Jump to content

Portofoliu - Maokai

MAOKAI ZEW
 Share

Recommended Posts

Foarte faine, imi poti face si mie o poza? Si daca se poate sa scrii doar numele meu, nu si maokai.

Ok poftim : QgPk9bo.jpg

Mhzn0dO.jpg

Nu uitati , daca va place ce am facut da da-ti acolo un +

Nu mai folosi stroke-uri colorate la text deoarece nu o să dea niciodată bine, indiferent de imaginea de pe fundal. Există sute de tutoriale pe forum care cu siguranță îți pot fi de folos. Be saved.

Toata lumea vad ca ofera laude.

Trebuie sa si aiba cunoastiinte in photoshop sa isi dea cu parerea.

In primul rand primel creatii sunt doar stocks cu text si o slaba redimensionare.

Dupa care ai trecut la gif-uri carela fel acelasi efect peste tot si o slaba redimensionare sau eventual un text care licare din galben alb si invers.

Incearca creatii pe render,smuge,blur bun spre foarte bun.

Dupa mine esti la nota 2/10.

Sa iti si specific de ce esti de nota asta.

Fiindca tu nu lucrezi maiminim in photoshop iar textul este de nivelul incepatorului si sa nu vorbesc de integrarea lui.

O seara buna.

Toata lumea vad ca ofera laude.

Trebuie sa si aiba cunoastiinte in photoshop sa isi dea cu parerea.

In primul rand primel creatii sunt doar stocks cu text si o slaba redimensionare.

Dupa care ai trecut la gif-uri carela fel acelasi efect peste tot si o slaba redimensionare sau eventual un text care licare din galben alb si invers.

Incearca creatii pe render,smuge,blur bun spre foarte bun.

Dupa mine esti la nota 2/10.

Sa iti si specific de ce esti de nota asta.

Fiindca tu nu lucrezi maiminim in photoshop iar textul este de nivelul incepatorului si sa nu vorbesc de integrarea lui.

O seara buna.

Peste tot este un inceput, tu ai mentionat de inceputul meu cu creatii proaste. Dupa cum se vede am un parcurs foarte bun si nu folosesc metoda folosita cel mai des:blur - overlay si gata poza. Consider ca nu sunt de nota acordata de tine. Aceasta creatie este realizata de un designer depe server:4ucSeBC.jpg ,iar aceasta creatie este realizata de mine:0O3t0y0.jpg . Nu cred ca sunt atat de slab cum ma descri tu. Daca se poate doresc sa vad cateva creatii de ale tale pentru a afla cum trebuie sa arate o creatie perfecta pentru tine.

Peste tot este un inceput, tu ai mentionat de inceputul meu cu creatii proaste. Dupa cum se vede am un parcurs foarte bun si nu folosesc metoda folosita cel mai des:blur - overlay si gata poza. Consider ca nu sunt de nota acordata de tine. Aceasta creatie este realizata de un designer depe server:4ucSeBC.jpg ,iar aceasta creatie este realizata de mine:0O3t0y0.jpg . Nu cred ca sunt atat de slab cum ma descri tu. Daca se poate doresc sa vad cateva creatii de ale tale pentru a afla cum trebuie sa arate o creatie perfecta pentru tine.

http://forum.b-zone.ro/topic/241694-portofoliu-ianshaw/

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.