Jump to content

Problema lag

Recommended Posts

Nume: MEtaphour
Ce problema ai?: Lag la toate jocurile
O scurta descriere a situatiei: Cand deschid pc-u dupa 10 min merge sacadat in continu, la fel se intampla si cand dau restart, merge 10 min bine si dupa am lag non stop
Screenshot: Nu trebuie..
Alte precizari:
Credeti ca o fi vre-un virus ceva?

Nu, nu am antivirus, oricum o sa reinstalez windowsu dar sper sa nu fie din cauza procesorului ceva.. dar nu prea cred asta ca daca ar fi din cauza procesorului, nici alea 10 min nu ar merge bine

Mai astept cateva replici, cine stie si vrea sa isi dea cu parerea!

Saa

TuDaBiDaBest are dreptate, tu esti moderator aici doar sa sanctionezi cand cineva zice ceva rau sau sa dai sfaturi ''Pune-ti windows xp, aceeasi problema am avut-o si eu''. Cand cineva zice ceva adevarat, tu gata, sanctiune! Pai ce ma, noi trebuie sa vorbim aici la persoana a iii a and shit?

De exemplu, pentru ce l-ai sanctionat pe el?! Ca a zis da-ti 2 palme? Asta ti se pare tie vulgar? Si chiar si treaba asta cu da-ti 2 palme, tot e mai aproape de topic decat sfaturile tale de 2 lei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.