greenless Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Numele produsului: Design grafic Model: Logo-uri/Icon-uri/Etc. Starea produsului: Redimensionabile,format vector Detalii despre produs: Se dau fisiere .psd si .png de dimensiuni de 3000x3000 Preţ: -50 lei(predare 48/72h;3 variante cu 4 editari/varianta)(reducere 15 lei la al doilea logo,sau 25lei pentru clientii b-zone.ro) -90 lei(predare 48/72h;2 variante cu 2 editari/varianta)(reducere 25 lei la al doilea logo,sau 45lei pentru clientii b-zone.ro) -120 lei(predare24/48h;6 variante cu nelimitate editari/varianta)(reducere 40 lei la al doilea logo,sau 60lei pentru clientii b-zone.ro) Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): nu schimb. Metoda de plată: Paypal,Transfer Bancar Contact: Imagini: Alte precizări: Primii 10 clienti vor avea parte de reduceri cu 10% mai mari decat cele prezente. Pentru a ma contacta,lasati-mi aici un mesaj privat intai,sa stiu cine ma contacteaza. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Faci pe bani mă ? Cine face, face de plăcere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 @, te rog frumos să-i trimiţi un mesaj în privat dacă doreşti să comentezi anunţul. Reply-urile postate aici reprezintă doar oferte sau răspunsuri la oferte. Îţi mulţumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Nu ai nicio ofertă. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.