MrRefresh Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Felicitari, imi place cum ti-a iesit semnatura asta, efecte frumoase, poate textul putin crispat, cred ca nu era selectat 'strong' in rest totu' ok Cat despre avatare, ai mare grija la redimensionare, spre ex la asta si mai ai inca vreo 3 lafel, cand redimensionezi o poza tine shift apasat. Imi place cum pui borduri pe lucrari, dar la text mai ai de lucrat, atat pe avatar cat si pe restul de semnaturi exceptand semnatura de mai sus. De asemenea te sfatuiesc sa faci avatarele pe rezolutie 150x300 deoarece sunt mult mai calitative pt forum. Succes pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRefresh Posted August 18, 2014 Author Share Posted August 18, 2014 (edited) Felicitari, imi place cum ti-a iesit semnatura asta, efecte frumoase, poate textul putin crispat, cred ca nu era selectat 'strong' in rest totu' ok Cat despre avatare, ai mare grija la redimensionare, spre ex la asta si mai ai inca vreo 3 lafel, cand redimensionezi o poza tine shift apasat. Imi place cum pui borduri pe lucrari, dar la text mai ai de lucrat, atat pe avatar cat si pe restul de semnaturi exceptand semnatura de mai sus. De asemenea te sfatuiesc sa faci avatarele pe rezolutie 150x300 deoarece sunt mult mai calitative pt forum. Succes pe viitor. Raspuns: Mersi pentru sfaturi aceste avatar-uri, semnaturi astea sunt mai vechi de cand mai eram sa zicem incepator, eu acum cand demesionez apas CTRL + T. Mai am eu niste avatare dar fac reclama pe comunitatea pe care am fost. Si semnatura a foste predata de un prieten de al meu si am mai invatat de la el, nu eu am pus text-ul si era pe strong parca dupa cum imi amintesc. Dar mersi mult pentru sfaturi have fun ! Edited August 18, 2014 by MrRefresh Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLIVE Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 unele din ele sunt frumoase , felicitari , spor in continuare <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRefresh Posted August 20, 2014 Author Share Posted August 20, 2014 NEW: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeeTee7 Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Felicitari ! Ai avatare foarte frumoase, eu nu ma pricep prea bine la avatare, ma pricep mai bine la logo-uri, asadar, daca ai nevoie sa te inspiri din logo-urile mele sau ajutor cu ele sa imi lasi un PM, eu te sustin cu +1 ! Tine-o tot asa si sa nu te lasi descurajat ! http://forum.b-zone.ro/topic/231737-portofoliu-beetee7/page-2#entry3412813 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Dash Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Great Job bro,bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker X Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Good Job Bro Link to comment Share on other sites More sharing options...
PW BigDevil ZuZ Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 NEW: Astea trei sunt foarte frumoase.Imi plac foarte mult.Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Nu s-au mai postat lucrări de mai mult de două săptămâni. Dacă dorești redeschiderea topicului trimite PM unui Designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts