Jump to content

Interviu #20 - UnknownX - Ex RPG Admin 1

sRn
 Share

Recommended Posts

Vă prezint câteva detalii despre fostul lider al facţiunilor News Reporter, respectiv The Corleone family şi admin 1, UnknownX.

Salut, UnknownX. Îţi mulţumesc că mi-ai acceptat invitaţia. Doresc să începem cu câteva lucruri elementare, cum ar fi numele, vârsta, locul de provenienţă şi gestionarea timpului liber.

Salut sRn, îţi mulţumesc pentru invitaţie. Numele meu este Alexandru-Ştefan, locuiesc în Bucureşti, am 19 ani şi timpul liber nu prea există momentan. Dar, când există, îl petrec ca orice om de vârsta mea.

Am aflat îndeajuns de multe lucruri despre tine încât să ne dăm seama ce fel de persoană eşti. Vom trece la partea ce implică jocul.

De unde ai aflat de această comunitate minunată şi ce te-a făcut să rămâi alături de noi încât să-ţi dezvolţi o astfel de carieră?

Am aflat de B-Zone de la un prieten care mi-a prezentat aşa de frumos comunitatea încât am fost foarte atras de ceea ce oferea comunitatea atunci. Am rămas alături de comunitate o bună bucată de timp deoarece am avut întotdeauna ce face şi mereu apărea ceva nou care îţi capta atenţia.

Cum au fost primele tale zile pe comunitate? Ce obişnuiai să faci? Cine te-a ajutat încât să te ridici şi să intri într-o facţiune?

Destul de interesante, dar nu au fost nelipsite de evenimente. Vrând nevrând mai ajungeai si prin jail, unde se întâmplau şi unele accidente. Acolo aveam să-l întâlnesc pe viitorul meu prieten DeviL. Nu ne-am cunoscut în cele mai bune împrejurări, ba chiar, ne-am certat prima oara când am intrat în contact unul cu celălalt. Ulterior, vorbind, am ajuns să realizăm că avem foarte multe în comun, puţin a mai lipsit ca să devenim prieteni. Ştii cum e, unele prietenii se nasc din cele mai bizare întâmplări. Prima facţiune în care am reuşit să intru a fost School Instructors, cu puţin ajutor din partea unui coleg de liceu care mi-a explicat cum stau treburile şi ce trebuie să fac ca să reuşesc să intru.

Cariera ta s-a bazat mai mult pe facţiunea News Reporter, unde ai stat mai mult de un an. Ce ai găsit atât de interesant la acea facţiune încât să stai atât de mult timp?

Am ajuns în News Reporter după 3 săptămâni petrecute în School Instructors. Când am intrat eu facţiunea avea aproximativ 9-10 reguli. Prima şi prima oară m-am axat pe refacerea regulamentului, după i-am prezentat liderului de atunci noul regulament, făcut de mine. Acesta a fost mulţumit şi a decis să-l folosească, iar eu am fost răsplătit cu funcţia de sublider.

Două lucruri m-au atras definitiv, libertatea de exprimare şi faptul că mereu era loc de mai bine. Astăzi puteai să încerci un nou model de interviu şi până mâine să ai deja idei cum să-l faci mai bun.

Nu după mult timp de la intrarea ta în facţiune, ai fost promovat la funcţia de lider. Cum ai reacţionat, atunci când, ai realizat, de fapt, în ce postură ai fost pus?

Nu se poate spune că am primit lider foarte repede, a fost altfel. Când am intrat prima oară lider era Moartea, cel care m-a promovat la funcţia de sublider. După ce a renunţat el a fost ales JustMed lider. Când JustMed a luat lider eu nici nu mai eram în NR, eram în Corleone, făceam cunoştinţă cu această "lume" a mafioţilor. Nu am petrecut mult timp în Corleone pentru că JustMed mi-a oferit funcţia de sublider. Abia după el am ajuns eu lider. Când am fost ales lider am fost surprins, nu mă aşteptam să primesc lider. După ce m-am dezmeticit puţin am realizat că am primit o şansă să rămân in NR doar că de data asta voi putea să fac lucrurile în felul meu.

