat pt. scoala, etc ?

DIn cate stiu este o anumita setare care poate sa scoata din functionare anumite comenzi / sau programe care scot din functie anumite comenzi(IT manager nu-ti da voie sa instalexi nimica fara parola contului de administrator)Oricum nu cred ca e de la un program cred ca LINK-ul acela e foarte folositor si v-a merge 100%. http://www.pchell.com/support/taskmanagerdisabled.shtml

Any Moderator Topic CLosed

:topic_closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.