DaniDaniel Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Cand filmez in SA:MP nu am lag deloc. Cand ma uit pe filmare se vede cu putin lag si e enervant. Ce ar putea avea?Screenshot (în caz că este necesar): Nu este necesar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Mai multe detalii, ce program folosesti pentru filmare, ce setari ai la el, ce PC ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulyks Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Nu mai filma cu bandicam. Foloseşte fraps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDaniel Posted September 20, 2014 Author Share Posted September 20, 2014 @, folosesc Bandicam. Detalii PC: 6GB Ram, placa video nvidia geforce gt 630, procesor intel pentium g2020 2.9ghz @@paulyks, daca filmez cu Fraps am putin lag in timp ce filmez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulyks Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Bandicam e prost, nu configuraţia ta. Filmează cu fraps la o rezoluţie mai mică şi/sau cu limita la FPS 25-30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDaniel Posted September 20, 2014 Author Share Posted September 20, 2014 @@paulyks, am pus limita la 30 fps. Filmeaza binisor, am cateodata frame drop. Insa n-as mai vrea sa fie deloc acel frame drop. Eu zic ca poate merge si el cu 60FPS constant cand filmez. Folosesc rezolutia 1440x900x32 very high, draw distance maxim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulyks Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Setează rezoluţia la 1280x720x32, draw distance dai mai mic şi poate vei filma fluent. Dacă nu, scade din grafica jocului câte puţin şi testează să vezi cum se comportă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDaniel Posted September 20, 2014 Author Share Posted September 20, 2014 @@paulyks, aceeasi problema. Am incercat tot. Eu n-am lag, pe filmare e lag. Ma dispera rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Daca spui ca tu n-ai lag dar filmarea e in lag, incearca eventual uploadarea clipului pe youtube, am aceeasi problema, in VLC, winamp, windows media player filmarea mi se vede mult mai in lag fata de cat o vede youtube. Daca si pe youtube se vede in lag, incearca sa setezi sa filmeze la 60fps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDaniel Posted September 20, 2014 Author Share Posted September 20, 2014 @, pe youtube nu prea mai e. In fine. Multumesc pentru ajutor. Cred ca pana la urma il rezolv eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Revin-o la setările iniţiale ale GTA'ului dacă ai modificat rezoluţia sau etc. Cele iniţiale sunt perfecte, eu am laptop puţin mai slab ca al tău şi filmez cu fraps, nu are nici o problemă. /maxfps 60 pune şi tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Filmează cu Fraps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.