Cum au fost primele momente ca lider? A fost uşor să te acomodezi? Cât ţi-a luat să-ţi pui ideile în practică?

Destul de dificile, îmi era frică să nu fac vreo greşeală. În timp înveţi şi totul ajunge să fie o normalitate, însă şi atunci fiecare decizie necesită multă atenţie. Ca să-mi pun primele idei în practică mi-a luat ceva timp, cam o lună. După, durata varia, puteam să aplic o idee pe loc ori s-o bag în stadiul de proiect pentru ceva timp, până o perfecţionam.

După 8 luni de zile petrecute în această facţiune ca lider, ai decis să pasezi ştafeta unui alt membru. Care a fost motivul principal pentru care ai renunţat?

Sincer, decizia pe care am luat-o atunci a fost o prostie, nu-mi terminasem treaba în NR. Motivul a fost unul simplu, îmi doream să conduc o mafie.

După ce ai renunţat, te-ai reprofilat, devenind mafiot în The Barziny family. Dar nici aici n-ai stat mult timp, deoarece s-a invit iar şansa să devii lider, tot la News Reporter. Cum s-a întâmplat acest lucru?

După cum am spus, am făcut o prostie. Liderul care a rămas după mine nu a reuşit să facă mare lucru, aşa că a renunţat. În ziua aia s-a căutat lider pentru Paramedics si News Reporter. Nu mă aşteptam să iau lider NR din nou, aşa că am dat /report pentru funcţia de lider Paramedics. Chiar nu mă aşteptam să fiu luat în considerare, dar Gabb, ownerul de atunci, m-a luat la o "plimbare", după câteva minute în care am discutat mai multe lucruri am fost reales lider NR.

După alte 6 luni la cârma acestei facţiuni, ai decis definitiv să renunţi la funcţie. Ne poţi spune de ce? Nu te-a mai atras facţiunea? Ai simţit momentul unei schimbări? După ce criterii ai propus viitorii candidaţi?

Acelaşi motiv ca data trecută. Doar că de data asta mi-am terminat treaba in NR. Am propus trei persoane: DeviL, everzor şi tu, sRn. Primul îmi era sublider, al doilea m-a impresionat prin dedicarea lui iar tu, eşti tu. Ai stat cu mine tot timpul pe care l-am petrecut ca lider NR. Ţin să menţionez că ordinea în care cei trei au fost enumeraţi nu contează.

Se pare că tot la o mafie ai ajuns, de această dată aflându-te în renumita mafie The Corleone family. Ce ţi-a plăcut atât de mult la aceasta încât să nu te mai reîntorci în Barzini?

Întotdeauna mi-a plăcut Corleone plus că a fost prima mea mafie. Corleone mereu a fost o mafie specială, construită de şi cu jucători speciali. Am preferat să revin in Corleone, Barzini era intr-o stare ciudată atunci.

N-ai stat mult timp ca rank 1 şi ţi s-a oferit o şansă extraordinară. Ai devenit Don Corleone. Cum au fost primele momente în care tu ai condus mafia, ţinând cont că ai fost o perioadă mare la cârma unei paşnice?

Destul de complicat, puţine dintre lucrurile pe care le ştiam din NR puteau fi aplicate aici, aşa că, a trebuit să învăţ majoritatea lucrurilor din nou, de data asta fiind diferite.

După o perioadă destul de lungă la cârma mafiei ţi s-a oferit şansa la admin. Cum ai reacţionat atunci când ţi s-a oferit această şansă? A fost uşor să conduci mafia şi să te descurci cu noile responsabilităţi?

Am fost destul de surprins când am primit funcţia de admin, nu mă aşteptam. Totodata am fost şi foarte bucuros că am ajuns să fac parte din echipa de admini. Nu a fost dificil să mă descurc cu ambele funcţii, activităţiile mafiei erau la ore fixe, după aveam destul de mult timp liber încât să mă ocup de admin.

După o perioadă destul de lungă la cârma mafiei şi una scurtă ca admin ai decis să te retragi de tot. De ce ai ales să te retragi, ţinând cont că aveai tot ce-şi putea dori un jucător?

