Jump to content

Ajutor Minecraft

nairda10
 Share

Recommended Posts

Pai e cam simplu, cineva, nu stiu cine mi-a spart toate protectiile si sa stiti de acum sa nu mai aud comentarii de genu, nu aveam nimeni allow in toate + nu mai am nici o protectie pusa+ in locul primei protectii e pusa alta de nu stiu cine + sa nu uitati de faza anterioare ca stiti prea bine ce problema am avut si e cam normal ca nu avea ce prieten sa le omoare.

Daca rezolvati problema asta ca pe anterioara "o sa fiu foarte fericit".Si inca ceva, nu mi le`am spart singur ca stiu ca se pot pune intrebari retorice ca si asta.

Multumesc anticipat.

post-71421-0-47707600-1407617468_thumb.png

post-71421-0-11521400-1407617564_thumb.png

Edited by nairda10

Pai e cam simplu, cineva, nu stiu cine mi-a spart toate protectiile si sa stiti de acum sa nu mai aud comentarii de genu, nu aveam nimeni allow in toate + nu mai am nici o protectie pusa+ in locul primei protectii e pusa alta de nu stiu cine + sa nu uitati de faza anterioare ca stiti prea bine ce problema am avut si e cam normal ca nu avea ce prieten sa le omoare.

Daca rezolvati problema asta ca pe anterioara "o sa fiu foarte fericit".Si inca ceva, nu mi le`am spart singur ca stiu ca se pot pune intrebari retorice ca si asta.

Multumesc anticipat.

Problema ta e la /home home sau /home bed?

Problema a fost rezolvata.

Cand intrii pe server contacteaza-ma pe mine, Mos sau Steven si iti recuperezi casa e la /home bed pe care Steven are protectie.

Cat despre casa ta de la /home home ai allow la protectia lui Dragos10 deci nu vad care e problema si am facut niste poze pe un backup al serverului de pe data de 28.iulie.2014 si era aceeasi situatie doar ca in loc de casa ta era un munte. Tot protectia lui Dragos10 la care tu aveai allow era si atunci, uite dovezile: http://imgur.com/wn9N4he,rfvbx1y#1

Sa ne intelegem, pe "muntele" ala de acolo nu eram nimic cand am intrat eu pe server ok? Protectia de la "/home" stiu si eu ca nu e a mea dar nu asta conteaza, ce ma intereseaza pe mine e sa inteleg si eu faptul pentru care a fost nevoie sa mi se sparga protectiile ca sa pierd eu acum atata timp sa fac posturile asta tampite si sa stau sa imi asez din nou protectiile.

Sunteti varza sincer.

BTW aveti permisiunea mea sa va futeti in toata munca mea ca oricum nu mai dau 2 lei + ca oricum deja asta ati cam facut multa muie si sa fiti sanatosi si mos, asa sa vorbesti cu mata nu cu mine.

Edited by nairda10

Sa ne intelegem, pe "muntele" ala de acolo nu eram nimic cand am intrat eu pe server ok? Protectia de la "/home" stiu si eu ca nu e a mea dar nu asta conteaza, ce ma intereseaza pe mine e sa inteleg si eu faptul pentru care a fost nevoie sa mi se sparga protectiile ca sa pierd eu acum atata timp sa fac posturile asta tampite si sa stau sa imi asez din nou protectiile.

Sunteti varza sincer.

BTW aveti permisiunea mea sa va futeti in toata munca mea ca oricum nu mai dau 2 lei + ca oricum deja asta ati cam facut multa muie si sa fiti sanatosi si mos, asa sa vorbesti cu mata nu cu mine.

Vad ca esti prea ..... sa astepti o explicatie. Protectia ta a fost buguita si a disparut. Steven a gasit-o si a luat-o el. Dupa ce ca am stat sa ma uit sa vad cum a disparut protectia, tot tu esti nesimtitul si faci pe nemultumitul. Oameni ca tine sunt peste tot :)

Edited by MosLaDatorie

Sunteti varza sincer.

Da, eu am gasit casa fara protectii, a mea a fost din acel moment. Daca oamenii astia stau sa vada ce s-a intamplat, acei oameni fiind Katzuno si MosLaDatorie, tot tu sari cu gura si vorbesti urat. Pentru asta vei primi Report. :*:X

Dupa parerea mea, nici nu mai meriti inapoi casa si ar trebui sa fii banat pentru chestiile spuse.

Cu drag, Steven. Pwp :*:X:*

Edited by Steven

Dupa cum am zis nu mai dau 2 lei pe serveru vostru + frate "trebuie sa le multumesc ca si`au dat silinta sa rezolve problema?!" nu e asta treaba lor? e a 3-a faza (de 2 ori mi`au disparut animalelel si nu au dat 2 lei).Si un bloc nu dispare singur, "bugu" asta iti spun eu ca nu exista.

Poti sa inchizi topicu ca ati rezolvat problema

Multumuesc!

Sa stiti ceva frate, aveam o protectie la ferma aia de legume sa stiti in pula mea, mi s`au spart singure cateva blocuri pana la ala de emerald si a disparut si ala de acolo ca prin minune, cu scuze dastea sa va duceti la cine vreti voi nu la mine in pula mea, retardatilor :).

Edited by nairda10

Dupa cum am zis nu mai dau 2 lei pe serveru vostru + frate "trebuie sa le multumesc ca si`au dat silinta sa rezolve problema?!" nu e asta treaba lor? e a 3-a faza (de 2 ori mi`au disparut animalelel si nu au dat 2 lei).Si un bloc nu dispare singur, "bugu" asta iti spun eu ca nu exista.

Poti sa inchizi topicu ca ati rezolvat problema

Multumuesc!

Sa stiti ceva frate, aveam o protectie la ferma aia de legume sa stiti in pula mea, mi s`au spart singure cateva blocuri pana la ala de emerald si a disparut si ala de acolo ca prin minune, cu scuze dastea sa va duceti la cine vreti voi nu la mine in pula mea, retardatilor :).

Mai mult de 10 ani nu iti dau. Apropo, daca chiar era un bug, nu iti dispareau doar tie, dispareau si la alti. De ce numai tie iti dispar chestii?La faza cu animalele nu e vina mea ca ma strigi odata, vezi ca am treaba sau ca sunt afk, apoi iesi si strigi ca nu se uita la nimeni. Ti-am zis ca se rezolva si ce ai facut. Sunt plecat 5 zile si nu pot intra. Acuma strigi ca nu te-a ajutat nimeni. TI-am dat casa inapoi si ai inceput sa injuri ca un magar. Pe server tu nu mai pupi :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.