Jump to content

[B-Zone TV] - Tipuri de playeri

Justdapz
 Share

Recommended Posts

Dacă tu ţi-ai făcut contul ăsta şi ai dat comm eşti penibil.
Observă feedback-ul userilor şi analizează părerile lor. Dacă vrei comentarii de genul, fă ceva frumos.
Scenariul pentru "Zona B" mi-a luat 3zile(cam 30min pe zi cred că acordam importanţă filmului, dar erau idei adunate) E greu să faci în fiecare zi un clip şi să-ţi iasă şi bine.
Ideea e că trebuie să depui mai mult efort, să impresioneze lumea.

EDIT: Pentru că nu cred că un newbie înregistrat de 2 ore vine în secţiunea B-Zone Clips, care e destul de jos în pagină şi se hotărăşte să posteze chiar aici. Sau e o coincidenţă, perfect logic. :-q

Edited by paulyks

Observă feedback-ul userilor şi analizează părerile lor. Dacă vrei comentarii de genul, fă ceva frumos.

Scenariul pentru "Zona B" mi-a luat 3zile(cam 30min pe zi cred că acordam importanţă filmului, dar erau idei adunate) E greu să faci în fiecare zi un clip şi să-ţi iasă şi bine.

post-hunterul şi cerşetorul mi-au fost simpatici, dar se putea mai bine

WTF

Nici nu il cunosc zi lu admin sa se uite la ip daca nu crezi.

De ce as face asta...

@@Justdapz, Ma...nu imi pasa daca tu ai facut contul ala sau nu. Mi-au placut mult post hunterul, trolling-ul si bogatul :))

Daca ai fi filmat mai profesional si un edit putin mai bun, ar fi iesit chiar foarte bine:D

post-hunterul şi cerşetorul mi-au fost simpatici, dar se putea mai bine

EDIT: Pentru că nu cred că un newbie înregistrat de 2 ore vine în secţiunea B-Zone Clips, care e destul de jos în pagină şi se hotărăşte să posteze chiar aici. Sau e o coincidenţă, perfect logic. :-q

@paulyks de fapt anderpuma23 e un actor din filmul Run 2014 pe care l-am dat afara din film pentru ca se prostea si a facut chestia asta intentionat pentru a ma enerva.Daca nu crezi intreaba-l pe skype ander.puma si ai sa vezi ca nu sunt eu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.