South Metaphour Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Nume: MEtaphourCe problema ai?: Lag la toate jocurileO scurta descriere a situatiei: Cand deschid pc-u dupa 10 min merge sacadat in continu, la fel se intampla si cand dau restart, merge 10 min bine si dupa am lag non stopScreenshot: Nu trebuie..Alte precizari: Credeti ca o fi vre-un virus ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Cred ca da, n-ai antivirus in calculator? Daca n-ai instaleaza-ti Microsoft Essentials sau Bitdefender, si dai full scan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderat Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Sa nu fie chiar Windows Update, dupa cele 10 minute sa inceapa sa caute update-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Metaphour Posted August 19, 2014 Author Share Posted August 19, 2014 Nu, nu am antivirus, oricum o sa reinstalez windowsu dar sper sa nu fie din cauza procesorului ceva.. dar nu prea cred asta ca daca ar fi din cauza procesorului, nici alea 10 min nu ar merge bine Mai astept cateva replici, cine stie si vrea sa isi dea cu parerea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fara Nume Bla Bla bla Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Proasta idee sa n-ai antivirus, in 2014, daca ai conexiune la internet.... De asemena, problema ta poate fi si de la supra-incalzire. Downloadeaza asta https://www.piriform.com/speccy si fa un print cu temperaturile in IDE ( cand pc-ul sta degeaba ), si un print cu temperaturile in joc si pune-le aici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 @@TuDaBiDaBest, Primesti advertisment verbal pentru postul tau aiurea, la urmatoarea abatere vei fii sanctionat cu warn. Ai mare grija ai mai fost sanctionat odata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fara Nume Bla Bla bla Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 SaaTuDaBiDaBest are dreptate, tu esti moderator aici doar sa sanctionezi cand cineva zice ceva rau sau sa dai sfaturi ''Pune-ti windows xp, aceeasi problema am avut-o si eu''. Cand cineva zice ceva adevarat, tu gata, sanctiune! Pai ce ma, noi trebuie sa vorbim aici la persoana a iii a and shit? De exemplu, pentru ce l-ai sanctionat pe el?! Ca a zis da-ti 2 palme? Asta ti se pare tie vulgar? Si chiar si treaba asta cu da-ti 2 palme, tot e mai aproape de topic decat sfaturile tale de 2 lei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Metaphour Posted August 21, 2014 Author Share Posted August 21, 2014 (edited) Da, am reinstalat windowsu si merge. pls.Ca s-a lasat cu injuraturi, reclame ..... Edited August 21, 2014 by Metaphour Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 Topic Closed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts