Jump to content

[B-Zone Battle] SkeedzGamesHD vs. Smoke2833

SkeedzGamesHD
 Share

Recommended Posts

Mi-am dat seama simplu a cui este fiecare lucrare.

Votez lucrarea numărul doi, este mai mult bine lucrată decât prima lucrare care are doar un shape și un text cu drop shadow și un inner bevel peste el, și puțin umblat la Levels.

Gradientul și textura folosită pentru text-ului din a doua lucrare este foarte bine aleasă față de restul lucrării, însă stroke-ul putea să fie poziționat mai aproape de margine.

Credca voturile vor fi strânse,pentru ca amândouă sunt extraordinare de bune.

Insa votez a doua lucrare,chiar daca Stroke-ul nu e bine pozitionat,textura textului e foarte bine aleasa.

Felicitari pentru amândouă lucrări,sunt bestiale!

Edited by IB AnDi003

Ambele lucrari sunt slabe, nu pot comenta prea mult despre ele decat ca mi se pare cam dubios ca au aceleasi dimensiuni, 150x250, si ca in ambele este o claritate nu prea buna, iar culorile sunt foarte, foarte sterse. Insa votez a 2-a lucrare pentru efortul depus, maxim 10 minute, in comparatie cu cele 3-4 minute (cu indulgenta) alocare primei lucrari.

Nu-i greu sa-ti dai seama cine sunt autorii lucrarilor, te poti uita la avatarele celor doi.

Nu sunt prea bucuros sa vad astfel de creatii intr-un battle in care ati avut timp de lucru 48 de ore.

Acum asteptam cu "nerabdare" si voturile insotite de argumentele lipsite de logica a multor "experti" in PhotoShop care au ajus sa-si dea cu parerea fara macar sa stie cum arata logo-ul PhotoShop-ului.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.