Jump to content

Madytz - Problema placa video

Recommended Posts

Nume: [sQ]Madytz
Ce problema ai?: Nu-mi recunoaste placa video.
O scurta descriere a situatiei: Acum 4 zile, aveam aceeasi problema. Cand intram in dxdiag, la Display imi aparea doar n/a dupa care am incercat sa scot drivere. Dupa mai multe instalari in final am gasit unul pe nvidia fix pentru placa mea geforce 8400 GS dupa care a mers pana aseara. Aseara din nou aceeasi problema cand am intrat in dxdiag, din nou n/a la Display. Am incercat sa pun acelasi driver, sa-l dezinstalez sa-l instalez iar si iar, am dezinstalat placa, a gasit-o dupa care iar am pus driver si tot nimic.
Screenshot:
http://postimg.org/image/zdobiyhil/
Alte precizari: Orice idee aveti va rog postati-o aici pentru ca nu stiu ce sa-i mai fac...

Edited by SQ Madytz

Mi-am reinstalat windowsul cu gandul de a pleca de la 0. Din nou aceeas problema. Am scos placa si am pus-o iar s-o fixez mai bine am instalat dupa driver pentru placa geforce 8400 gs luat de pe nvidia dupa care am scanat si cu driver genius care a gasit alt driver si l-am pus si pe ala. Le-am dezinstalat iar si le-am pus pe rand si aceeasi poveste.

As mai putea incerca altceva sau e de la placa si trebuie s-o schimb ?

Aparent placa ta video are probleme cu contactul cu celelalte piese hardware.

Deschide PC-ul si vezi daca totul este in regula, daca este curata placa video, daca tot ce se afla pe ea este intact, etc. s-ar fi putut intampla orice.

In caz ca tot nu merge dupa acestea, du-te la garantie cu ea sau cumpara o noua placa video.

Si eu am avut o problema la fel, cateodata mi-o citea cateodata nu. Dupa o saptamana placa s-a ars, dar nu e neaparat sa fie la tine la fel. Am schimbat-o cu GTX 460 si totul ruleaza de minune.

Care probabil o sa moara si ea cat de curând deoarece e un model vechi, bun la vremea lui Eu am avut o gtx 460 din ianuarie 2011 pana in martie 2014, când s-a ars. Daca ai luat-o SH ( 99% da ), placa nu mai are multa viata, au fost placi video bune pt. gaming, si sigur e calarita.

@, Ti-am explicat pe Skype ce trebe sa faci.

1) Incearca prima data schimba Windows-ul si vezi ce efect are.

2) Du-te si incearco la un prieten acas si vezi daca lui ii merge, daca lui ii merge e de la tine din Windows.

3) Eu ti-as recomanda o placa video noua.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.