Jump to content

Imagini de la war LS VS SF se vede clar cine e win in poze

Sccoci

Recommended Posts

ce controlat ma? poate 5 minute atat,si dupa atzi strigat toti ca ati castigat dupa 5 minute de war dominat de ls,iar dupa pe toti vam ras si nu ati mai venit si ati mers la cnn sa dati /ad-uri :-J sf win

mda...data trecuta am castigat clar...acum am castigat din nou :) cum am castigat nu prea mai conteaza :) daca erati buni dominati pana la final cum am facut noi war-ul trecut :)

ce controlat ma? poate 5 minute atat,si dupa atzi strigat toti ca ati castigat dupa 5 minute de war dominat de ls,iar dupa pe toti vam ras si nu ati mai venit si ati mers la cnn sa dati /ad-uri :-J sf win

Tu la ce war ai fost ?:)) Sa vazut cine sunteti , numai codati , sa nu mai amintim faptu ca sunteti lagari si folostiti bind-uri pentru drugs. Ce sa ziceti si voi acum , sincer ne asteptam la asta . Auzi sa vii tu cu poze dupa ce sa terminat war-ul. Nu o sa fiti in stare sa ne egalati niciodata .

dati ma tc in pnm,voi ls ori ca pierdeti ori castigatzi,voi tot pe primu loc sunteti,dati tc odata sa numai fie certuri in pnm,mam saturat sa va vad ca pierdeti si dai /ad ca ati castigat :-J:|

si kip zici ca noi folosim binds,dar cei din corleone ca hooltras/razvan14/rhoddwan aveau? trageam in ei si nimic? a?

Ma da ce tot faceti atata scandal ma pentru un war castigat ?

Bine a castigat Ls bravo si ? Sf a castigat de 10 ori si na facut atat scandal ca au castigat.

Trebuie sa dati atatea /ad Ca ati castigat ?

oMg

Bai razboinicii luminii,war-ul e pentru distractie,nu sa vedem care are muschii mai tari,sunteti fenomenali,care mai face topic-uri din-astea de neam prost,va fi sanctionat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.