Jump to content

CABAL ONLINE EU !

XiT
 Share

Recommended Posts

Cabal Online EU este unul din cele mai tari jocuri :X MMORPG.. jocul este de tip SF.. eu am jucat 3 ani acest joc.. e super, lvl max e 170.. ai 6 CARACTERE cu skille de ATACK si MAGIC.. si multe alte chestii interesante!.. MErita sa`l JOCI! ;)

- Acest joc se joaca doar in EUROPA!.. nu luati alte kituri.. pt k nu vor merge.

Detalii despre joc:

-Există un număr total de aptitudini combatere a 6 cunoscut sub numele de "autentic şase", care au fost moştenite printre Nevarethians. Printre autentice Sase, "Warrior", "Blader" şi "Expert" abilităţi au fost stabilite înainte de Nevareth Exodul, Varsta onorabil. Conform teoriei, în momentul în care Core Technology a fost momentul de vârf, sute de grupuri de practicau şi studierea aptitudinile lor unic. Cu toate acestea, competenţele actuale au fost elaborate de prima generaţie de 7 înţelepţi, pe baza cunoştinţelor Nevareth supravieţuitorilor Exodul ".

http://www.cabalonline.com <----- SITE OFICIAL

http://www.cabalonline.com/gameinfo/cabal-warrior.asp <----- Detalii despre joc

Jocul este GRATIS!

P.S: A si inca ceva.. NU JUCATI CU HACK! :)>-

e cam plictisitor cabal.... adica , nu am avut rabdare sa cresc pe un server normal , si pe private e plictiseala...

e cam plictisitor cabal.... adica , nu am avut rabdare sa cresc pe un server normal , si pe private e plictiseala...

aoleoo am jukt acest joc 2 ani jumate 3000 de ore toate char am lv 120+ e un super joc NU VA APUCATI DE EL creeaza dependenta... Cred ca e cel mai tare joc MMORPG sincer... :b-emo:

Imi plac enorm de mult skilele si magiile pe care le fac caracterele :X :X , chiar daca nu am jucat am vazut multe video si stiu cum e.

Cele mai faine` magii posibile dupa mine. O sa-l incerc cat de curand pentru ca de mult vreau insa tot uitam :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.