Jump to content

Old-problema google chrome

Share

Recommended Posts

Nume: Old
Ce problema ai?: se vede in poze
O scurta descriere a situatiei: Uneori imi apare ca in prima poza iar daca misc mouse-ul dispare si apare ca in ce-a de a 2-a poza.

Alteori,cand dau click pe un spoiler sau "mai multe" nu apare nimic pana nu misc mouse-ul sau dau scrool up/down.
Screenshot:
http://imgur.com/a/ZZ5pG
Alte precizari: Intampin problema asta doar pe laptop

Ce apare in prima poza ar trebui sa fie ce apare in a doua. Google Chrome foloseste placa video pentru afisarea paginilor. Ai instalata ultima versiune a driverului de placa video?

Ultima oara cand am facut update la placa video m-am trezit cu rezolutie de 240/240 si a trebuit sa dau restore asa ca am driverele originale,imi poti lasa un site sa incerc un nou update?

Mulți au probleme cu Google Chrome, ce-i drept. Aproape zilnic vin la mine și îmi aduc la cunoștință pe livesupport că nu pot trimite tickete, că nu pot accesa forumul, că au nu știu ce reclame etc. Doar la Chrome pot exista așa probleme. Dacă schimbi browserul în general merge mai bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.