Jump to content

Portofoliu ViiRadu

No account
 Share

Recommended Posts

Frumos! As incerca si eu sa fac un logo, dar nu prea inteleg.

Dau la create, new, transparent si pun eventual o poza, fara fundal la care adaug scrisul?

Ai niste creatii super, felicitari! :)

Sincer sa fiu unele sunt bune dar unele...zici ca sunt de clasa 1, in orice caz, felicitari pentru cele cu masini, mai inveti tu :))

Frumos! As incerca si eu sa fac un logo, dar nu prea inteleg.

Dau la create, new, transparent si pun eventual o poza, fara fundal la care adaug scrisul?

Ai niste creatii super, felicitari! :)

Cauti poza pe net png, exemplu, san andreas png. Acelea le gasesti fara fundal si le salvezi png nu jpg. JPG=fundal, PNG=transparent

Guta, ce sa ma astept de la tine.

Versiunea a 2-a (verde) imi place foarte mult. Felicitari! Dupa mine e mai mult deca k, imi place.

Mai mult nu am ce zice deoarece nu sunt din domeni. Mult succes cu urmatoarele!

Cam slab, incearca niste tutoriale si foloseste si alte fonturi mai complexe.

Multumesc frumos, Jeson imi pot arata o lucrarea de a ta sa vad la ce te referi mai exact?

Avatarele sunt peste ale mele, nu am ce sa comentez, insa nu am vazut nici un logo mai complex ca cele de mai sus.

Momentan nu prea am lucrez in PS dar ma voi reapuca in curand, eram incepator dar cu timpul am capatat experienta.

@, Ai incercat sa faci un bass effect ? Ei bine ar fi arat mai frumos daca ai fi bifat a 2-a chestie de acolo , nu stiu sa iti explic dar nu am mai lucrat de mult in photopshop si nu prea mai stiu . deci in loc de cerc sa fie dungi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.