Jump to content

LefT 4 DeaD 2

r0uNNN1k
 Share

Recommended Posts

"Este un joc de tip horor e foarte fain jocul in joc trebuie sa salvezi omenirea de virusul care este in tot orasul si 3 oameni trebuie sal opreasca!"

Nici macar nu stii despre ce e vorba. Sunt 4 oameni care trebuie sa omoare zombie ca sa se salveze pe ei, nu omenirea....

Macar despre ce e vorba in joc sa stii, daca tot vrei sa postezi.

Edited by Kokoake

Frumos jocul , il joc online pe steam . Daca are cineva steam cu left4dead 2 .. sa-mi dea un pM , facem schimb de iduri de steam si jucam..

In partea a2-a sunt mai multe arme ( cum ar fii RocketLauncher , tigaia , toporu etc ) / harti mult mai calumea / nivel putin mai dificil .. etc. Oricum e un joc de nota 10.

Am jucat L4D 1 ... Si chiar mi-a placut am incercat sa il joc si multiplayer dar nu mi-a mers :(...O sa incerc si L4D 2

auzi dak vrei baga id ady233_ady332 si te invat eu cum sa joci multiplayer ;)

Am jucat L4D 1 ... Si chiar mi-a placut am incercat sa il joc si multiplayer dar nu mi-a mers :(...O sa incerc si L4D 2

auzi dak vrei baga id ady233_ady332 si te invat eu cum sa joci multiplayer ;) (lol dc mia dat x2 posturi :(X( )

leam jucat pe amandoua si l4d1 si l4d2 ;) il sfatuiesc tuturor fanilor valve si source

Edited by adyy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.