Jump to content

[B-Zone TV] Mirror's Edge

Furtuna
 Share

Recommended Posts

Foarte bine editat, ai avansat mult, de data asta m-ai impresionat.

Pacat ca din diverse motive n-o sa reusesti sa castigi COTM, stim noi.

Oricum, o sa-ti dau un plus, sper ca macar asta sa te faca sa te simti apreciat.

Multumesc foarte mult, Pluto! Cel mai bine te simti atunci cand esti apreciat de public, ca doar pentru asta muncesti. Multumesc, inca o data!

Este frumos, ai cam exagerat cu efectele alea de la soare, dar in rest este super. Este doar o parere proprie, trateaza-o ca atare :) .

PS: Te rog frumos, imi poti da PM cu skinul fetei? Si sa imi spui ce skin inlocuieste.. ? As aprecia enorm.

Este frumos, ai cam exagerat cu efectele alea de la soare, dar in rest este super. Este doar o parere proprie, trateaza-o ca atare :) .

PS: Te rog frumos, imi poti da PM cu skinul fetei? Si sa imi spui ce skin inlocuieste.. ? As aprecia enorm.

Problema e ca efectele de la soare apartin jocului :)) Cat despre skin, este inclus in modul de parkour, nu stiu care e... Incearca sa cauti skin Mirror's Edge for GTA Sa

Nu-mi place. Grafica jocului este setata spre minim, ti-am mai spus ca poti tu sa editezi si sa faci ce vrei tu, atata timp cat jocul arata cum arata, nu o sa iasa niciodata ceva frumos, placut ochiului...Tu ce ai alege dintre un film 4K dar editat mai subtire sau un film 720p dar plin de efecte si treburi inutile? Iti garantez ca pe cel 4k. Asa e si la tine, grafica este slaba iar tu incerci sa componsezi prin efecte si sincronizari mediocre, insa nu merge...

Ori pui pe altul care are o placa video decenta sa filmeze, ori te apuci de filme in GTA Vice City, poate acolo poti sa joci cu setarile maxime sau macar cu AA la maxim sau te lasi.

Edited by Robiacs

Nu-mi place. Grafica jocului este setata spre minim, ti-am mai spus ca poti tu sa editezi si sa faci ce vrei tu, atata timp cat jocul arata cum arata, nu o sa iasa niciodata ceva frumos, placut ochiului...Tu ce ai alege dintre un film 4K dar editat mai subtire sau un film 720p dar plin de efecte si treburi inutile? Iti garantez ca pe cel 4k. Asa e si la tine, grafica este slaba iar tu incerci sa componsezi prin efecte si sincronizari mediocre, insa nu merge...

Ori pui pe altul care are o placa video decenta sa filmeze, ori te apuci de filme in GTA Vice City, poate acolo poti sa joci cu setarile maxime sau macar cu AA la maxim sau te lasi.

Imi plac criticile tale. In momentul filmarii, grafica jocului era setata la maxim. Nu inteleg de ce continui sa comentezi grafica jocului GTA San Andreas, asta e jocul. In plus, comentariul tau este inutil atata timp cat nu imi arati ceva mai bun realizat de tine.

Vad ca faci spume la gura daca nu primesti doar comentarii de genul ''felicitari pt. munca depusa''.

Nu este la maxim, nu mai mintii! Cum poti sa zici ca asta e la maxim cand se vede clar ca AA-ul este pe off: http://i.imgur.com/WJbPNuj.png ?

Si nu, eu nu fac ''filme'' in samp ca tine pentru 50 vizualizari, candva faceam enb-uri si modpackuri pentru samp. Uite aici prezentarea care imi place cel mai mult:

Te astept cu un alt comentariu de genul ''pai ai avut moduri'' sau ''ce ai facut tu e prea usor, oricine poate face'', si da, oricine poate face un clip in samp, nu te mai da tu regizor ca nu esti.

Edited by Robiacs

, nu poti compara un San Andreas sufocat cu moduri, si unul clean. In primul rand, sa ai o reflectie pe masina si un cer mai albastru ca cerneala nu face un clip bun. Un clip calitativ inseamna regie, scenariu, filmare, efecte speciale. In loc sa te dai mare ca ti-au luat ai tai calculator mare fita mai bine ai incerca sa faci si tu ceva util comunitatii. Incearca sa apreciezi un videoclip chiar daca nu e la standardele dorite de Maria Dumneata.

, multumim ca ne sustii. Daca ne poti ajuta cu un "+1" am fi recunoscatori.

