Jump to content

Problema - Minecraft

IB Kew si Andrew
 Share

Recommended Posts

Nickname: Kew
Informatii despre PC: Core 2 Duo E8400 3,0 Ghz, 4 GB RAM DDR3, GeForce GTX 750 TI 2 GB GDDR5. 1 TB HDD.
Poze/Video: -
Descrierea situatiei: Totul a inceput cand jucam minecraft cu un prieten. Am dat restart la PC,pe motiv ca nu mai mergea sonorul nici la skype nici in joc,iar cand am vrut sa intru in joc nu ma lasa: Imi aparea logo-ul cu Minecraft pe Desktop ,imi disparea si nimic alt ceva. Ce vreau sa spun este ca Launcherul nu se lansa.Stiti ce? Eram foarte furios. Tin sa precizez ca afara erau aproximativ 15 grade,precipitatii reduse,cerul era senin,cu o nuanta de albastru inchisa iar norii aduceau a ploaie,desi nu picura,nu nimic.Geamul de la balcon este in spatele blocului..Am scos capul pe geam. Cand analizam cu atentie detaliile am vazut doua pisici stand in pozitia șaizeci și nouă.Prima oara vroiam sa le scuip dar stiam ca nu este bine sa scuip deoarece nu sunt nigga/tigan asa ca le-am lasat in pace uitandu-ma uluit la minunile naturii si intrebandu-ma cand ma vor lasa parintii sa fac una ca asta.Deodata interfonul suna... M-am dus si am apasat pe butonul Speak. Am intrebat cine este,iar cand am dat drumul butonului (Speak) o voce ciudata m-a intrebat daca ies afara.Era un prieten de-al meu.Furios si rosu la fata i-am raspuns ca nu ies afara deoarece este ora 16:43. Eu ies afara la 17:06 + bautul apei care dureaza 0:13 minute,cand sunt incaltat pe hol inainte sa ies afara,tinand cheia in mana ca sa descui usa cand ies din casa. --- Apoi o incui cand plec si o descui iar cand vin----. Transpirat,plin de nervi m-am asezat pe scaunul de la PC. Am dat doua palme in unitate,una in birou (Nu stiu de ce Sagetuta Dreapta (Right Arrow) se zgaltaia putin. Cand joc samp mai bag surubelnita in tastatura ca sa nu zica lumea ca am auto-clicker deci nu ma mir..) si 3 restarturi.. De ce de 3 ori restart si nu 1,2 sau mai mult decat 3 (dar in nici un caz 3 restarturi) restarturi? Simplu,pentru ca 3 este un numar norocos,ce naiba?!Mai norocos si ca 69 care a inceput sa-mi faca greata deoarece toata lumea se da mare cu acest numar fie pe tricouri,fie pe pantaloni,fie pe Facebook.. Totusi,eu inca mai am scris cu carioca verde si carioca rosie 69 pe chiloti. Nu imi permit chiloti care sa aiba direct 69 inscriptionati pe ei. Sa revenim la subiect..Dupa cateva minute de nervi,m-am dus la masa. Pe masa nu era nimic. M-am dus in fata frigiderului,l-am deschis si am vazut asa: Placinte cu mere/placinta cu bostan/branza(telemea/topita)/lapte crud/clatite/unt/lamai/ciorba/o cana cu ceai/pilaf/copane,etc..Am luat pilaf,un copan,si o farfurie de ciorba (ciorba era gata pusa in farfurie de catre maicamea,aseara pe la 19:34 pentru ca eu sunt singur acasa lunea/martea/miercurea/joia si vinerea. In nici un caz in weekand pentru ca in weekand maicamea este libera...).Sa revenim la subiect:Dupa ce am luat mancarea,am asezat-o langa cuptorul cu microunde,am bagat cuptorul cu microunde in priza si apoi am ridicat farfuria de pilaf cu copan si farfuria de ciorba si le-am pus pe amandoua o data in cuptor.Tin sa precizez ca farfuriile erau din ceramica iar daca bagi metal in cuptorul cu microunde s-ar putea sa ramai fara el.Am pus toata mancarea la 1 minut si 50 de secunde,dupa care le-am scos,le-am asezat pe masa si am inceput sa mananc. Am inceput cu primul fel,ciorba. Ciorba iti curata matele de impuritati si toate alea..Dupa ce am terminat de mancat am iesit afara. M-am dat programul peste cap deoarece eu am iesit afara pe la 18:26.Eram imbracat cu un tricou visiniu pe care scria: Cand ma fac mare vreau sa devin hanorac,cu niste pantaloni lungi Adidas,si un ceas nu prea scump,nici de aur nici de argint. Cureaua era din cauciuc. Ceasul costa maxim 45 lei si era luat de la Orange.Defapt nu era luat,il primisem cadou.Seara,cand am venit in casa am mancat iar. De data aceasta am mancat doar placinta cu mere. Defapt erau doua bucati de placinta cu doveleac si doua bucati de plac
inta cu mere. Nu mananc mult seara deoarece risc sa ma ingras foarte tare. Deocamdata sunt grasut. Doar grasut.Mediu.M-am uitat la un serial pe nume Uncle Grandpa.Serialul se difuza in reluare deoarece programul lui obisnuit este de la 17:20,cand sunt eu afara desi in acea zi imi dadusem programul peste cam deoarece am iesit cu aproximativ o ora mai tarziu.Am baut apa,m-am spalat pe maini/fata/dinti apoi m-am bagat in pat.Ma gandeam foarte mult la ce facusem in acea zi. Am inchis ochii. Era 23:52.Eram foarte obosit deoarece din seria oboselii.Cand m-am trezit a doua zi nu stiu ce facusem,revin cand imi amintesc. Multumesc ca mi-ati urmarit problema si sper sa imi apreciati detaliile oferite la: Informatii despre PC: deoarece am dat aproximativ 618 lei pe placa video. Si da,vreau sa ma dau mare.Deocamdata traiesc intr-o familie fericita,nici un accident. Pe masura ce mai cresc,imi voi creea destule probleme la PC pentru a mai face un asemenea topic.

Sper sa fiu ajutat in legatura cu problema de mai sus (de mai sus (sagetuta in sus de doua ori) daca stiti ce vreau sa zic :))))

O seara buna!!

Stai asa deci, what the fuck? mi-am pierdut 30 de secunde din viata aiurea citind prostia scrisa de tine cand era simplu sa citesc numa primele 2 randuri, problema ta am avut-o si eu ..... adica nu ma intelege gresit eu n-am probleme mentale ca tine gen.... dar problema cu launcher-ul am avut-o si eu ,ba chiar de vreo 2 ori, o data s-a rezolvat de la sine... nu ma intreba cum si odata am reinstalat minecraft deci succes si data viitoare nu mai bate campii te rog.

Edited by Mihay15

Du-te dreacului de handicapat.Tocmai ți-ai dus aproximativ o oră să faci asta.Apropo,ai o reputație din partea mea,atunci cu mine ai ieșit afară sau...? :))

Frumoasa poveste, mi-a placut dar nu mai face topicuri care nu au rost. Topic closed.

Mie imi plac nabii care nu stiu sa dea T/C.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.