SkippEmanoil Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 (edited) * Salut tuturor , numele meu este Skipp.și în acest topic o să postez lucrările frumoase , geniale sau urâte . * Orice critică constructivă , fără cuvinte jignitoare este bine-venită pentru că mă ajută și pe mine să evoluez . * Dacă aveți ceva nelămuriri , sau întrebări cu privire la o imagine , efect de text , sau orice altceva lăsați reply . * Țin să menționez , că nu sunt foarte strălucite , sunt foarte mulțumit doar de o parte din ele dar o să mai învăț eu . * Sper să vă placă , nu uitați să îmi lăsați și un mic mic like , și să țineți minte că puteți folosi orice lucrare fără text . Voi pune mai multe, mai am dar sunt cu reclamă la alte comunități și nu cred că ar fi frumos sa le pun. Voi reveni cu edit-uri. Edited July 26, 2014 by SkippEmanoil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM REGELE Kevinn Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Felicitări, arată foarte bine toate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xAhillex Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Sunt faine creatiile . felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Aceasta lucrare arata cel mai bine, pe restul ai folosit foarte mult blur si imaginile si-au pierdut din claritate. Succes pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lundy Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Îmi plac mult, mai ales semnătura cu VineWood. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkippEmanoil Posted July 27, 2014 Author Share Posted July 27, 2014 (edited) Cadou pentru colegul oddka, nu imi merge Edit la postul anterior. Ionutz, mi-a mai spus cineva, acum folosesc alte metode de blur deoarece cea anterioara era prea incetosata. Acum folosesc si gradients + exposure, curves photo filter si altele, bineinteles dupa cum consider eu la fiecare poza sa iasa bine. Cealalta era doar cu layers. Voi mai reveni cu edit-uri asupra acestui topic. Detin psd-urile pentru fiecare din lucrari in caz ca este nevoie. Puteti sa le folositi atata timp cat nu puneti nici un text pe ele. Va place o lucrare si vreti ceva asemanator faceti cerere sau dati-mi PM. Daca va place va rog sa-mi dati un +1 sa ma simt bine ca am reusit si eu sa fac ceva de calitate. Edited July 28, 2014 by SkippEmanoil Link to comment Share on other sites More sharing options...
LF WhYskY Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 super skipp te saluta whysky aia cu parasuta e mortala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tratos Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Foarte frumos, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Sassori VALOARE ZEW Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 (edited) Arata foarte bine, unele din ele chiar ies in evidenta felicitari. Edited August 7, 2014 by Sassori Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeyondOwn ROYAL Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Foarte frumos , felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryakk Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Foarte frumoase, felicitari. Sa te tii de treaba, ca iti ies foarte bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 Nu s-au mai postat lucrari de doua saptamani. Daca doresti redeschiderea topicului trimite PM unui Designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts