Jump to content

Fara Dobanda/Cu Dobanda

MaSe ViP

Va place regula?  

142 members have voted

1. 1. Va place regula de la bani?

Recommended Posts

@GF Lauraa, nup, gresesti. Atata timp cat tu ai facut o tranzactie cu ei, sunt obligati sa-ti dea factura. Acea factura o poti gasi pe clienti.b-zone.ro, Invoices, apasand pe unul dintre butoanele "View Invoice", deci teoretic, ai putea sa-i dai in judecata, pentru ca ai factura. Dar... tu ai donat, iar pentru ca ai donat, ai avut niste facilitati pe care ceilalti nu le au, dar ai DONAT de buna voie, nu ai CUMPARAT. Este o diferenta mare. Atata timp cat tu ai donat, ei teoretic pot sa nu-ti dea nimic, pentru ca ai DONAT. Sigur, asa ceva nu o sa se intample...

Citesc comentariile voastre si unele nu au logic deloc.

1. Cand s-a facut denominarea automat s-a clatinat si economia E LOGIC. Un business gen " Pizza " costa 18.000.000 dupa denominare a crescut la 600.00 cam asa. DE CE? PENTRU CA TOTI SI-AU LUAT MASINI IEFTINE SI AU RAMAS CU BANI MULTI.

2. Si eu am donat pentru 2 masini, acum 1 an si ceva, am luat pe ele undeva la 5.000.000. De la banii aia am ajuns acum sa am multi. Daca esti Boss faci banii din afaceri nebunii, nu donezi intruna ca boul. Si eu am donat pentru 2, DE CE? PENTRU CA ASA E IN VIATA FARA UN IMPULS E APROAPE IMPOSIBIL SA REUSESTI.

3. Oameni buni, si eu am bani multi in banca ( 27 kk ) daca continua dobanda nu ajungeam nicaieri, odata ce ajungi la o anumita suma nu ai ce sa faci cu ei, e perfect asa fara dobanda, cine e smecher face afaceri.

4. Ganditi putin, e un joc cu circuit inchis, daca tot se strang bani unde ajungem? VA ZIC EU - AJUNGEM CUM ERA INAINTE DE DENOMINARE SI O SA FIE NEVOIE SA MAI SCADA CU UN 0.

5. Dobanda nu a fost scoasa de tot, pana in 10.000.000 iei dobanda ce nu va convine?

Daca ai putina minte faci banii foarte usor.

Citesc comentariile voastre si unele nu au logica deloc.

1. Cand s-a facut denominarea automat s-a clatinat si economia E LOGIC. Un business gen " Pizza " costa 18.000.000 dupa denominare a crescut la 600.00 cam asa. DE CE? PENTRU CA TOTI SI-AU LUAT MASINI IEFTINE SI AU RAMAS CU BANI MULTI.

2. Si eu am donat pentru 2 masini, acum 1 an si ceva, am luat pe ele undeva la 5.000.000. De la banii aia am ajuns acum sa am multi. Daca esti Boss faci banii din afaceri nebunii, nu donezi intruna ca boul. Si eu am donat pentru 2, DE CE? PENTRU CA ASA E IN VIATA FARA UN IMPULS E APROAPE IMPOSIBIL SA REUSESTI.

3. Oameni buni, si eu am bani multi in banca ( 27 kk ) daca continua dobanda nu ajungeam nicaieri, odata ce ajungi la o anumita suma nu ai ce sa faci cu ei, e perfect asa fara dobanda, cine e smecher face afaceri.

4. Ganditi putin, e un joc cu circuit inchis, daca tot se strang bani unde ajungem? VA ZIC EU - AJUNGEM CUM ERA INAINTE DE DENOMINARE SI O SA FIE NEVOIE SA MAI SCADA CU UN 0.

5. Dobanda nu a fost scoasa de tot, pana in 10.000.000 iei dobanda ce nu va convine?

Daca ai putina minte faci banii foarte usor.

@Regenesis Baiatul cu veverita in cap,cand m-am plans eu ca s-a scos dobanda?Ma doare jos ca s-a scos.

Deja te intreci,auzi ca am furat eu bani de la parinti ca sa bag in samp.In fine,ca sa te lamuresc si pe tine cum i-am lamurit si pe altii.Am bagat in samp banii ce imi ramaneau de afara si cu care nu mai aveam ce face,asa ca nu mai vorbii ca nu le stii tu pe toate.

Mai bine du-te la biserica si roaga-te sa nu ia cineva din RDT ban.

@Regenesis Baiatul cu veverita in cap,cand m-am plans eu ca s-a scos dobanda?Ma doare jos ca s-a scos.

Deja te intreci,auzi ca am furat eu bani de la parinti ca sa bag in samp.In fine,ca sa te lamuresc si pe tine cum i-am lamurit si pe altii.Am bagat in samp banii ce imi ramaneau de afara si cu care nu mai aveam ce face,asa ca nu mai vorbii ca nu le stii tu pe toate.

Mai bine du-te la biserica si roaga-te sa nu ia cineva din RDT ban.

Ai apleat la același tertip ieftin ca și prima dată, puștiule cu argumente mai ieftine decât frizura aia erectă de 3 lei. Dacă tu ai ajuns să îmi dai mie sfaturi, tu având 15 ani și nici măcar o urmă de bun simț, atunci am trăit să o văd și pe asta. Am un nume pentru asta, mai Justin Bieber de B-Zone, nu văd nici o deosebire între voi măi "spoiled brat", cum s-ar spune mai frumos. Cu miștocărelile ieftine pe care le ai, du-te la "bajetii" tăi de cartier, ăia cu care împarți hainele din Zara și totodată nesimțirea aferentă. "Am bagat in samp banii ce imi ramaneau de afara", lăsând exprimarea de trepanat pe perfuzii la o parte și ne concentram asupra celor spuse de tine. Adică da, trebuie să fii cel puțin pe perfuzii înfipte direct în ochi sau cu creierul neted ca palma, să bagi aici pe puțin 2000E, pentru niște pixeli ca după aceea să pretinzi respect din partea altora, că de tu ai donat și vrei să ți se ridice statuie în față la primărie. Ia caută-ți tu niște bun simț printre hainele alea din piele din puță de papagal de la Zara.

#Ah apropo, pune-i pe mami și pe tati să îți cumpere o diplomă de absolvent, că tu nu știi nici măcar pe ce stradă e școala.

@, Regenesis, nu sunt nici de partea ta nici de partea lui Amigo dar gresesti cand te iei de spunand ca a bagat enorm de multi bani in joc.

Niciodata nu am inteles modul asta de gandire " a bagat multi bani dar face foame bla bla", atata timp cat isi permite de ce sa nu isi faca jocul mai usor.

Si eu cand mi-am permis am donat aproximativ 100 $ si acum jocul este foarte simplu pentru mine, fara batai de cap.

Tu gandesti ceva de gen " Daca parintii lui au bani sa nu il ajute" cam asa suna ce spui tu. E logic sa ii dea cati bani vrea daca il dau banii afara din casa si e logic sa faca ce vrea cu ei atata timp cat nu face foame sau se abtine de la lucruri pentru joc, il cunosc de pe Facebook pe Amigo si nu e un tip caruia sa ii reprosezi ca nu are imbracaminte pentru ca baga banii in sa-mp. Hainele alea din Zara sa sti ca sunt destul de scumpe, chiar daca si le cumpara majoritate pentru ca la asta te referi.

Tu te referi ca nu are bun simt, te inteleg nici mie nu-mi plac oamenii de gen dar si tu ceri respect jignindu-l si acuzandu-l ca si-a bagat toti banii in joc.

PS: Si eu am donat in jur de 100 $ si nu am facut foame atunci cand i-am donat.

Unele haine din Zara sunt elegante, si eu imi iau cate-o camasa ceva de pe acolo.

@ - Ba, nu e vorba ca are bani sa isi ia haine din zara pentru ca nu sunt foarte scumpe si aproape toata lumea isi permite. E vorba ca sufera de el ca a bagat 1000e intr-un joc si pe langa asta jigneste playeri vechi care atunci cand ei jucau samp el inca se juca cs si nu stia nimic de acest server, pot sa dau la pariu. Nu imi pasa si nici nu mi-a pasat vreodata ce bani are, cati bani a bagat. E vorba ca el prin asta sufera de el si asta greseste.

@, Fac pariu ca nici 10 % din jucatorii de pe server nu au macar 1 lucru de la Zara, prietene lucrurile de acolo sunt aproximativ de 2 sau 3 ori mai scumpe decat in alte magazine, si la asta ma refer la o camasa, un palton etc... Nu ma refer la tricourile de 25 de lei cu care poti spala vase si le au 80% din fb.

Sufera ca are cu ce, daca a bagat omu o gramada de bani de ce sa nu sufere? Poate tu ai muncit 2 ani sa faci o suma de bani pe care el a facut-o in 2 minute ( donand ) cine e mai smecher?

In joc toti suntem egali, inca traiti cu mentalitatea gen " joc de 5 ani unde e respectul?". Si eu joc de 2 ani si vin jucatori de lvl 3 si ma injura ce vrei sa fac sa plang?

Respectul il primeste cei care au facut ceva pentru server, cei care au schimbat cu ceva, au ajutat, nu orice putoi ce joaca de 5 ani si sufera cu asta ( Zic in general )

Nici eu nu am respect pentru unii " jucatori de peste 5 ani", de ei nu spui ca sufera? Gandeste logic, nu te apuci sa respecti toti cacaciosii ca ei joaca de 5 ani, pentru ce sa-i respecat? Ca saluti si nu te baga in seama?

Respect are unu care ajuta jucatorii, face ceva pentru comunitate.

In ziua de azi respectul se castiga in 2 moduri, CU BANI SI PRIN MUNCA, daca el a avut bani si il doare-n dozator ma bucura, e normal sa sufere.

Iti dau un exemplu: Basescu e presedinte de ceva timp ( multi ani ) NU-L RESPECTA NIMENI

@, Fac pariu ca nici 10 % din jucatorii de pe server nu au macar 1 lucru de la Zara, prietene lucrurile de acolo sunt aproximativ de 2 sau 3 ori mai scumpe decat in alte magazine, si la asta ma refer la o camasa, un palton etc... Nu ma refer la tricourile de 25 de lei cu care poti spala vase si le au 80% din fb.

Sufera ca are cu ce, daca a bagat omu o gramada de bani de ce sa nu sufere? Poate tu ai muncit 2 ani sa faci o suma de bani pe care el a facut-o in 2 minute ( donand ) cine e mai smecher?

In joc toti suntem egali, inca traiti cu mentalitatea gen " joc de 5 ani unde e respectul?". Si eu joc de 2 ani si vin jucatori de lvl 3 si ma injura ce vrei sa fac sa plang?

Respectul il primesc cei care au facut ceva pentru server, cei care au schimbat cu ceva, au ajutat, nu orice putoi ce joaca de 5 ani si sufera cu asta ( Zic in general )

Nici eu nu am respect pentru unii " jucatori de peste 5 ani", de ei nu spui ca sufera? Gandeste logic, nu te apuci sa respecti toti cacaciosii ca ei joaca de 5 ani, pentru ce sa-i respecti? Ca saluti si nu te baga in seama?

Respect are unu care ajuta jucatorii, face ceva pentru comunitate.

In ziua de azi respectul se castiga in 2 moduri, CU BANI SI PRIN MUNCA, daca el a avut bani si il doare-n dozator ma bucura, e normal sa sufere.

Iti dau un exemplu: Basescu e presedinte de ceva timp ( multi ani ) NU-L RESPECTA NIMENI

Ma deja exagerati mult. Ne-am abatut de la subiectul initial. Daca Amigo a donat sa fie sanatos, bravo lui, inseamna ca omu isi permite, chiar daca ar lua de la masa sau tasu, inseamna ca are de unde lua. Bravo lui. Majoritatea sunteti invidiosi ca el doneaza mii de euro si are bunuri pe Sa-Mp si sa ridicat foarte repede. O sa vada mai tarziu ca nu a facut bine, in special cand se va plictisi si nu va mai juca atat de mult.

Nu-mi pasa cine este sau daca ma va ajutat vreodata, sa nu intelegeti ca am zis asta despre el ca am nevoie de el. Nu-mi pasa de el. Cine mai posteaza altceva inafara de subiectul initial va primi REPORT.

Eu sunt unul dintre cei care au avut bani multi. Pot sa spun ca sunt de acord cu acest update pentru ca jucatorii continuau sa produca bani stand doar pe /sleep si fara sa faca ceva pentru acei bani. Aveam 25 milioane si nu aveam ce face cu ei. Daca nu ai ce face cu banii si ai de toate te plictisesti de joc si nu mai ai vreun obiectiv in aceasta privinta. Daca aveti 10 milioane sau bunuri in valoare de 5 milioane va spun eu ca nu mai aveti nevoie de alti bani. Banii primiti din paycheck va ajung.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.