Peaceful Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Nick-ul tau: peaceful Server: B-Zone RPG1Descrierea bugului:Nu reusesc sa iau job-ul de Detectiv, imi arata o locatie incorectaScreenshot(s): Din pacate, nu am facut screens, insa am un videoclip pe YT: https://www.youtube.com/watch?v=3zoRQvnSjEs&list=UUQ_dnpyKoUcXHss6W8NVrPQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanns Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Intra in primarie si du-te la urmatorul checkpoint. o mai fakin god.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peaceful Posted July 27, 2014 Author Share Posted July 27, 2014 Intra in primarie si du-te la urmatorul checkpoint. o mai fakin god.. Nu e vorba de mine, dar si cand esti interior iti arata ca e afara.Eu consider ca este BUG din moment ce nu arata locul EXACT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peiu S4F Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 @@Peaceful, Este imposibil să îți arate locul exact într-o clădire poftim un video ca să vezi cum iei job-ul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peaceful Posted July 27, 2014 Author Share Posted July 27, 2014 @@Peaceful, Este imposibil să îți arate locul exact într-o clădire poftim un video ca să vezi cum iei job-ul ! Este posibil, voi reveni cu dovezi . http://postimg.org/image/m2iex31r1/ Locatia nu cred ca poate fi gasit pe B-zone, insa este, cu siguranta, un interior. PS: Poza a fost modificata pentru a evita reclama altui server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSoldierRO Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Omule, da, e posibil sa-ti puna un checkpoint intr-un interior, dar asta daca si tu esti in acel interior. Daca esti in afara acelui interior, nu-ti poate pune checkpoint. Adevarat, pentru unii incepatori poate fi putin mai complicat, dar se poate rezolva cu un /helpme sau atunci cand ajungi in checkpoint (primul), sa-ti spuna sa dai /enter si dupa sa te duci la urmatorul checkpoint. (Dar asta e deja mai mult o sugestie decat un bug...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peaceful Posted July 27, 2014 Author Share Posted July 27, 2014 Omule, da, e posibil sa-ti puna un checkpoint intr-un interior, dar asta daca si tu esti in acel interior. Daca esti in afara acelui interior, nu-ti poate pune checkpoint. Adevarat, pentru unii incepatori poate fi putin mai complicat, dar se poate rezolva cu un /helpme sau atunci cand ajungi in checkpoint (primul), sa-ti spuna sa dai /enter si dupa sa te duci la urmatorul checkpoint. (Dar asta e deja mai mult o sugestie decat un bug...) Am incercat, iar helper-ul respectiv a spus sa urmez /jobs-> detective, desi este indicat gresit.De asemenea, el m-a sfatuit sa creez acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Deuce Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Cum ti s-a spus si de alti jucatori nu este un bug, checkpointurile care le selectezi sunt setate sa se puna in afara cladirii, nu inauntru. Sper ca acum te-am lamurit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Nu e chiar bug. Se va rezolva la următorul update, într-o oarecare măsură. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.