Jump to content

Portofoliu RaresNr1

AIM xRares
 Share

Recommended Posts

Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa va prezint cateva imagini facute de mine in Photoshop.

Mentionez ca ieri m-am apucat de photoshop, deci probabil nu sunt foarte reusite.

exc4QKE.jpg

mCEafLh.jpg

oq4BBYr.jpg

emAzy3f.jpg

Astept parerile voastre !

Am inceput sa ma uit mai mult prin gradiente si sa editez si imaginile propriu-zis, adica background-urile, nu doar textele sau sa fac bannere si am mai facut 3 imagini cu army.

bLckiHl.jpg

W2nZUEh.jpg

2B2LWfT.jpg

Astept parerile voastre de orice fel, vreau sa va exprimati o parere sincera despre imaginile editate de catre mine sa stiu in ce fel sa imi schimb stilul incat sa fie cat mai bine.

Daca va place cum lucrez chiar va rog sa imi faceti cereri de avatare, bannere, etc facand un post +1 sau dandu-mi PM .

Foarte frumoase avatarele, imi place foarte mult cum te joci cu acel gradient, dar incearca sa redimensionezi si avatarele totodata. In rest, totul este ok.

Multumesc Willow si Sari

Cum pot redimensiona imaginile? am incercat cu 177x221 ( Image -> Image size ) pixeli si in loc sa mi-o faca cat un avatar mi-a facut-o extrem de mica.. Imi poti spune si dimensiunile unui avatar?..

@@AIM RaresNr1, eu folosesc 150x250, iar ca sa redimensionezi mai bine, tii apasat SHIFT si tragi usurel de colturile avatarului (dupa ce ii dai place).

Nu reusesc...

Adica o micsorez apasand SHIFT sa ramana pe loc imaginea, dau save si cand dau dublu-click pe poza e tot de marimea normala...

(dupa ce o micsorez imi ramane pe marginile pozei mici partea alba care este restul pozei mari daca intelegi.. ii dau crop la partea alba, salvez dar tot asa mare e..)

Edited by AIM RaresNr1

@@AIM RaresNr1, , Foarte frumos! :D

Incearca sa te joci cat mai mult cu diferite efecte...dar sa nu incarci prea mult imaginea ca nu arata bine ;)

Multumesc !

Apropo, am adaugat niste texte la cele 3 imagini cu army :

Aici am incercat sa integrez textul in background folosind o umbra de culoarea asemanatoare a luminii de pe fundal.

Uca4oIP.jpg

Aici am incercat sa schimb culoarea textului, integrandu-l usor in lumina de fundal.

HSZPQb8.jpg

Aici am constatat ca numele "Tule" scris cu alb da mai bine decat scris cu albastru sau orice culoare.. Poate ca trebuia sa ma joc umpic la gradiente la "tule" .

ikbQoIl.jpg

Multumesc !

Apropo, am adaugat niste texte la cele 3 imagini cu army :

Aici am incercat sa integrez textul in background folosind o umbra de culoarea asemanatoare a luminii de pe fundal.

Uca4oIP.jpg

Aici am incercat sa schimb culoarea textului, integrandu-l usor in lumina de fundal.

HSZPQb8.jpg

Aici am constatat ca numele "Tule" scris cu alb da mai bine decat scris cu albastru sau orice culoare.. Poate ca trebuia sa ma joc umpic la gradiente la "tule" .

ikbQoIl.jpg

Am inteles ce ai vrut sa faci.

Am vrut sa arate bine pe acel fundal....dar in acelasi timp sa iasa in evidenta.

E foarte bine.

Si la ultima imagine cu "Tule" iti spun din propria experienta ca e mai bine sa il faci mai simplu....adica sa nu il incarci de efecte.

Si la "LSPD" aveai nevoie de un gradient putin mai deschid, deoare partea de sus este prea neagra.

In reste este foarte bine, continua sa te uiti la tutoiale. Felicitari!

Am inteles ce ai vrut sa faci.

Am vrut sa arate bine pe acel fundal....dar in acelasi timp sa iasa in evidenta.

E foarte bine.

Si la ultima imagine cu "Tule" iti spun din propria experienta ca e mai bine sa il faci mai simplu....adica sa nu il incarci de efecte.

Si la "LSPD" aveai nevoie de un gradient putin mai deschid, deoare partea de sus este prea neagra.

In reste este foarte bine, continua sa te uiti la tutoiale. Felicitari!

La tutoriale ultima oara m-am uitat acum 3 zile, adica in a doua zi sau prima de cand m-am apucat de ps :)) Avatarele astea sunt facute de mine, fara ajutorul unor tutoriale :)

La tutoriale ultima oara m-am uitat acum 3 zile, adica in a doua zi sau prima de cand m-am apucat de ps :)) Avatarele astea sunt facute de mine, fara ajutorul unor tutoriale :)

Daca sunt facut fara ajutorul unor tutoriale atunci este foarte bine.

Felicitari. Tine-o tot asa :D

Edited by B4L Portocala

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.