nairda10 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Salut. Pe 6.3.2014 am intrat si am observat faptul ca au disparut toate animalele, am vorbit cu mai multi si se pare ca nu era problema doar la mine, la un prieten s-a rezolvat (i`au inlocuit animalele) dar pe mine continua sa ma ignore cand cer sa se faca ceva, sincer nu prea mi se pare normal + ca stiu foarte bine cum au disparut si respectiv , un moderator sau unu care avea acces la comenzi , nu dau nume dar sunt 90% sigur ca stiu cine e, a folosit comanda "/kill all" neavand habar de ce face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avatar90 Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Numai eu si mos avem acces la killall, avand in vedere ca katzuno e plecat, daca folosea cineva comanda aceea nu erai tu singuru care se plangea stai linistit, cel mai probabil au fost omorate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nairda10 Posted August 4, 2014 Author Share Posted August 4, 2014 Pai nu sunt singuru si i`am zis lui mos de 3 ori si nu m`a bagat in seama + ca lu un prieten i le-a pus inapoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Pai nu sunt singuru si i`am zis lui mos de 3 ori si nu m`a bagat in seama + ca lu un prieten i le-a pus inapoi.In seara aceasta sau maine dimineata voi reveni acasa, daca tu chiar zici ca aveai acele animale, voi avea nevoie de locul unde erau si data exacta cand au disparut.Te asigur ca nimeni nu a folosit comanda /killall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nairda10 Posted August 4, 2014 Author Share Posted August 4, 2014 Ok dar naiba mai stie cand au disparut acum 4-5 zile. In orice caz nu ma mai intereseaza ca le fac eu inapoi dar nu mi se pare ok deloc ce s-a intamplat pt ca daca aveam mai multe cine mi le dadea inapoi? Si nu aveam 3 animale in orice caz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keparianu Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Pana revine katzuno, am o intrebare: mai are cineva acces la animale sau poti sa-mi arati unde le tineai? Poate aveai o gaura prin care se putea intra cu ender pearl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nairda10 Posted August 4, 2014 Author Share Posted August 4, 2014 (edited) Nu mai pot acum pentru ca maine o sa plec de acasa si vin peste 4-5 zile. Edited August 4, 2014 by nairda10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD Steven Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Eu cred ca ferma era deasupra. Un Sponsor sau un Vip a intrat acolo si a profitat de ocazie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Problema rezolvata. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts