XandeRR Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Numele produsului: Cont Need For Speed World Model: Apex EU Starea produsului: Impecabila. Detalii despre produs: Conturile ruleaza pe serverul Apex EU . Pe un cont am nivel 50 si detin urmatoarele masini : Audi R8 4.2 / Ford GT / Toyota Supra / Bmw Z4 M / Mazda Mx. Cel de-al doilea cont vine cu level 35 si detine urmatoarele masini : BMW M3 e46 ( Full tuned ), o Toyota full tuned, nu mai stiu exact modelul, Audi TT RS, Bmw z4 m performance. Preţ: Negociabil. Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Licente Steam. Metoda de plată: Transfer Credit, PayPall, Euro Clienti.B-Zone.Ro Contact: PM Imagini: - Alte precizări: Nu ofer primul, sunt un membru vechi si nu am chef de tepari de 2 lei. Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Nu ai nicio ofertă într-un timp îndelungat. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.