Jump to content

[Portofoliu] Zenek.

Yoky
 Share

Recommended Posts

Felicitari pt efortul depus, semnaturile si avatarele arata foarte bine, cat despre layout-ul site-ului nu arata deloc bine, cu atat mai mult ca este de tip market si este frecventat zilnic, pot spune ca daca as intra pt prima oara, a doua oara nu as mai vizita shop-ul, urmareste si tutoriale pt asa ceva deoarece sunt foarte bine platite. (evident daca sunt estetice si se fac placute ochiului )

Felicitari pentru munca depusa!

Multumesc!

Felicitari pt efortul depus, semnaturile si avatarele arata foarte bine, cat despre layout-ul site-ului nu arata deloc bine, cu atat mai mult ca este de tip market si este frecventat zilnic, pot spune ca daca as intra pt prima oara, a doua oara nu as mai vizita shop-ul, urmareste si tutoriale pt asa ceva deoarece sunt foarte bine platite. (evident daca sunt estetice si se fac placute ochiului )

Multumesc, stiu.. sunt incepator la conceptul web-site-urilor, voi mai urmari tutoriale in privinta acestora.

Bă bă bă, deci tu ești mai talentat decât toți pe care i-am văzut, dă o tură pe al meu și da-ți o părere.

Bă bă bă, deci tu ești mai talentat decât toți pe care i-am văzut, dă o tură pe al meu și da-ți o părere.

Foarte frumoase.

Imi place logo-ul cu Verdant.

Iti multumesc foarte mult, voi reveni cu alte creatii curand.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.