AIM xRares Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa va prezint cateva imagini facute de mine in Photoshop. Mentionez ca ieri m-am apucat de photoshop, deci probabil nu sunt foarte reusite. Astept parerile voastre ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xRares Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 (edited) Am mai facut cateva imagini : <------------------| | Edit, am mai lucrat putin la aceasta poza ------| : Edited September 5, 2014 by AIM RaresNr1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xRares Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 Am incercat sa mai editez cateva imagini cu Dishonored, la care nu le-am pus text. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xRares Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 Am inceput sa ma uit mai mult prin gradiente si sa editez si imaginile propriu-zis, adica background-urile, nu doar textele sau sa fac bannere si am mai facut 3 imagini cu army. Astept parerile voastre de orice fel, vreau sa va exprimati o parere sincera despre imaginile editate de catre mine sa stiu in ce fel sa imi schimb stilul incat sa fie cat mai bine. Daca va place cum lucrez chiar va rog sa imi faceti cereri de avatare, bannere, etc facand un post +1 sau dandu-mi PM . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker X Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 2 logo? .. e bun felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willow S4F Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Foarte frumoase avatarele, imi place foarte mult cum te joci cu acel gradient, dar incearca sa redimensionezi si avatarele totodata. In rest, totul este ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xRares Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 Foarte frumoase avatarele, imi place foarte mult cum te joci cu acel gradient, dar incearca sa redimensionezi si avatarele totodata. In rest, totul este ok. Multumesc Willow si Sari Cum pot redimensiona imaginile? am incercat cu 177x221 ( Image -> Image size ) pixeli si in loc sa mi-o faca cat un avatar mi-a facut-o extrem de mica.. Imi poti spune si dimensiunile unui avatar?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willow S4F Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 @@AIM RaresNr1, eu folosesc 150x250, iar ca sa redimensionezi mai bine, tii apasat SHIFT si tragi usurel de colturile avatarului (dupa ce ii dai place). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xRares Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 (edited) @@AIM RaresNr1, eu folosesc 150x250, iar ca sa redimensionezi mai bine, tii apasat SHIFT si tragi usurel de colturile avatarului (dupa ce ii dai place). Nu reusesc... Adica o micsorez apasand SHIFT sa ramana pe loc imaginea, dau save si cand dau dublu-click pe poza e tot de marimea normala... (dupa ce o micsorez imi ramane pe marginile pozei mici partea alba care este restul pozei mari daca intelegi.. ii dau crop la partea alba, salvez dar tot asa mare e..) Edited September 5, 2014 by AIM RaresNr1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HZ Rhino Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 (edited) @@AIM RaresNr1, , Foarte frumos! Incearca sa te joci cat mai mult cu diferite efecte...dar sa nu incarci prea mult imaginea ca nu arata bine Edited September 6, 2014 by B4L Portocala Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xRares Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 @@AIM RaresNr1, , Foarte frumos! Incearca sa te joci cat mai mult cu diferite efecte...dar sa nu incarci prea mult imaginea ca nu arata bine Multumesc ! Apropo, am adaugat niste texte la cele 3 imagini cu army : Aici am incercat sa integrez textul in background folosind o umbra de culoarea asemanatoare a luminii de pe fundal. Aici am incercat sa schimb culoarea textului, integrandu-l usor in lumina de fundal. Aici am constatat ca numele "Tule" scris cu alb da mai bine decat scris cu albastru sau orice culoare.. Poate ca trebuia sa ma joc umpic la gradiente la "tule" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HZ Rhino Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Multumesc ! Apropo, am adaugat niste texte la cele 3 imagini cu army : Aici am incercat sa integrez textul in background folosind o umbra de culoarea asemanatoare a luminii de pe fundal. Aici am incercat sa schimb culoarea textului, integrandu-l usor in lumina de fundal. Aici am constatat ca numele "Tule" scris cu alb da mai bine decat scris cu albastru sau orice culoare.. Poate ca trebuia sa ma joc umpic la gradiente la "tule" . Am inteles ce ai vrut sa faci.Am vrut sa arate bine pe acel fundal....dar in acelasi timp sa iasa in evidenta. E foarte bine. Si la ultima imagine cu "Tule" iti spun din propria experienta ca e mai bine sa il faci mai simplu....adica sa nu il incarci de efecte. Si la "LSPD" aveai nevoie de un gradient putin mai deschid, deoare partea de sus este prea neagra. In reste este foarte bine, continua sa te uiti la tutoiale. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xRares Posted September 7, 2014 Author Share Posted September 7, 2014 Am inteles ce ai vrut sa faci. Am vrut sa arate bine pe acel fundal....dar in acelasi timp sa iasa in evidenta. E foarte bine. Si la ultima imagine cu "Tule" iti spun din propria experienta ca e mai bine sa il faci mai simplu....adica sa nu il incarci de efecte. Si la "LSPD" aveai nevoie de un gradient putin mai deschid, deoare partea de sus este prea neagra. In reste este foarte bine, continua sa te uiti la tutoiale. Felicitari! La tutoriale ultima oara m-am uitat acum 3 zile, adica in a doua zi sau prima de cand m-am apucat de ps Avatarele astea sunt facute de mine, fara ajutorul unor tutoriale Link to comment Share on other sites More sharing options...
HZ Rhino Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 (edited) La tutoriale ultima oara m-am uitat acum 3 zile, adica in a doua zi sau prima de cand m-am apucat de ps Avatarele astea sunt facute de mine, fara ajutorul unor tutoriale Daca sunt facut fara ajutorul unor tutoriale atunci este foarte bine.Felicitari. Tine-o tot asa Edited September 7, 2014 by B4L Portocala Link to comment Share on other sites More sharing options...
W I T H I N Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tekk GOD Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Frumoase ma,bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xRares Posted September 17, 2014 Author Share Posted September 17, 2014 Felicitari pentru munca depusa! Frumoase ma,bravo Mersi , am mai facut cateva lucrari mai simple: Asta de plictiseala...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CN HeisenBerg Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Foarte frumoase toate creatiile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppatience Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Frumoase, dar mai ai de lucrat la text si cromatica ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rough Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Dishonored.. un joc care spune multe! imi plac avatarele facute pe baza acestuia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts