Giuliano Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Poate , ca de aceasta sarbatoare ce va urma pe 4 APRILIE , Pastele unde sarbatorim Invierea Domnului, Alin.MaesT & RazR vor fii mai ingaduitori cu cei ce au gresit si nu aveau minte / ce sa faca / nerabdatori sa ajunga la war(EU) si ii vor intelege ca B-Zone este un drog pentru unii playeri.Pentru mine B-ZONE inseamna orice pot face pe PC.Daca n-as mai fii pe B-ZONE nu mi-ar mai trebui PC..Imi este o rusine foarte mare fata de absolut toti playerii de pe server.Joc de aproape 2 ani si acum mi-a venit mie pata sa intru cu ' s0beit ' ... Sper sa ne inteleaga si pe noi,cum si noi ii intelegem pe ei..Eu daca ar fii sa iau UNBAN , nu cred ca as intra pe server datorita rusinii pe care o am fata de RazR ; Kip;Gabb;Piticul;Alin.Maest;Spawn..Deci in concluzie sper sa ne dea UNBAN unor playeri ce cred ei ca ar trebui sa ia.Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Sa speram ca nu ... uite ce a fost la momentul iertarii, kRRn ... tot codat a ramas de exemplu, aiurea. Una e sa-ti bag pl si s-o scoti si alta sa joci codat ... zic eu ... dupa mine, codul e cel mai rau lucru si ar trebui sa se pedepseasca cu BAN PERMANENT. Daca face 'Momentul iertarii' de fiecare data cand e sarbatoare ... ce dracu ? Se umple sv-u de prosti si de codati ... dupa ce, ca ne chium si noi sa ne numim RPG ... mai vin si astfel de persoane care pur si simplu strica tot. Dupa mine ... si cred c-am dreptate, serverul deja e plin de codati .... in curand parca vezi daca mai face multe momente ale iertarii c-o sa fie admini codati o.O. Doamne tu ai ales sa apara s0beit acolo jos, asta e, gaseste un alt server unde e permis dute pe GamerX ca acolo sunt multi si nu se observa daca ai s0beit sau nu la 400+ on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Lexutzu are dreptate, codatii trebuie pedepiti, dar gyoo este un membru vechi al comunitatii! Ar trebui sa primeasca ban de ex 1 saptamana, - 2 levele, banii pe 0 ... sau o pedeapsa dura, nu este ca orice player care intra cu cod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robotiquis Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Daca nu ar fi existat playeri care sa refoloseasca coduri imediat ce au luat UNBAN,poate ca Alin,Razr si toti ceilalti ar fi mai ingaduitori. Cand faci ceva ce stii ca e neregulamentar,iti asumi niste riscuri.Daca esti prins suporti consecintele. Mie unuia,imi pare rau pentru cei ce au PERMANENT pentru ca incerc sa ma pun in locul lor,insa asta nu schimba cu nimic situatia reala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 CEL MAI GRAV ESTE SA FII CODAT, SA JOCI ZI DE ZI PE B-ZONE CODAT, CODAT !!! Una e sa te prinda in primele ore si alta e sa faci 20 de levele cu s0beit-u acolo jos. Ce o sa creada lumea ? B-Zone da unban la toti codatii, pleaca toti dupa lm, eg,lcsnet s.a.m.d., vin aici, fac levele, ii prinde cu s0beit se milogesc de admini, cer iertate bla bla bla, cer 'Momentul iertarii' si ei tot codati raman, exemplu kRRn. Deci e super aiurea daca face iara Momentul Iertarii, iti scoate banul dupa IP si o iei de la 0, cel mai bine. LE: Uite ce scrie in sigul lui 'Retras de pe SA-MP...' LE2: Playerii ar trebui sa se diferentieze prin abilitatile lor, ca stiu sa traga bine, ca stiu sa faca afaceri, ca respecta regulile alea alea, nu ca au cod si ca trag bine, au bani, au viteza s.a.m.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted March 28, 2010 Author Share Posted March 28, 2010 CEL MAI GRAV ESTE SA FII CODAT, SA JOCI ZI DE ZI PE B-ZONE CODAT, CODAT !!! Una e sa te prinda in primele ore si alta e sa faci 20 de levele cu s0beit-u acolo jos. Ce o sa creada lumea ? B-Zone da unban la toti codatii, pleaca toti dupa #cenzurat#, #cenzurat#,lcsnet s.a.m.d., vin aici, fac levele, ii prinde cu s0beit se milogesc de admini, cer iertate bla bla bla, cer 'Momentul iertarii' si ei tot codati raman, exemplu kRRn. Deci e super aiurea daca face iara Momentul Iertarii, iti scoate banul dupa IP si o iei de la 0, cel mai bine. LE: Uite ce scrie in sigul lui 'Retras de pe SA-MP...' LE2: Playerii ar trebui sa se diferentieze prin abilitatile lor, ca stiu sa traga bine, ca stiu sa faca afaceri, ca respecta regulile alea alea, nu ca au cod si ca trag bine, au bani, au viteza s.a.m.d. Vrei sa insinuezi ca eu daca am fost codat, tot codat raman? Lexutzule , eu joc dinaintea ta pe B-ZONE daca nu ma insel.Iar s0beitul..Cum m-a intrebat si Gabb , nu ' il purtam ' decat de la 19:45 , cand am ajuns acasa si eram grabit sa ajung la war.. Si daca voi credeti ca vorba lui RazR se aplica si asupra mea, vorba fiind : Codatul tot codat ramane,va rog..Numai postati Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Zi-mi si mie ce nick aveai cand RaZoR era lider LCN, cand erau 10-15 on poate-mi aduc aminte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Certati-va altundeva, nu aici. CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.