AlexCez

''Un clip calitativ inseamna regie, scenariu, filmare, efecte speciale'' Deci cum arata nu conteaza deloc? Daca e in patratele dar are regie, scenariu, efecte speciale si fite de regizor inseamna ca e un clip bun, nu?

Si daca tu vezi doar reflectii si un cer albastru ca cerneala ( cer albastru ca cerneala cand cerul e spre innorat ??? ), inseamna ca vezi prin ochelari de cal.

Iar daca ma iei cu ''binele comunitatii'', si tu chiar faci asta, sa ai ca scop sa faci si sa fii ceva pe o comunitate de gaming, n-am sa mai zic nimic...

Edited by Robiacs

In mare parte e frumos , insa te-ai oprit de prea mult ori ca sa te uiti in spate... ai fi putu sa o faci in timp ce mergeai sau altfel... Oricum bravo (3run4ever?)

Foarte bine editat, ai avansat mult, de data asta m-ai impresionat.

Pacat ca din diverse motive n-o sa reusesti sa castigi COTM, stim noi.

Oricum, o sa-ti dau un plus, sper ca macar asta sa te faca sa te simti apreciat.

Da, e o mare conspirație ce se întâmplă. Așa simpatici sunteți când faceți comentarii din astea... Filmulețele sunt votate, nu alese de un supreme villain care stă noaptea în întuneric într-un fotoliu și râde de răsună coridoarele castelului peste care fulgeră și tună. Dacă nu câștigi COTM e din cauză c-a făcut @paulyks sau un filmuleț mai bun. Și asta se întâmplă. Tot timpul. Tot îi trageți cu regie, poveste și scenariu peste grafică. O fi așa, dar în ăsta nu există niciuna din alea trei. Deci rămâne grafica, care nu-i grozavă.

Ții prea mult camera în first person. Aia ar trebui să fie adăugată ca efect, nu ca default. Faci filmulețe peste medie (cred, poate), dar nu înseamnă că-i minunat.

Da, e o mare conspirație ce se întâmplă. Așa simpatici sunteți când faceți comentarii din astea... Filmulețele sunt votate, nu alese de un supreme villain care stă noaptea în întuneric într-un fotoliu și râde de răsună coridoarele castelului peste care fulgeră și tună. Dacă nu câștigi COTM e din cauză c-a făcut @paulyks sau un filmuleț mai bun. Și asta se întâmplă. Tot timpul. Tot îi trageți cu regie, poveste și scenariu peste grafică. O fi așa, dar în ăsta nu există niciuna din alea trei. Deci rămâne grafica, care nu-i grozavă.

Ții prea mult camera în first person. Aia ar trebui să fie adăugată ca efect, nu ca default. Faci filmulețe peste medie (cred, poate), dar nu înseamnă că-i minunat.

E un filmulet ce imita jocul Mirror's Edge. Un joc first-person. :) Il cunosc foarte bine pe Sebi_Jr, mi-a aratat de multe ori voturile, care se bazeaza de multe ori pe popularitate.

@@Robotiquis, a fost parerea mea si stiu ce se intampla, Sebi Jr isi voteaza singur video-ul si celelalte sunt ignorate, deci ce sa mai zic.

Oricum, nu-mi bat capul, daca voi va simtiti bine si va "bucurati" atunci de ce v-ar pasa de ce avem noi de spus si de ceea ce simtim noi?

Puteam face videoclipuri mult mai bune, dar nu merita B-Zone promovarea imensa pe care o pot aduce.

Puteam face videoclipuri mult mai bune, dar nu merita B-Zone promovarea imensa pe care o pot aduce.

The truth has been spoken

Desi nu prea il agreez pe Furtuna ( mai mult din cauza prietenului lui care e tare in gura, AlexCrez sau ceva de genul ), are dreptate in legatura cu asta. Toti il voteaza pe Sebi indiferent de ce face doar pt. ca e cunoscut. Sau toata lumea voteaza ce voteaza primul deoarece sunt ca niste gaini fara creier.

Edited by Robiacs

Robotiquis, a fost parerea mea si stiu ce se intampla, Sebi Jr isi voteaza singur video-ul si celelalte sunt ignorate, deci ce sa mai zic.

Oricum, nu-mi bat capul, daca voi va simtiti bine si va "bucurati" atunci de ce v-ar pasa de ce avem noi de spus si de ceea ce simtim noi?

Prietene , la cele 40 de voturi + de la COTM crezi ca mai conteaza votul meu?

Te astept cu un singur videoclip peste cele facute de mine sa dovedesti ca nu este un papa-lapte care vorbeste aiurea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.