Jump to content

Portofoliu Veres.Ionut aka Ionica.

IonuVRS ZEW
 Share

Recommended Posts

In urma cu cateva luni, jucam pe alta comunitate, si de aceea nu postez unele lucrari deoarece contin watermark-ul acelei comunitati care actual este inchisa, dar fiind o regula, nu o incalc.

Nickname-urile IonuVRS si Ionica.xD sunt nickname-urile mele, prima dat avandu-l pe IonuVRS, apoi mi-am facut cont pe B-Zone, si dupa mi-am schimbat Nickname-ul de pe acea comunitate in Ionica.xD, si actual am ramas pe B-Zone.

Am spus acestea ca sa nu ziceti ca de ce postez mai mult lucrari cu textul "Ionica.xD" sau "IonuVRS" sau din alte motive.

La fel si semnaturile, acolo le faceam de dimensiunea 550/600 x 200/250 dar aici vad ca se fac mai mici, asa ca o sa le fac si eu asa.

Unele lucrari erau foarte reusite, doar ca contineau watermark-ul asa ca nah, asta este. si nu am postat unele lucrari vechi sau care consideram ca nu merita atentie, am pus un fel de 'rezumat' al lucrarilor mele.

Q2ELcw3.pngJZxAUKL.png2mSTUFg.pngBB9LFoV.png

Ut6VCGH.pngnIx0JKt.pngU21O5vR.pngAkyISWs.png

HLiTEDd.pngxEUE9v2.pngeNq7fbD.png34Atc92.png

AcDFRo4.png

UrVD4nm.png

Peste un timp voi da update si voi incerca sa raspund la cereri.

Edited by Veres Ionut

Iti multumesc AV BeeTee

Ti-am facut un cadou, o sa le vezi la postul de sus, am dat update.

Deaorece nu te cunosc, nu iti stiu gusturile, dar sper sa-ti placa ;)

Edited by Veres Ionut

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.