ZEW Yulo Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Signature of the week number: 59 Tema: http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2013/258/c/f/render_neymar_da_silva_by_elatik_p-d6mgqtt.png Dimensiuni: Maxim 500x350 si minim 300x100 pentru semnaturi orizontale. Maxim 350x500 si minim 100x300 pentru verticale. Regulament: CLICK AICI Durata: Pana pe 24.07.2014. Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #59", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ". Castigatorul va primi 3€ pe clienti.b-zone.ro. Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd Subiectul PM-ului sa se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted July 24, 2014 Author Share Posted July 24, 2014 Votarea se incheie pe data de 26.07.2014. Succes tuturor participantilor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Hmm, ce pot sa spun...Am de ales dintre lucrarea nr.2 si nr.3,restul lucrarilor nu ma atrag deoarece nu se ridica la nivelul asteptarilor mele. La prima lucrare pot spune ca renderul este aproape bine integrat, partea de sus a corpului arata foarte bine peste background, in schimb cea de jos iese din tipar, mai aveai aprox 10 minute de lucrat sa faci semnatura cat de cat ok. totusi o pot plasa in top3 a semnaturilor din aceasta editie. Lucrarea nr4...Deja aceste semnaturi/ avatare prezente si care 'infunda' comunitatea la fiecare colt de pe forum nu ma mai incanta. Cand vad bass effect ori glitch-uri ma scarbesc. Dar totusi e vorba de o munca pe care ai depus-o si sunt sigur ca din toate semnaturile a durat aproape cel mai mult sa o finalizezi.Felicitari, dar nu este pe gustul meu. Semnatura nr.5 nu imi inspira nimic, un render peste un...nu stiu nici cum sa ii zic, probabil un background peste care s-a folosit un filter liquid si mai apoi a fost blurat...nu..nu imi place. Incercati sa faceti lucrarile cat mai simple si sa nu va mai folositi de efecte atat de mult, lucrati cat mai curat. Semnatura6, aceeasi poveste ca semnatura 5, mai nimic schimbat decat...un copy pe render...intors si cu o opacitate scazuta. Este mai reusita decat semnatura nr.5. Ultima semnatura...putea fi mult mai 'vie', pt acel render cu lumina era mergea ceva mai deschis ca fundal, nu ma incanta nici claritatea per total a semnaturii... In final mi-a ramas de comentat semnatura nr2 si nr3. s2- Felicitarile mele, ti-ai dat silinta, ai finalizat semnatura cu bine cu acel dispersion, culori bine alese pt fundal care lasa renderul in evidenta si nu in cele din urma, luminata, lucru care pe celelalte semnaturi nu l-am observat, mi se pare cea mai vie, cea mai complexa si cea mai atent lucrata. s3- De asemenea o semnatura...bunicica, renderul bine amplasat....peste c4d daca nu ma insel dar...ai dat-o in bara la final, te-ai jucat cu efectele si renderul nu arata deloc bine, ca si luminiozitate, contrast ori la ce optiuni ai umblat. Aleg lucrarea nr.2, felicitari pt munca depusa, succes tuturor participantilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domnul Proto Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 (edited) Sincer, nu mă așteptam să văd asemenea catastrofe. Dacă aș fi participat, aș fi ales să creez un background smudge (bravo semnăturile 5, 6, 7). O să iau fiecare creație prin eliminare: 1. În anul 2014, cand găsești aproximativ orice tutorial pe internet despre absolut orice domeniu, voi nu știti să faceți un resize corect? Este inadmisibil. Creație dezastruoasă. 2. Textul arată frumos, doar că semnătura este prea încărcată cu prea mult glow și nu e bine. 3. Acel pattern pe care l-ai folosit, nu face creația să arate bine ci din contră. 4. Fără supărare, dar la ce te-ai gândit când ai făcut asta? Creația ta este pixelată, nu am să îmi dau cu părerea despre așa ceva. 5. Idem lucrarea 1. 6. Ar fi fost pe puțin preferata mea creație din această ediție dacă nu duplicai renderul... Nu mai fă asta vreodată pe o semnătură cu render. Îmi pare sincer rău. 7. Această creație are cel mai frumos fundal dintre toate, dar probleme sunt la text. Ceva ce trebuie știut este să nu folosești niciodată drop shadow cand pui un text pe overlay. La textul secundar puteai folosi alt font (ceva gen pixel) deoarece după cum cred că și tu ai observat, pe acest font nu se fac cifre. În final, am să votez creația cu numărul 7! Felicitări creatorului pentru fundal. Edited July 25, 2014 by Bad Proto Link to comment Share on other sites More sharing options...
TepaN Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Avem iarasi parte de o editie plina de lucrari bune dar si mai putin bune. Se vede clar diferenta dintre lucrarea numarul 2 si restul. O lucrare plina de viata si cu efecte ce trec mult peste "Smudge" sau "Blur". Culori bine alese, renderul bine pozitionat, textul si el la fel, doar cuvinte de lauda. Chiar imi doream de ceva timp sa vad astfel de lucrari in SOTW, pacat ca nu sunt mai multe. De restul nu am ce comenta, multe greseli dar avem si idei bune pacat ca nu sunt duse pana la capat pentru ca autorii nu au experietna necesara. Votez lucrarea numarul 2 fara doar si poate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian28 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Înafară de lucrări prost realizate nu mai văd nimic. Texte poziționate aiurea cu blending options puse mai aiurea, efecte care nu-și au rostul sau încadrate aiurea, la fel și cu texturile. Pe lângă asta, niciodată să nu mai trageți de imagine, ține-ți apăsat CTRL mereu când redimensionați o imagine. Votez lucrare numărul 2 doar pentru că s-a chinuit puțin, însă cel mai mult ca restul, la acea manipulare a render-ului, însă background-ul este oribil, se putea alegea ceva mult mai potrivi decât o simplă textură. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Votez a doua lucrare. E cea mai bine realizata, dar are si unele minusuri - din punctul meu de vedere fontul cu care e scris SOTW nu se potriveste deloc, iar textura de pe background n-are treaba cu tema. Totusi, aspectul e mult mai bun decat la celelalte care sunt ori prea intunecate, pixelate sau cu totul slab realizate. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted July 27, 2014 Author Share Posted July 27, 2014 (edited) Castigator cu a 2-a lucrare este andyandyy8, felicitari. Cam atat cu SOTW pentru o perioada, pregatiti-va pentru LOTW! Edited July 27, 2014 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts