Jump to content

Reintroducere teste TW ganguri

Kelton
 Share

Teste TeamViewer  

408 members have voted

1. 1. Doriti readaugarea testelor TeamViewer la ganguri?

Recommended Posts

Eu am votat nu. Nu e ceva normal ca cineva să-ți intre cu forța în PC. E ca și cum ai merge pe stradă, și ar veni cineva să îți caute în geantă. Vouă vi se pare normal? De aceea se numește Personal Computer, pentru că e personal. Eu am parolă pe PC tocmai pentru a nu intra și altcineva înafară de mine să-mi cotrobăie prin lucruri, fie din familie, fie altcineva. Și să îmi intre în PC un străin?

E treaba voastră ce votați, știu că vreți să scăpați de codați, dar cu ce preț?

Idem.

Este ceva anormal sa intri la cineva in PC si sa ii cauti in tot PC pana ii gasesti un cod. De asta are serverul sistem anti hack, sa fie prinsi codatii. Chiar daca nu fac parte din gang, mi se pare o chestie total aiurea(stiu ca sunt in gang pe 2, dar acolo sunt teste TW si e destul de nasol, de asta am si votat aici nu). Ar trebui sa ramana doar la filmat, /aimtest, etc. Cum si inainte erau prinsi codatii, inainte de testele TW, asa pot fi prinsi si acum.

Idem.

Este ceva anormal sa intri la cineva in PC si sa ii cauti in tot PC pana ii gasesti un cod. De asta are serverul sistem anti hack, sa fie prinsi codatii. Chiar daca nu fac parte din gang, mi se pare o chestie total aiurea(stiu ca sunt in gang pe 2, dar acolo sunt teste TW si e destul de nasol, de asta am si votat aici nu). Ar trebui sa ramana doar la filmat, /aimtest, etc. Cum si inainte erau prinsi codatii, inainte de testele TW, asa pot fi prinsi si acum.

Iti dai seama ce fac ei ? Cauta coduri in pc ... Hai sa fim seriosi , daca te filmeaza un admin si iei ban pe nedrept cum e ? Nu iti doreai sa te verifice 10 minute prin tw decat sa platesti 25E pt unban nu ? Toti care au votat nu , dupa parerea mea , ori jucati cu coduri ori va place cum s-a ajuns sa fie in mafie . Am prieteni care se filmau din cauza ca luau ban aiurea atunci cand nu se faceau astfel de teste , cel mai bun exemplu , poate chiar il cunosti , e Tratec . Oricum , nu va convine sa fiti controlati de coduri , asta e -1 pe server , nu va obliga nimeni sa ramaneti in astfel de conditii .

Pro, era si timpul.

Contra, e foarte frumos ca un strain sa iti intre la tine in calculator. Si macar daca ar face ceva dar sa iti intoarca cu fundu in sus calculatoru si sa caute un fisier, cum spunea si Codre, putem detine diferite proiecte sau alte chesti in calculator.

Din cate se vede 78 de persoane au spus nu in momentul de fata, deci daca se introduc testele TW o sa plece, si dupa ce ca nu avem playerii pleaca si ce-au mai ramas. Ganditi-va de 2 ori !

Cum majoritatea voturilor sunt pro, începând de luni vom reintroduce testele prin TeamViewer pentru gangsteri. Cei care nu colaborează cu adminii vor fi scoși din facțiune, iar în unele situații vor fi sancționați și cu ban.

Modurile cleo vor rămâne în continuare permise, mai puțin modurile ce se consideră coduri sau îți aduc un avantaj mult prea mare față de jucătorii normali.

În funcție de cum decurg lucrurile vom aduce modificări acestei reguli.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.