Din păcate nu mai aveam suficient timp liber, nu mă puteam ocupa nici de mafie dar nici de admin. Mereu am spus că dacă sunt lider, admin, moderator, orice şi nu mai am timp să mă ocup, nu stau degeaba cu funcţia, renunţ ca să ia altcineva care are timp pentru respectiva funcţie.

În perioada vacanţei de iarnă te-ai reapucat de joc, dar nici atunci n-ai stat foarte mult timp. Ţi s-a oferit şansa de a deveni Helper, chiar de ziua ta. Cum te-ai simţit în acel moment?

În perioada vacanţei de iarna aveam din nou timp, iar programul meu, în mod normal, trebuia să se elibereze, dar nu a fost aşa. Când am primit funcţia de Helper am fost foarte fericit, m-am bucurat ca incă sunt apreciat.

După mai bine de 2 luni ca Helper te-ai retras, din nou. Care a fost motivul?

Nu se poate spune că m-am retras de bună voie, am fost forţat de împrejurări. Să zicem că am un vecin genial, care stă deasupra mea şi a făcut o reparaţie genială în baie, o reparaţie care nu a ţinut şi a "explodat", după care, apa a curs liniştită la el in casă, el nefiind acasă. El ca el, i-au fost stricate puţine lucruri, la mine a fost altă poveste. Au fost distruşi pereţii, instalaţia electrică, mai tot. Reparaţia apartamentului a durat cam o lună.

În mai puţin cu o lună, ai decis să te reapuci. Ai intrat în facţiunea în care te-ai consacrat cu gânduri mari? Mai aspiri către o altă funcţie? Poate iar lider, sau, de ce nu, admin?

Am revenit pentru a mă simţii bine. Cea mai mare realizare a mea pe B-Zone sunt prietenii, nu funcţiile.

Făcând o comparaţie dintre serverul din 2010 şi cel din 2014, cum l-ai putea descrie? Ce părere ai despre schimbările aduse atât la script, cât şi la design, staff?

Sincer, ca parte de script, toate bune şi frumoase. Faţă de serverul din 2010 cel de acum este modern, evoluat, cei care au rămas alături de comunitate în tot acest timp ştiu despre ce vorbesc.

Ţinând cont că ai prins 3 owneri, fă-ne te rog o comparaţie între Alexander, Gabb şi Kelton. Cum au administrat ei serverul? Au făcut schimbări benefice serverului?

Alexander avea o vorbă: "Sunt lucruri care se văd, se ştiu, sunt luate în considerare... dar nu se spun.". Alexander sau Alin, cum îl ştiu jucătorii mai vechi, era un om care ştia cam tot ce mişcă, cel puţin mie aşa mi s-a părut. Gabb nu a fost o perioadă lungă owner, dar cât a fost a făcut o treabă foarte bună. Cât despre Kelton, ce pot să zic şi să nu ştie lumea deja? Ca să revin asupra întrebării tale... nu am cum să compar, fiecare şi-a făcut treaba foarte bine la vremea lui şi a adus ceva nou.

Având în vedere că eşti un jucător cu foarte multe realizări, ce sfat le oferi jucătorilor care vor să se remarce?

Să nu "alerge" după funcţii, ele vin singure dacă le meriţi, la final, cea mai mare realizare sunt prietenii pe care ţi i-ai făcut, ei rămân, nu funcţiile.

Mulţumesc frumos de invitaţie, sRn. Toate cele bune B-Zone, şi cautaţi să vă faceti prieteni nu să dobândiţi funcţii, la final, prietenii rămân, nu funcţiile. Take care.

Îţi mulţumesc şi eu înca odată pentru că mi-ai acceptat invitaţia. Îţi urez mult succes!

Acesta a fost interviul alături de UnknownX. Aşteptăm părerile dumneavoastră.

Felicitări Unknown pentru tot ce ai realizat pe această comunitate şi felicitari sRn pentru interviu.
Sunt fericit că am avut ocazia să vă cunosc pe amândoi şi am legat chiar prietenii. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.