Jump to content

Alianta Family Cuneo & Family Stracci

Sccoci
 Share

Recommended Posts

deocamdata nu puteti zice ca suntem mafii slabe,poate vi se pare din cauza numelor ca nu sunt sonore cum sunt corleone.Suntem mafii cu potential nu cu 10 000 de admini sa dea slap la toti mafiotii rivali sau 100 de cops sa le ia armele prin TV la ai nostri :) Ramane de vazut cine sunt mafiile slabe.

Va place sa comentati orice..Ia faceti ma voi daca va credeti asa tari,omu s-a straduit,nu a iesit cine stie ce dar bravo lui pentru efort.

Si pentru faza cu cele mai slabe mafii,stiti de ce credeti asta? Ca nu sunt admini in mafiile astea pe care sa-i pupati si sa-i lingeti in c** in rest..

Si sa nu vorbeasca niste codati ca unii care au postat mai sus ca mafiile astea sunt slabe,nu dau nume gyo..

SI cu topu mafiilor..sunt convins ca daca ar da un live vreun admin de rank mai mare si ar pune cuneo su stracci in primele 3,gata toata lumea face asa ca doar,sa ne punem bine cu adminii,si sa-i :* ...

e foarte slab filmuletul :)dar fiecare are un inceput ...

@Holliganul lingusesti admini daca spui ca Stracci si Cuneo sunt 2 mafii slabe?... incearca sa nu vorbesti tu de codati :)

N-ai inteles nimic..

Si adica sa nu vb eu de codati,ce,ce le iei apararea? :))

sau vrei sa zici ca si eu sunt codat?

Nu esti codat,sau poti fii,dar , in orice caz,cel mai slab lider tot esti.In locu' tau imi dadeam demisia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.