Jump to content

Ce ai face dacă B-Zone s-ar închide?

Leventhe

Recommended Posts

Ganditi logic, daca iti vine banul, de ce sa dai cu piciorul? :)) eu nu prea cred ca va venii prea repede acea zii cand Bobo va lasa B-Zone-ul, dar cel mai sigur caz, daca s-ar satura de ea, ar vinde-o, dar ma gandesc la un pret de 1000Euro, mai putin eu zic ca nu are cum.

Si intr-o zii, va venii si acea clipa cand se va inchide, si ori va ramane comunitatea cuiva de aici, lui Kelton cred (Eu doar pe el si pe Bobo ii stiu ca owneri, daca nu am spus pe cineva va rog sa ma scuzati) ori [...] am spus mai sus.

Eu zic sa va luati o viata no liferlor si mai lasati sampu mai usor. B-zone nu se va inchide de acuma in minim 5 ani pentru ca e un business prea mare la mijloc. Si plus de asta copii au ajuns sa nu isi mai cumpere un suc din alocatie pentru ca se doneze pe server . Asta numai e distractie e obsesie sa ii arat lui XX sau YXZ cine sunt pe server. Bah ganditiva sa arati la cineva cine sunteti in real nu intro viata virtuala . Bafta!

Totusi la ce gamemod are nu cred ca se va inchide prea curand. :)

Daca as gandii logic, serverul rival are 1000/1000, dar bzone este cu 100 de ani peste ala.

Inafar ca ownerii au niste idei destul de frumoase si gandite foarte bine, acest server imita foarte bine realitatea, la modul cum este lucrat.

Totusi trebuie sa gandim si din alta perspectiva a lucrurilor si sa intelegem ca pana la urma aceasta este doar o lume virtuala si pe primul plan ar trebuii sa avem lumea noastra cu bune si cu rele si noi tinerii ar trebui sa ne gandim la viitorul nostru.

Nu vreau sa imi imaginez ce s-ar intampla daca s-ar inchide la cati bani am bagat eu, dar altii care au bagat mii de euro.

O sa mai tina, afacerea este in crestere si cum zice Ryakk mai sus, au un gamemod forta..

///////////

Daca s-ar inchide, mi-as deschide un sever de CS din nou, m-as juca DOTA 1 si gata.

Daca b-zone s-ar inchide mi-ar pare rau de banii pe care i-am bagat si ma voi lasa de samp, jucand alte jocuri.

e ca si cum ai juca cs intre boti dar care nu se misca

Poi chiar sunt boti acolo, 3 sferturi din playeri.

Ganditi logic, daca iti vine banul, de ce sa dai cu piciorul? :)) eu nu prea cred ca va venii prea repede acea zii cand Bobo va lasa B-Zone-ul, dar cel mai sigur caz, daca s-ar satura de ea, ar vinde-o, dar ma gandesc la un pret de 1000Euro, mai putin eu zic ca nu are cum.

Si intr-o zii, va venii si acea clipa cand se va inchide, si ori va ramane comunitatea cuiva de aici, lui Kelton cred (Eu doar pe el si pe Bobo ii stiu ca owneri, daca nu am spus pe cineva va rog sa ma scuzati) ori [...] am spus mai sus.

Ea fost oferit 30.000 de euro pe comunitate si nu a vanduto si tu vii cu 1.000 de euro :))) hai ca asta e culmea .

Oricum eu joc si alte jocuri asa ca nu e bai daca sar inchide dar pacat ca e populat si e frumos b-zone chit ca se mai ea ban pe nedreptate

Ea fost oferit 30.000 de euro pe comunitate si nu a vanduto si tu vii cu 1.000 de euro :))) hai ca asta e culmea .

Oricum eu joc si alte jocuri asa ca nu e bai daca sar inchide dar pacat ca e populat si e frumos b-zone chit ca se mai ea ban pe nedreptate

30.000 Euro este chiar exagerat de mult, iti iei o masina fooaarte buna cu banii aia, ce sa mai spun cate poti face, dar mai bine nu ne bagam noi in treburile financiare caci nu ne privesc, eu ma refeream la GameMode-ul serverului, care din cate mi-l imaginez este foarte mare la cate lucruri sunt, si foarte bine pus la punct, GM-ul de cele mai multe ori seamana cu, comunitatea, bine pus la punct.

Daca s-ar inchide ceea ce nu are cum, e ca si cum tu ti-ai da demisia de la un job (in realitate) unde ai cel putin 1500 lei/luna, deci ar fii ceva... nu as putea descrie un cuvinte...

Si daca s-ar desfiinta, sigur nu ar lasa Bobo comunitatea in PC-ul lui ci ar vinde-o iar acea persoana, care evident ar trebuii sa aiba alte idei, poate ar aduce ceva mai nou pe comunitate, spre exemplu ar scoate serverele de sa:mp si ar adauga alte jocuri...

Nu este nu stiu ce pentru mine, nu am bagat bani si nu o sa bag in jocuri, mi-i se pare o prostie cel putin pentru mine, nu sunt atat de bogat incat sa ma doara undeva de 50E, in fine, dupa parerea mea, B-Zone nu se va inchide definitiv, mai ales in viitorul apropiat, cand v-or fii surse mai usoare de venit si mai bune, se va renunta la comunitatile de gaming.

Pana atuci, copii, nu stati cu orele pline in fata PC-ului, v-eti regreta extrem de mult cand o sa va vina mintea la cap si v-eti fii mari, cum v-ati distrus copilaria in fata unei 'masini de dependenta' , si eu am 13 ani iar cat de curand fac 14, dar asta nu inseamna ca nu ma pot juca... mai bine invatati 3 ore decat sa stati asa mult in fata PC-ului...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.