Jump to content

Bug- detective.

Peaceful

Recommended Posts

Nick-ul tau: peaceful

Server: B-Zone RPG1
Descrierea bugului:Nu reusesc sa iau job-ul de Detectiv, imi arata o locatie incorecta
Screenshot(s): Din pacate, nu am facut screens, insa am un videoclip pe YT:

https://www.youtube.com/watch?v=3zoRQvnSjEs&list=UUQ_dnpyKoUcXHss6W8NVrPQ

Intra in primarie si du-te la urmatorul checkpoint.

o mai fakin god..

Nu e vorba de mine, dar si cand esti interior iti arata ca e afara.Eu consider ca este BUG din moment ce nu arata locul EXACT.

@@Peaceful, Este imposibil să îți arate locul exact într-o clădire poftim un video ca să vezi cum iei job-ul !

Este posibil, voi reveni cu dovezi .

http://postimg.org/image/m2iex31r1/

Locatia nu cred ca poate fi gasit pe B-zone, insa este, cu siguranta, un interior.

PS: Poza a fost modificata pentru a evita reclama altui server.

Omule, da, e posibil sa-ti puna un checkpoint intr-un interior, dar asta daca si tu esti in acel interior. Daca esti in afara acelui interior, nu-ti poate pune checkpoint. Adevarat, pentru unii incepatori poate fi putin mai complicat, dar se poate rezolva cu un /helpme sau atunci cand ajungi in checkpoint (primul), sa-ti spuna sa dai /enter si dupa sa te duci la urmatorul checkpoint. (Dar asta e deja mai mult o sugestie decat un bug...)

Omule, da, e posibil sa-ti puna un checkpoint intr-un interior, dar asta daca si tu esti in acel interior. Daca esti in afara acelui interior, nu-ti poate pune checkpoint. Adevarat, pentru unii incepatori poate fi putin mai complicat, dar se poate rezolva cu un /helpme sau atunci cand ajungi in checkpoint (primul), sa-ti spuna sa dai /enter si dupa sa te duci la urmatorul checkpoint. (Dar asta e deja mai mult o sugestie decat un bug...)

Am incercat, iar helper-ul respectiv a spus sa urmez /jobs-> detective, desi este indicat gresit.De asemenea, el m-a sfatuit sa creez acest topic.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.