Jump to content

Portofoliu Skipp.

SkippEmanoil
 Share

Recommended Posts

* Salut tuturor , numele meu este Skipp.și în acest topic o să postez lucrările frumoase , geniale sau urâte .

* Orice critică constructivă , fără cuvinte jignitoare este bine-venită pentru că mă ajută și pe mine să evoluez .

* Dacă aveți ceva nelămuriri , sau întrebări cu privire la o imagine , efect de text , sau orice altceva lăsați reply .

* Țin să menționez , că nu sunt foarte strălucite , sunt foarte mulțumit doar de o parte din ele dar o să mai învăț eu .

* Sper să vă placă , nu uitați să îmi lăsați și un mic mic like , și să țineți minte că puteți folosi orice lucrare fără text .

Voi pune mai multe, mai am dar sunt cu reclamă la alte comunități și nu cred că ar fi frumos sa le pun. Voi reveni cu edit-uri.

axTN987.jpg5gkIi2w.jpgVe1DNAl.jpg

s0OFfIE.jpgLzWEHi3.jpg

Edited by SkippEmanoil

Cadou pentru colegul oddka, nu imi merge Edit la postul anterior. Ionutz, mi-a mai spus cineva, acum folosesc alte metode de blur deoarece cea anterioara era prea incetosata. Acum folosesc si gradients + exposure, curves photo filter si altele, bineinteles dupa cum consider eu la fiecare poza sa iasa bine. Cealalta era doar cu layers. Voi mai reveni cu edit-uri asupra acestui topic. Detin psd-urile pentru fiecare din lucrari in caz ca este nevoie.

Puteti sa le folositi atata timp cat nu puneti nici un text pe ele. Va place o lucrare si vreti ceva asemanator faceti cerere sau dati-mi PM. Daca va place va rog sa-mi dati un +1 sa ma simt bine ca am reusit si eu sa fac ceva de calitate.

TUvbJPQ.jpgT2Onyrq.jpgSrtK1AQ.jpg0bHklvK.jpgU1ahHbG.jpgBenLwfg.jpg

jgOKQeN.jpgXy3QlZd.jpg

D92NQjZ.jpgOjEnLqg.jpg

IvM36HA.jpg

Edited by SkippEmanoil

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.