Jump to content

Wallpaper for b-zone by gLaDuS

NightFury
 Share

Recommended Posts

Asta nu e wallpaper. Wallpaperul are dimensiuni mult mai mari + e prea simplu.

stii care e problema eu macar am fakut un gest frumos + ca nbam vazut niciun cadou de la tn asa ca numai posta ok?

+ ca nbam vazut niciun cadou de la tn asa ca numai posta ok?

Nu vorbi daca nu stii ;) .

@ Nu vad vreo regula sa interzica exprimarea parerii.

Ba si daca nu e wallpaper ce e ? avatar ? signature :-J e un wallpaper micut asa ca mai taceti in + el macar stie sa faca sau ... macar a facut !!!

Foarte dragut si simplu...poti mai mult !! Numai criticati decat cei pe masura : designeri,si cei care au creatii bune ! Vad unii ca il critica si nu stiu cu ce program se creeaza asa ceva sau daca stiu nu stiu sa il foloseasca asa ca mai incet cu criticile si mai tare cu sprijinurile !

Ba si daca nu e wallpaper ce e ? avatar ? signature :-J e un wallpaper micut asa ca mai taceti in + el macar stie sa faca sau ... macar a facut !!!

Foarte dragut si simplu...poti mai mult !! Numai criticati decat cei pe masura : designeri,si cei care au creatii bune ! Vad unii ca il critica si nu stiu cu ce program se creeaza asa ceva sau daca stiu nu stiu sa il foloseasca asa ca mai incet cu criticile si mai tare cu sprijinurile !

asta a durut :))

Aha... deci daca nu sti sa lucrezi in Photoshop inseamna ca wallpaper-ul e perfect? Da.. e dragutz gestul si ca a muncit, dar nu vad o regula care sa inerzica exprimarea parerii. Cum zicea si StaeRRR.

Oricum, e dragut in felul lui si e cam simplu... dar e un pas inainte pentru tine, gladus!

P.S.: Lucrez in photoshop de 2 ani. ;)

Frate cand va vad atat de plini de voi , MOR !

Multumim pentru munca depusa , gLaDuS.Altii nu stiu sa recunoasca munca depusa,probabil esti incepator si nu prea ' le ai ' cu Photo Shop , poate pe viitor te vei mai experimenta si vei face altul si mai bun.Felicitari & Multumim.

Felicitari! Ai facut ceva fata de alti care nu au facut nimica! esti cu o treapta mai sus decat alti care n'au facut nimica(ex. eu :P )

Frate cand va vad atat de plini de voi , MOR !

Multumim pentru munca depusa , gLaDuS.Altii nu stiu sa recunoasca munca depusa,probabil esti incepator si nu prea ' le ai ' cu Photo Shop , poate pe viitor te vei mai experimenta si vei face altul si mai bun.Felicitari & Multumim.

loooool cica sunt incepator :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.